רושקה - הסדנא של יובל תלם

054-4371414 מתת עוד בסביבה פרטים נוספים עדכנו אותנו
1 הגדל תמונה
הבר של "רושקה"
הועלה על ידי ימ1314
2 הגדל תמונה
עוגות גלידות ומאפים, תוצרת הבית - ב"רושקה"
הועלה על ידי ימ1314
3 הגדל תמונה
נוף הר אדיר ורכס הרי הגולן מהמירפסת של "רושקה"
הועלה על ידי ימ1314
4 הגדל תמונה
נהנים מבירה בוטיק על המירפסת של "רושקה"
הועלה על ידי ימ1314
5 הגדל תמונה
החצר של " רושקה" - קפה גלריה במתת .
הועלה על ידי ימ1314
6 הגדל תמונה
הגלריה
הועלה על ידי efratl
 

יובל תלם אמן היוצר בברזל ובסדנה שלו אפשר להתרשם ממגוון יצירותיו ואף לקחת חלק בסדנת יצירה – בתיאום מראש בלבד. בסופי שבוע נפתח בקומת הגלריה, שמעל לסדנה, בית קפה ביתי שבו אפשר ליהנות מכוס תה או קפה בליווי עוגה ריחנית עליה אחראית מירה, אשתו של יובל.

( 1 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • efratl

    efratl
    עבודות מאד יפות ומקום שכייף |4 06.01.12
    לשבת בו. בגלריה אפשר לשוטט בין העבודות ולהנות מקפה ומאפה ומהנוף והשקט.
- 1
עוד אטרקציות מומלצות


מרכז מבקרים בחברת עליתמרכז מבקרים בחברת עלית מומלץ מפה9.2בקצה רמת גן כבר לא נידפים ריחות מתוקים ומגרים של שוקולד, הם נישאו משם לנצרת עילית. בממלכת השוקולד של ישראל לא תמצאו את ווילי וונקה מ"צ'רלי בממלכת השוקולדה" אבל כן תראו איך מושא התאווה החום מתגבש לקוביות. בין אם אתם נשבעים באגוזי, רבים על סוג פסק הזמן המועדף או אוהבים את טעמו המיושן של הטוויסט, סיור בקווי הייצור של המוצרים המתוקים של החברה יגרום לכם אושר ילדותי ועלייה משמעותית ברמת הסוכר. הביקור נפתח בסרט אנימציה קצר המתאר את תהליך הפיכת פולי הקקאו לשוקולד. אחריו לובשים חלוק וכובע ובמראה של עובדי מעבדה נכנסים אל המפעל הסטרילי. בסיור עוברים ליד מכונות הייצור ורואים איך הנהרות החומים של השוקולד הופכים לחטיפים המוכרים. באולם המסטיקים צופים במכונת הבזוקה בת ה-40, שככלי מלחמה ישן ומשומן יורה 800 בזוקות בשעה ומקבלים רצועת מסטיק חמה ומהבילה היישר מפס הייצור. אולמות הכנת המאפים והשוקולד קשים במיוחד. הריח החם ממלא את החלל וכמעט אי אפשר להתאפק מלהתנפל על אחד המסועים, לשכב עליו, לפתוח פה גדול ולחכות שהממתקים ייסעו ישר לתוך הלוע, או לקחת כמה לוחות וופלים ולבנות מהם בית קטן. ביסקוויטים, וופלים ונוזלקרא עוד
עוד אטרקציות