thewinemaker

דני נילסן הגיע לישראל בתחילת שנות האלפיים מקליפורניה הרחוקה, שם היה יועץ לחברות טלפונים סלולריים. בישראל הקים את ביתו במבשרת ציון, ובאזור התעשייה של נוחם, בסמוך לבית שמש, הקים מפעל קטן בו הוא מבשל יין וסיידר.

הוא שמח להעביר את מורשת הייצור הביתי הלאה ומוכר למתעניינים את כל הציוד הנדרש ואת חומרי הגלם.


במקביל, הפך מותג הסיידר שלו - Buster's Cider (הקרוי על שם כלבו, באסטר) - להצלחה מסחררת ולא בכדי. שני סוגי סיידר מציע נילסן: באסטרס 48 מתוק (4.8 אחוזי אלכוהול, מתוק ופירותי) ובאסטרס 67 יבש (6.7 אחוזי אלכוהול, יבש וחמצמץ) ושניהם נפלאים, כל אחד בדרכו.


את כל האושר הזה ניתן למצוא בחנות המפעל. בימי שישי פתוח מרכז המבקרים וסיור יוצא לדרך בכל שעה עגולה.


מקום זה מופיע בכתבה הבאה.

( 1 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • efi1405

    efi1405
    בריזר טבעי טעים ומדליק!|5 02.10.15
    מאז הפרסום הראשוני באתר חלו הרבה שינויים כיום הוקמה בצמידות למפעל חנות קטנה ומדליקה לממכר המוצרים שאת קירותיה מעטרים ציורי קיר מקסימים של הציירת וורדה לוי במקום מייצרים ומוכרים: * סיידר מדהים!!! מתוק ,יבש,ופיקנטי(מכולם טעמתי וכל אחד טעים ומיוחד) *לימונדה מוגזת (בריזר משודרג) *ערק *וודקה *וויסקי(מונשיין) דני עורך סיורים מודרכים(באנגלית) במפעל ומסביר בעניין במקצועיות ובהומור על תהליך ייצור הסיידר(חלק ניכר מהמכונות אף המציא וייצר בעצמו) הסיידר והלימונדה טבעיים ואינם מכילים תוספת אלכוהול וללא תוספת סוכר שווה ומומלץ לכל המטיילים בסביבה כמובן שביציאה הצטיידנו בשישיית סיידר ראוי למומלץ מפה!
- 1