יקב בן שושן

מומלץ מפה
8.8
סוג: יקב
 

הארוחות של יובל בן שושן משלבות את שתי האהבות הגדולות שלו - הרים של בשר משובח מאורוגוואי, ונחלים של יין אדום שהוא מייצר בעצמו ביקב הבוטיק שלו. היקב מייצר יין מזן קברנה סובניון וגדל תוך ניסיונות לאתר את הזנים של ענבי היין המתאימים ביותר לגידול בנגב. הארוחות מתקיימות במרתף היינות האינטימי, שבאופן

אירוני למדי, נמצא בסליק מבוצר מ- 1948 שדיין בכבודו ובעצמו ישן על דרגשיו (שהיום משמשים לאחסון הבקבוקים) או בחצר הירוקה והפורחת בה מתרוצצים בשמחה ילדים וכלבים. הבשר, אנטרקוט, סינטה וצ'וריסוס, משופד על שיפודי ברזל ענקיים ונתלה מעל ל"שורסקרה", הגריל בנוסח הברזילאי שיובל בנה בעצמו. התוצאה היא בשר הנאטם מכל צדדיו עד שהוא שחום מבחוץ, ורדרד עסיסי ורך מבפנים. עוד ביקב, קורס יין שתחילתו בבציר ובסופו כל משתתף לוקח את היין שייצר.
סיורים ביקב, מכירה וקורסים בתיאום מראש. באזור המרכז אפשר להשיג את היין גם ב"וינוטק" .

( 3 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • ginbar

    ginbar
    בוטיק אמיתי|5 15.02.09
    מגע אישי הוא מילת המפתח ביקב של יובל. נראה שיובל מאוהב ביין אותו הוא מייצר (ובצדק) ומנסה להדביק באהבתו את הקונה לפני שהוא מוסר לידיו את הכלה. דמי המוהר - שפויים.
  • ירקרקה

    ירקרקה
    יין משמח לבב אנוש|4 06.02.08
    כייף לגלות עוד ועוד יינות חדשים ומשובחים תוצרת הארץ...לא סתם שלחו לכאן מרגלים....
  • avron

    avron
    נכנס יין , עדיף מהבשר|5 02.12.06
    בהמשך לדירוג הארוחה הדרום אמריקרית שממנה הוחסר כוכב, הרי אין סייגים לגבי היין . גם המרלו וגם הקברנה משנת 2004 , חרף היותם צעירים של ממש, בהחלט סיפקו את הסחורה שהוו ליויי יאה לבשרים. גוף מלא, עגולים, חמיצות נמוכה , בקיצור תענוג לטעום.
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.