מסעדת ואטליז גיליס

מומלץ מפה
8.8
1 הגדל תמונה
[מסעדת גיליס, צילום: גילת
הועלה על ידי gillis
2 הגדל תמונה
מסעדה ואטליז גיליס. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
מסעדה ואטליז גיליס. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
מסעדה ואטליז גיליס. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
מסעדה ואטליז גיליס. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
מסעדה ואטליז גיליס. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
7 הגדל תמונה
מסעדה ואטליז גיליס. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
8 הגדל תמונה
גיליס ביום חורפי בהיר
הועלה על ידי סנטימנט
 

גיליס- אטליז ומסעדת בשרים

לאיטליז של גיליס כדאי להגיע בסוף היום, כשהצידנית כבר ריקה ואפשר למלא אותה בכל טוב. זה לא מקום לצמחונים, אבל לאוהבי הקדרות ועל האש זו חגיגה אמיתית, תאוות בשרים לשמה. ליוסי גיליס יצאו מוניטין בזכות שליטתו במה שנקרא בשפה המקצועית "שרשרת הערך" - מעקב אחר העדר החל משלבי הגידול הראשונים, ומאוחר יותר גם בשלב הפיטום וכמובן השחיטה.
ההתמחות של המקום היא עגלות בקר. הבחירה בנקבות לא מקרית - כמו אצל הולכים על שתיים גם בטבע יש לנקבות איכות שונה במובהק מהזכרים. במקרה של הבקר יש לנקבות שיוש פנימי (סיבי שומן שמעדנים את הבשר) משובח מזה של הזכר ושרירים פחות קשים ויותר אווריריים. יש לזה יתרון בצלייה, שכן ככל שהשריר אוורירי יותר טמפרטורת הצלייה שלו נמוכה יותר והבשר לא מתיבש או מתקשה. מלבד בשר בקר אפשר לקנות בחנות המפעל שממוקמת מול הרפת בשר טלאים וכבשים, בשר אורגני, בשר מיושן, בשר מוכן לצלייה על הגריל ואפילו עופות ודגים, כולם באריזת המקום. בימי חמישי בערב פועלת כאן גם מסעדת בשרים המעלה על המזבח את מיטב הנתחים של האטליז לארוחת טעימות נהדרת. אחר כך יזמין אתכם יוסי לחצר להכיר את ההולכים על ארבע באופן אישי. הערה: אין קשר למסעדת גילי'ז

( 15 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • peerfamily

    peerfamily
    פשוט מעולה|5 31.08.10
    הזמנו מקום ליום חמישי בערב. המנות היו פשוט מעולות, המחיר הגון ביותר, והיחס מעולה. במהלך הארוחה אפשר לראות ולקבל הסבר על הבקר בחצר של אברם ושרה. מקצועיות מא' עד ת'. אין שאלה בכלל, אנחנו נחזור.
  • joavs

    joavs
    סטייק אוויי|5 25.08.09
    באתי ראיתי ניצחתי אולי תהיה כותרת מתאימה למכרה הזהב, סליחה הבשר, הזה. אמנם המחיר שערורייתי אבל הבשר שעלה על הגריל היה משכמו ומעלה. התוצאה על הגריל ועל הצלחת מעולה, אולי הבשר המוצלח ביותר שרכשתי השנה-בכל מקום בארץ! אנטריקוט משובח ביותר ומומלץ לכל מי שהמעות בכיסו וליבו חזק דיו לעמוד בתשלום. אחרי שכולם הלכו עמדתי ליד הגריל העשן והמיותם והצטערתי צער עמוק על שלא קניתי קילו נוסף רק לי...
  • אופידובי

    אופידובי
    ארוחה מדהימה בימי חמישי|5 02.08.09
    באחד מימי חמישי אכלנו במסעדה הצמודה לחנות. במשך כמה שעות , מנות קטנות ואכותיות של בשר, באוירה נעימה עם בעלים שכיף לדבר איתם ולהבין שהם מבינים את הבשר...
  • talushle

    talushle
    מקצוענים אמיתיים|5 22.10.08
    בשר באיכות שקשה למצוא בארץ. אקמולי הטלה, אנגוסגר (שזה המבורגר מאנגוס - זן מיוחד של פרה) והאנטריקוט. נפלא!
  • shakedidnn

    shakedidnn
    הבשר באיכות הכי טובה שיש בארץ.|5 01.07.08
    גילינו שיש משלוחים למרכז הארץ ועכשיו אפשר להנות מהבשרים המשובחים לא רק בנסיעות לצפון.
  • sasmic

    sasmic
    מעולה!!|5 28.08.07
    עברנו במקום בדרך לצימר בעקבות המלצות החמות ובהחלט היה שווה. סטייק אנטריקוט מהטובים שאכלתי אם לא הטוב ביותר. הפרגיות המתובלות נעלמו בשניות וכך גם הקבב שהכנו מתערובת הבשר הטחון. אחרי החגים הם פותחים גם מסעדה במקום, מחכים בקוצר רוח.
  • hsh41

    hsh41
    יחיד במינו|5 07.11.06
    אז זה יקר . נכון . אז קילו המבורגר עולה 68 ש"ח . אבל המבורגר כזה לא אכלת מעודך . והאנטרקוט מעשיר את חייך בטעמיו ובכלל היחס האוהב לבשר שווה כל ליטר דלק בדרך לנוב .
  • rotamit

    rotamit
    טוב אבל.......|4 01.10.06
    נסענו במיוחד אפילו שיש לנו קצב אישי בת"א הבשר אכן מעולה אולם המחירים בשמיים אפילו בשביל קצבי בוטיק המסקנה המתבקשת אם יש לכם קצב טוב אל תסעו במיוחד יקר אש
  • israsara

    israsara
    יופי|5 29.04.06
  • yehuitzko

    yehuitzko
    בשר ממש טוב|5 26.04.06
    צריך לטעום כדי להבין מה זה בשר טוב
- 1
עוד חנויות מומלצות
מסעדת מיטשוסמסעדת מיטשוס מומלץ מפה8.2מרחבי הגולן הם הדבר הכי קרוב למערב הפרוע שיש כאן, לפחות מבחינת עדרי הבקר והבוקרים שמסתובבים שם. אחד שלמד את נושא הבקר והבשר הוא חגי שלום, הבעלים של מיט שוס, אטליז, מעדנייה, קייטרינג ועכשיו גם מסעדה המתמחה בבשרים. ארוחה במיט שוס נפתחת בלחם עם ממרחים וסלטים דוגמת חצילים קלויים, ממרח פטרוזיליה וצימוקי זיתים. אחרי הפתיחה כדאי להזמין למשל אנטרקוט טוב או סינטה מהגריל . יש גם טלה ועגל חלב, צ'וריסוס וקציצות קבאב מתוצרת המפעל הקטן של מיט שוס שהתענוג המרכזי הוא לצפות בו מבעד לחלון שמאחורי הבר, ובו מטופלים ומיושנים הבשרים כולם. המנה העיקרית מלווה בסלט ותוספת פחמימתית לבחירה. החסרון היחידי כאן אולי הוא התעקשותם של בעלי הבית להשתמש דווקא בבשר עגלות ולא בפרות בוגרות יותר המביאות איתן קצת יותר שומן. כשהם יוצאים לשטח, אנשי מיט שוס מציעים מגוון גדול יותר של בשרים וסוגי צלייה, מאסאדו ועד פויקה, בהתאם להזמנת הלקוח.קרא עוד


עוד חנויות