יקב יפו

בני הזוג משה ואן צלניקר, פיזיותרפיסטים במקצועם, כבר לא מייצרים את היין שלהם במרתף ביתם בתל אביב. הם הקימו יקב לתפארת בנווה מיכאל שבעמק האלה . אבל גם כאן הם ממשיכים ליצור כמה מהיינות הכי מקסימים שיש כאן וזוכים ללא מאמץ בתואר האנשים הכי סימפטים שאפשר לפגוש בסיור יקבים.
משה, דור שני מפולניה, פגש מזמן את אן, דור מי-יודע-כמה לעושי יין כפריים מאלזס, וכך נולד חלום, שהתגשם ב-1998 בדמות מספר תופח והולך של בקבוקי שרדונה, מרלו, קברנה, בלנדים אדומים של מרלו עם סירה או קברנה ומרלו בשם הריטאז' , ואפילו פורט. אל בני הזוג צלניקר הצטרף לאחרונה גם בנם סטפן שהשתלם אף הואר בייננות וכעת יוצר יינות עם הוריו. החל מבציר 2009 היינות הם גם כשרים.
יינות מומלצים
rouge

( 2 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • Morrissey

    Morrissey
    מגוון יינות מעולים במקום יפהפה|5 09.06.14
    היינו באירוע שבועות של היקב. טעמתי את השרדונה שהיה טוב מאוד, את המרלו סירה שהיה מצוין ואפשר היה לשתות ממנו עוד ועוד, ואת ההריטאז' המעולה - יין הדגל של היקב, עשיר בטעמים ונוכחות. החברים שאתנו טעמו גם את היינות האחרים והיו מרוצים מאוד, וגם לקחו יין הביתה במחיר טוב. הנוף לעמק האלה השלים חוויה מקסימה. שווה ביקור
  • finzi

    finzi
    אהבת היין והאנשים|5 12.09.06
    כל מי שעוסק או מתחבב את תחום היין מוזמן ללמוד מבני הזוג צלניקר איך לעשות יין מעולה ומשובח לפי כל סטנדרט, ועדיין להישאר חף מכל פלצנות או יומרנות כלשהן. ללא ספק היין שקנינו ביקב יאזל מהר ונשוב לפגוש את אן ומשה ולקנות עוד ועוד מתוצרתם. עלו והצליחו!
- 1