הכל התחיל ממטע השקדים הגדול בקיבוץ גבע. חברי הקיבוץ נכנסו לתחום הפיצוחים המלוחים ומשם לתחום הפיצוחים המצופים בשוקולד וכיום יש להם את מחלקת הדרז'ה הגדולה ביותר בארץ – ציפוי בגילגול, מעין מערבל בטון ענקי של שוקולד, בו הם מצפים פירות יבשים בשוקולד ובסוכר. הצורך הפרטי בהררי שוקולד הוביל לייבוא שוקולד בלגי גולמי מחברת "קליבו", המייצרת כ–600 סוגים של שוקולד. כיום השקדיה מייבאת כ- 60-70 סוגים של שוקולד (הנבדלים זה מזה באחוזי מוצקי הקקאו ובמקור הפולים), למיטב השוקולטיירים, המאפיות והקונדיטוריות, ומייצרים בעצמם מגוון פרלינים בעבודת יד.

רוצים להיות המדרגים הראשונים?

דרגו עכשיו
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.