חלב אדיר

מחלבה מודרנית ומבהיקה המתמחה בגבינות ומוצרים אחרים מחלב עיזים: יוגורט, לבנה, גבינת שמנת, חלב וגבינות בסגנון טום, חצי קשות (צרפתית ופטה), ושתיים בשלות (קממבר וברי). גבינות תעשייתיות לעולם לא יהיו טובות כמו אלו המיוצרות במחלבת בוטיק, אבל הגבינות של חלב אדיר ממש בסדר. מה שחשוב - הן שומרות על איכות קבועה, תופעה נדירה למדי במחלבות קטנות. בסמוך למחלבה פועל גם יקב בשם יקב אדיר המייצר יינות לא רעים בכלל.

( 5 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • wife

    wife
    הכוונות נהדרות, הגבינות פחות|3 16.10.14
    המקום יפה, היחס נעים, קיבלנו טעימות מגלידת היגורט המצויינת. קנינו צפתית עיזים שחסרה לה המתיקות של גבינת עיזים מאוד טריה, קנינו גם לורד (בסגנון קשקבל) ותום שהיו טעימות אך בעלות מרקם לח ומתפרק שלא שיתף פעולה עם פורס גבינה לטובת הכנת כריכים.
  • goodlife

    goodlife
    טעים|5 07.03.14
    הגבינות גם הקשות וגם הרכות ערבו לחיכנו. גם הגלידה הייתה נחמדה. אנחנו רכשנו למזכרת. אהבנו!
  • משפחתחגי

    משפחתחגי
    רגע קסום|5 09.12.10
    מקום מטופח שרות אדיב. הגבינות מצוינות במחיר שווא לכל נפש - כמו הרבה מחלבות בגליל... אבל ללקק גלידת עיזים מעולה במרפסת המחלבה, שטופת השמש לצידי מזרקת המים - רגע קסום!!
  • סוזן

    סוזן
    מחלבה איכותית|4 30.07.10
    עוד עסק מרשים שמסמן את אזור דלתון כאזור ראוי לביקור מיוחד. טעימות ושרות אדיב במקום. הכל היה טעים ויחודי. כל הכבוד ליוזמים.
  • sagyi

    sagyi
    מחבלת אדיר|4 22.05.03
    מחלבה עם חנות מפעל המשווקת את תוצרת המחבלה ועוד מוצרים נוספים.מבחר מגוון של גבינות צאן טעימות ולא יקרות. מומלץ למי שמצטייד לארוחה בטבע של יין וגבינות. פיתות להשיג בגוש חלב.
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד חנויות מומלצות
חומוס  אל שייח'חומוס אל שייח' מומלץ מפה9כשמטיילים בנצרת, במסלול שעובר מהרחוב הראשי בולוס (פאולוס השישי) לאזור המוסכים ברחוב אכסאל, קל להבין מדוע יצא לעיר שם של מעצמה קולינרית. לצד קבאב הטלה המהולל של דיאנא, הבקלאוות של אחמד מחרום והכנאפה של אל מוכתר, שוכנת מסעדת חומוס אל שייח' שמגישה את אחת ממנות החומוס הטובות בארץ. חומוס חלק שמכינים מדי בוקר ירמוכ זועבי ואחיו, בניו של אחמד זועבי המייסד זכרונו לברכה. החומוס מתחבר נפלא לטחינה מושלמת עם גרגרים קטנים עדינים של חומוס בּלאדי או פול. הפול קטן הוא מועמד רציני לכתר האליפות, קליל, עדין וגם לא דייסתי כמו במקומות רבים אלא מגיע בגרגרים אחד-אחד. הסוד הוא במיון הקפדני ובניקוי, לדברי בני משפחת זועבי. זהו גם אחד המקומות הבודדים בהם עדיין לא טוחנים את החומוס במעבד מזון אלא ביד. שמן הזית הטוב שפגשנו במסעדות רבות בנצרת (המגיע מהכפרים השכנים) נמזג על הכל ביד רחבה, ולצד פלאפל נהדר וצ'יפס טעים, מדובר בקומבינה שמצדיקה נסיעה מיוחדת מקצה הארץ. רק לא להתאכזב מהתפאורה הפונקציונלית הפשוטה. לכאן באים לאכול את ארוחת הבוקר החפוזה של הלבנט ולא לישיבה נינוחה. לא לשכוח להגיע מוקדם, כי כשהחומוס נגמר, סוקרא עוד