שוקולד שמכינים ברצינות ואהבה

מישי בלוג הוא אחד השוקולטיירים הראשונים בארץ. בשנות ה-70' הוא פתח קונדיטוריה מצליחה במקום מגוריו קרית טבעון. כשהיה בן 60 הוא הבין ששוקולד הוא אהבתו האמיתית ולכן פתח את בוטיק השוקולד החדש והמשופץ. מבחר הפרלינים משקף את טעמו האישי של מישי שאוהב בעיקר מריר ומעדיף את הפרלינים הקלאסיים. בלי יומרה ועם הרבה מקצועיות מכינים כאן פרלינים איכותיים לצד עוגות טעימות עם קסם ביתי.
בין הפרלינים של מישי אפשר למצוא קטגוריות של שוקולד ופירות, שוקולד ומרציפן, שוקולד ונוגת, חטיפי שוקולד, פרלינים ללא סוכר ועוד. עבור אלה שמתייסרים על עודפי הקלוריות, יש במקום גם ג'לי פירות טבעי וטרי העשוי מפירות עונתיים. במפעל השוקולד הוותיק מישי מקיים הדרכות קבוצתיות על תהליך ייצור הפרלינים כולל טעימות. בנוסף מתקיימות סדנאות שבהן המשתתפים מכינים פרלינים במו ידיהם ולומדים על דרכו של פול הקקאו לבוטיק.

( 11 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • קרןהפוך

    קרןהפוך
    הכי אוהבת מרציפן|5 29.09.17
    אחרי בית הקפה קניתי שוקולד במקום. כל החתיכות היו טעימות מאד, עם רבדים של טעם שממלאים את כל הפה.
  • hadasben22

    hadasben22
    קצת התאכזבתי|4 03.02.11
    כשהייתי ילדה מישי היה בערך השוקולטייר היחיד בארץ, וכל ביס היה מעדן. חזרתי אליו השבוע אחרי הרבה שנים, והנה אני מגלה שהטעמים היום הרבה פחות מעודנים משזכרתי... נראה שהיצע שוקולד הבוטיק בארץ גדל מאז, וכנראה שהאיכות עלתה גם כן, מה שמשאיר את מישי קצת מאחור... ובכל זאת, היה לא רע. אפילו חביב. פשוט לא מצטיין.
  • בובקוב

    בובקוב
    כמה שאני אוהב שוקולד|3 11.09.10
    חנות קטנה וחמודה למראה גם השוקולדים יפים , חלקם טעימים ומפתיעים ואחרים הושלכו אל הפח. אולי לא בחרנו נכון .
  • droreyal

    droreyal
    יופי של שוקולד !|5 07.09.10
    בצהריים לוהטים נכנסנו לבוטיק של מישי ומיד התפשט על פנינו חיוך של הנאה. למרות לחץ הקונים (ערב חג ) תפקדו המוכרים ביעלות ואדיבות ובשיא העומס מישי עצמו עזב את שולחן העבודה וסייע לנו. הפרלינים מעניינים, מגוונים, וטעימים-טעימים. שתהיה לכולנו שנת שוקולד נהדרת !!!
  • ימ1314

    ימ1314
    סדנא ממכרת|5 28.10.09
    השוקולד טעים עד ניפלא , הסדנא הבודדת קצרה מידי אך ממצה ( ז"א שאני עוד אחזור לסדנא ארוכה ) , כל רגע חויה ! מישי אתה מלמד בכיף, אתה מובן, אתה נדיב, אני ממליצה בחום להנות מאכילת השוקולד שלך ולחוות את היצירתיות איתך ! תודה
  • savyon

    savyon
    השוקולטייר הטוב ביותר בארץ|5 11.12.08
    במוסד שכזה הייתי רוצה להתאשפז. המקום החדש מעוצב ומזמין להיכנס. שוקוהוליקים שימו לב כשאתם נכנסים כי אתם הולכים להנות במיוחד. מסיבות אישיות ואנוכיות לחלוטין אני אוהב את הפרלינים עם חמאת הבוטנים וכמובן את השקדים הקלויים המצופים שוקולד. גילוי נאות: את מישי אני מכיר כבר שנים ואני מחשיב אותי לידידו.
  • einatamitay

    einatamitay
    נקי, טעים, יפה|5 10.12.08
    קניתי לאירוע מיוחד וכולם שיבחו ונהנו. אריזה יפה וטעימה במיוחד.
  • kfir_katz

    kfir_katz
    חנות השוקולד הכי מיוחדת בארץ|5 26.09.08
    אחרי 30 שנות קונדיטוריה ושוקלד, מישי פתח את החנות שוקולד במתכונת חדשה - רק שוקולד והמון. היצור והמכירה מאוד מאוד חוויתיים - קפיצה קטנה לחו"ל. מגוון הפרלינים ומוצרי השוקולד הנוספים הוא כלכך גדול ומפתה. לא לפספס. דרך אגב - מצאתי שיש למישי גם אתר אינטרנט: www.mishi.co.il
  • tsc3

    tsc3
    נומרו אונו|5 19.11.06
    השוקולטייר הטוב ביותר שאני מכיר. חומרים, טיפול ותוצאה הטובים ביצור שיכולים להיות, ואפילו צניעותו של בעל הבית ניכרת טעמים.
  • טלי

    טלי
    אין מתוק יותר מהשוקולדים|5 01.03.05
    והעוגות פשוט יאמי יאמי. כדאי לקפוץ למקום
- 1
עוד חנויות מומלצות