1 הגדל תמונה
באשר. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
באשר. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
באשר. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
באשר. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
באשר. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
באשר. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
7 הגדל תמונה
באשר. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
8 הגדל תמונה
באשר פרומז'רי תל אביב. צילום: אייל טואג, מערכת מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
9 הגדל תמונה
באשר פרומז'רי תל אביב. צילום: אייל טואג, מערכת מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
10 הגדל תמונה
באשר פרומז'רי תל אביב. צילום: אייל טואג, מערכת מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
11 הגדל תמונה
באשר פרומז'רי תל אביב. צילום: אייל טואג, מערכת מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
12 הגדל תמונה
באשר פרומז'רי תל אביב. צילום: אייל טואג, מערכת מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
13 הגדל תמונה
באשר פרומז'רי תל אביב. צילום: אייל טואג, מערכת מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
 

ליגורי

מה שהחל את דרכו כסניף של אימפריית הגבינות הירושלמית באשר, הפך ברבות השנים למעדנייה ובית קפה מקסימים. אפשר עדיין לקנות כאן גבינות מצוינות אבל עליהן התווספו, לשמחת הלקוחות, גם מבחר טוב של יינות ושאר טובין והחשוב מכל - אפשר גם לשבת כאן לכוס קפה, כריך מושקע, כוס יין או כל קומבינציה אחרת. ליגורי היא אחד המקומות הכי יפים ומפנקים בתל אביב והוא בהחלט שווה ביקור שלכם.

( 4 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • ernesto

    ernesto
    חו"ל בתל אביב|5 14.05.15
    בילינו צהריים באווירה רגוע ונעימה. הזמנו מגש עם גבינות ונקנקים שבחרנו. הגבינות היו מצויינות (קשות וחצי קשות, איטלקיות וצרפתיות). הכי אהבתנו הגורגונצ'ולה) הנקניקים מעולים (עם דגש על מילנו) הדג סלמון תעים מאוד. היין אדום מדרום פורטוגל מומלץ מאוד (עם ארומה, גוף ותעם יוצה מין הכלל). וכל זה עם לחמים וחממה בצד. חו"ל במחירים של ארצינו הקנתונת.
  • gisack

    gisack
    פורמז'ארי|5 16.07.14
    חנות מלאה בגבינות מכל העולם ותמיד תימצא את מבוקשך אפילו גבינת טולום התורכית שאומנם מיוצרת ב גרמניה ע"י תורכים טעימה בטרוף על סלט או עגבניות . יש מי שמיעץ לכם בקיצור כף.
  • ירקרקה

    ירקרקה
    ירושלים יורדת לת"א|5 01.03.11
    עוד מקרה שהירושלמים מראים לנו מה הפסדנו עד עתה, אני הגעתי כבר עם לחם משובח וחיפשתי לו שם שידוך מוצלח. כל כך כיף לגלות חנות שיש בה עולם ומלואו, מריחים את הגבינות מכל קצוות העולם והכל מונח לתפארת הקניין הרעב. הבנות הנבחרות היו: גבינת עיזים ביין וברי שמסריחה למרחקים. חוויה כלל לא זולה אך לגמרי שווה. . השירות במקום אדיב עם נכונות להמליץ ולטעום לא מעט, החנות נקייה וססגונית במוצרים מכל הכיוונים. עולם נהדר ושיבורכו על הסניף בת"א.
  • l9901

    l9901
    מי הזיז את הגבינה שלי?|5 27.10.10
    היינו במחנה יהודה בסניף הירושלמי של החנות, נדהמנו ממגוון הגבינות העצום והמדהים! כל כך הצטערו שזה רחוק ואי אפשר לבקר על בסיס קבוע. ופתאום מאמצע שום מקום, גיליתי לתדהמתי שצמחה לה כפילה מדהימה וזהה כמעט לחלוטין בלב ליבה של תל אביב. לא תתואר השמחה שפרצה מליבי. כמובן ששחזרתי את קנייתי האחרונה, ופגשתי גם את איתן ממש במקרה. השירות, והאיכות והאושר ועושר בדיוק אותו הדבר. מומלץ.
- 1
עוד חנויות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


הסלון - איל שניהסלון - איל שני מומלץ מפה9.3מסעדת הדגל של השף אייל שני, משורר התפריטים ומלך העגבניות ממוקמת בחלל משופץ שהיה פעם אורווה, בגבול תל אביב-גבעתיים, באווירת משתה שיש בה הידור וייצריות - וגם, מה לעשות, קצת פרחיות לשמה - הוא מגיש עגבניות אפויות שנוחתות על נייר חום גס המכסה את את השולחן ואז זוכות לתוספת יוגורט וזעתר מידיו של השף; פוקצ'ות נפלאות; תבשיל לחי עגל, או כפי שהוא נקרא בתפריט "קדירת לחי עגל שהוטמנה 7 שעות ברמץ עצים מלחשים"; "רביולי נתחי אנטרקוט מוטחים על פלדה לוהטת עטופים בליבת חציל שרוף"; או "ראש שלם של כרובית שקיבל מכת זהב מעצי תפוזים בוערים". מי שעוקב אחרי שני בעיתונות ובטלוויזיה רגיל לתהות שוב ושוב על הניסוחים המתפייטים, שנשמעים לעתים כפארודיה על עצמם, ואם במקרה המלצר לא הניח את אחת המנות על תפריט הנייר כדי שישמש צלחת, הוא יספק תוכנית בידור משעשעת לערב כשהסועדים מנסים למצוא את המנה בעלת השם ההזוי ביותר. אבל השירה האמיתית היא באוכל עצמו, בכמה נגיסות של תבשיל עמוק של לחי עגל וחלה קרועה, או בתרד בר נמס בחמאה אפוף בענן פרמזן, שטעמם מרגש ולא שגרתי בדיוק כמו שמם. עם יין טוב, מוסיקה משובחת ברקע ומטבח פתוח שחושקרא עוד
עוד חנויות