זן ואמנות הכנת הסושי
נפלאות הן דרכי העולם: יום אחד חותך האדם לתומו צנון במסעדה אופנתית בטוקיו, ולמחרת הוא מוצא עצמו בראש פיסטין לבנטיני נידח. צ'יזורו ואלון פרמינגר הכירו במטבח של מסעדה בטוקיו, בה עבדה צ'יזורו כסו שף. עכשיו הם גרים בכליל. מהמטבח הביתי, בעזרת אספקה קבועה של תבלינים ורטבים שאמא שולחת מיפן, מכינה צ'יזורו ארוחות יפניות מסורתיות, אולי האוכל היפני הטוב ביותר בארץ. סלט חם של אצות היזיקי עם גזר ופטריות שיטאקה; מבחר סושי וסשימי מושלמים; מרק מיסו ומרק אוסימונו צח מציר דג בוניטו, וטמפורה של פירות ים, בשר וירקות. יש כמה אפשרויות ליהנות מהאוכל המיוחד הזה: לקחת טייק-אוויי אם מתארחים או גרים בסביבה, או להזמין את צ'יזורו לצימר, שם היא תבשל במקום ארוחה יפנית מלאה, כולל סיר סוקיאקי - נתחים דקיקים של סינטה, עם פטריות, אטריות שעועית, טופו וירקות. צ'יזורו מפעילה גם שירות קייטרינג יפני נהדר בכל רחבי הארץ, למינימום עשרה סועדים.