מסעדת נובה ג'ויה הרצליה

סוג: איטלקי
 

ג'ויה היא המקום האיטלקי של אזור התעשייה של הרצליה פיתוח. פיצות טובות, פסטות מצוינות , תפריט יין מדויק ובעיקר ניהול מקצועי מבית ארקפה שהופך את מזללת הצהריים הזו למקום ראוי גם בערב.

( 62 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • livnys

    livnys
    לא!|1 26.04.14
    נגמר האנטיפסטי באחת וחצי בצהרים, המרק שהגיע במקום היה על הפנים, והלזניה תרד בלי טעם ובלי ריח. כשהמלצרית שאלה אם אנחנו מרוצים, עשינו פרצוף לא מרוצה, ומיד, לזכותם ייאמר, הגיע הקינוח חינם, כפיצוי. ותנחשו מה? גם העוגת שוקולד היתה סתם... אולי זה היה מקרה, אבל כדאי שתבדקו אם הם לא השתפרו לפני שתבואו שוב...
  • joavs

    joavs
    zה לא זה לא - תיאום צפיות חובה|1 07.03.14
    ביקור ראשון במסעדה אינו משאיר מקום לדמיון. התחושה הכללית היא שאין בעל בית במטבח ותיאום צפיות כנראה חובה בבואנו לסעוד. דגמנו הרבה מאד מנות אך אנו סולדים מעט כשהפער בין התיאור המרשים בתפריט אינו מקבל את ביטויו בצלחת. המנות לא מעניינות ולבטח לא בסטנדרטים מקובלים. הטעמים בין הלא קיימים ללא טעימים השאירו הרבה מאד מקום בצלחת ובבטן. תכפילו את הטעם בשירות לא יעיל על סף המבולבל הכולל הוצאת מנות בתיזמון לקוי ובסדר לא נכון - עיקריות לפני ראשונות למשל - כולל מנות נשכחות וטעויות בחשבון ותבינו כי איטליה התרחקה מאד מהמקום הזה בהרצליה.
  • peereran

    peereran
    אוכל טעים שירות בעייתי|3 23.12.11
    צריך לחלק את הביקורת לשתים: אוכל - האוכל היה טעים למרות שהמנות לא יותר מדי גדולות. שירות - אומנם השירות היה נעים אבל הכל לקח הרבה מאוד זמן גם המנות שהזמנו גם הקפה בסוף הארוחה סה"כ לקח לנו באמצע יום עבודה בסביבות שעה וחצי שעתיים ארוחה, לא משהו סביר.
  • גביבג

    גביבג
    חבל ששירות מדרדר מסעדה|2 23.01.11
    אוכל איטלקי הוא אוכל טוב וצריך להגיע לשולחן חם ומהביל ומריח טוב, אבל זה כבר לא קורה יותר בג'ויה. קודם כל עד שמקבלים שולחן גם שהוא מוזמן מראש - זה סיפור, מלא תרוצי שווא של הצוות. אחרי שמגיעים לשולחן עד שמקבלים סרביס זה שוב לא זה, ואח"כ עד שמגיעות המנות הן כבר לא חמות ולא מהבילות ולא מריחות ולא טעימות - חבל
  • kit

    kit
    מאכזב וממש לא מה שהיה...|2 03.10.10
    המקום התיישן ונותרו רק זכרונות מימים יפים יותר. המנות לא מעניינות ולבטח לא בסטנדרטיים איטלקיים, פוקצ'ה סבירה שגורמת לתהות האם לא חבל על תנור האבנים שלא נעשה בו שימוש ראוי. מנות הפסטה פשוטות והשירות מנומנם ולא יעיל, מנות נשכחות ונעשות טעויות בחשבון עקב חוסר תשומת לב וחבל. למי שחשקה נפשו בקפיצה קטנה לאיטליה זה כבר לא המקום.
  • carlaw

    carlaw
    דילמה ופתרונה|2 03.09.10
    שם המסעדה שונה לג'ויה החדשה. מנת הפוקצה עם עגבניות שהוגשה על חשבון הבית מוגשת כעת בתשלום. אבל לא זה העיקר. הפיצות והפסטות היו לא רעות. אולם, מנות הבשר שאכלנו היו לא טעימות, אם לא למטה מזה.אם כבר באים אז רק לאכול פיצה ופסטה בסיסית, אז עדיף לא לבוא.
  • benib

    benib
    שווה מאוד.|4 30.08.10
    טעים אווירה טובה יין הבית במחיר טוב השרות היה מצוין בהחלט נהננו מהארוע האווירה והארוחה.
  • baderro1

    baderro1
    לא משהו, מעט צפוף וחשוך|3 30.08.10
    השתמשנו במבצע של מעריב לביקור במסעדה שהייתה מלאה. כבר בהזמנה הגבילו אותנו לשעתיים. בשבילי זו הייתה הפעם הראשונה. חוץ מזה האנריקוט שאכלתי היה צלוי מידי לעומט הקרפצוי שהיה די טעים. בגלל החושך לא היצלחתי לקרוא את התפריט.
  • atlanticity

    atlanticity
    טעם רע|2 11.07.10
    שבת בצהריים, יצאנו כמה חברים לארוחה ומפגש. הפסטה שהזמנתי (רביולי תרד ברוטב עגבניות) הייתה טעימה. גם הבחור שבא להוסיף פרמזן למנה בהחלט לא התקמצן ועל כך מגיעות לו נקודות. אבל - התפריטים היו מלוכלכים בשאריות מזון מסועדים קודמים, השירות מעט איטי ולא מוקפד וחלק מהמנות היו ממש קטנות כשטעמן לא מצדיק את מחירן הגבוה. כשסיימנו לשלם, יצאה אחרינו מנהלת המשמרת וטענה בתוקף שלא השארנו מספיק טיפ. בדיעבד הסתבר שהייתה טעות בחשבון וחוייבנו על דברים שלא הזמנו. התנצלות ממנהלת המשמרת לא קיבלנו - רק נזיפה שלא בדקנו היטב את החשבון. לא נחזור.
  • sagyi

    sagyi
    ארוחה אטלקית אמיתית|5 09.06.10
    מקום נעים וטעים עם שרות מפנק. המחיר לא בשמיים מה שהופך את הארוחה לחוויה. שווה - שרק תשאר כך
- 1
עוד מסעדות מומלצות
לחם ארטיזן נתניהלחם ארטיזן נתניה מומלץ מפה9.4ארטיזן' פירושו בצרפתית 'אומנותי, שנעשה ביד'. לחם ארטיזן הוא לחם שעושים ממחמצת של שאור טבעי, ללא משפרים ותוספים, ומקורו במסורת צרפתית ארוכת שנים. בלחם ארטיזן משתדלים ומצליחים להישאר נאמנים ככל האפשר לשמם המחייב. בשיטות מסורתיות ובתנורי אבן גדולים אופים כאן לחמים כמו לחם שאור כבד ועשיר, לחם בורדולייז, לחם ארומטי של בצל ופלפל שחור שהולך נפלא עם חמאה, דג מלוח וודקה קפואה, ולחם שום ובזיליקום שמלווה נהדר עגבניות טריות חתוכות עם שמן זית. יש פה גם חידושים בדמות לחם שיפון דל קלוריות ולחם בריאות מחיטה מלאה, משובץ בגרעיני דלעת ירקרקים. חובבי המתוק ימצאו פה לחם שוקולד טרי, לצד עוגות שמרים, עוגות פאי מפתות ושלל עוגיות. אם תתקשו להתאפק עד הבית, תוכלו לכרסם כאן פאי אישי, בליווי קפה הפוך מהביל ממכונת הקפה המקומית. קשה לעמוד בפני תצוגת הלחמים והמאפים הפרוסה לאורכו של שולחן עץ גדול במרכז החנות , וזה בסדר, טעימות ניתנות בנדיבות והשירות אדיב במיוחד. מה עוד אפשר לבקש?קרא עוד


עוד מסעדות