1 הגדל תמונה
מסעדת תשרין. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
מסעדת תשרין. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
מסעדת תשרין. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
מסעדת תשרין. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
מסעדת תשרין. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
מסעדת תשרין. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
7 הגדל תמונה
תשרין
הועלה על ידי tishreen04
8 הגדל תמונה
מיטב היינות
הועלה על ידי pumi
9 הגדל תמונה
על הבר
הועלה על ידי pumi
10 הגדל תמונה
המסעדה
הועלה על ידי pumi
11 הגדל תמונה
מסעדת תישרין
הועלה על ידי pumi
 

מסעדת תשרין.

בבניין אבן מהמאה ה-19, עם תקרה גבוהה, נישות וקשתות, פתחו שני מסעדנים צעירים מנצרת את בית הקפה-מסעדה הזה. בצהריים מגישים כאן ארוחות מלאות מתפריט שלוקח מפה ומשם, לעתים נדמה שהתוצאה היא לא פה ולא שם, ומציע אוכל ערבי ומערבי. הטאבון הגדול שבקדמת המסעדה מוציא מח'מר (פיתה שעליה נתחי בשר ובצל) , קורדון בלו(חזה עוף ממולא באווז מעושן וגבינה) וסטייק סינטה .מלבדם יש גם פסטה, סלטים ותבשילים ביתיים כמו פריקה (חיטה ירוקה קלויה, מבושלת כמו אורז) וסינייה. העיצוב חמים ונעים, האירוח והשירות מסבירי פנים.
כל מה שרציתם לדעת על נצרת תמצאו כאן

( 34 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • daphnaol

    daphnaol
    אוכל מוקפד ולא זול|5 10.01.17
    שירות אדיב, מנות עשויות בקפידה, החלל מחולק באופן שנעים לשבת, לא זול
  • nunil

    nunil
    נפלא|5 22.12.16
    ביקרנו במסעדת תשרין היה אירוח נפלא. אוכל נהדר. שרות מצויין. נהנתי מאוד.
  • mayar

    mayar
    ממש טעים|4 20.12.16
    ביקרתי במסעדה מס פעמים. טעים. שירות מסביר פנים ואם כמוני מגיעים דווקא באמצע השבוע, נעים שבעתיים. אתמול היינו בטיול ספונטני טרום חג מולד. פתחנו בארוחה עם סלט מדהים, לא זוכרת איך קוראים לו, הוא מכיל ירקות קצוצים עשבים ופירורי גבינה מטגנת - טעים!!! לזה הוספנו מחמור וערוסה. פשוט תענוג. דחינו סיפוקים ואת הקינוח אכלנו בממתקי אל-מוכתאר לאחר ששרפנו כמה קלוריות :)
  • gisack

    gisack
    מזרח ומערב|4 06.12.16
    מסעדת תשרין משלבת בין הטפריט הערבי ומפנפן אותו בטעם מערבי כאילו קורצת גם למערבים שבננו וגם למזרחיים השילוב הזה יצר טעמים מיוחדים לסלטים ולמנות העיקריות
  • joavs

    joavs
    פגז |5 30.09.16
    נתחיל מהסוף - כיף של מסעדה. אף אם לא המישלן הבא אבל אוכל טעים שמביא את הגירסא הגלילית במתכונת נוחה להבנה עם אינטרפטציה מעודכנת הוא ברכה בצפון השחון. מנות ראשונות ממיטב העשבים כולל סלט גרגיר אלוהי, חציל בלאדי, עראיס איכותי עשו את העבודה עבורי. לעיקריות צלעות כבש ופלטת בשקר מעורבת היו הצלחה אך לא התעלו על עצמן והקינוח המעולה - כנאפה תוצרת הבית. חשבון לא קטן אבל גם לא ענק שווה את העצירה לטיול יום או לארוחת ערב.
  • ybenozer

    ybenozer
    אוכל, אוירה, יקרה ומוצלחת.|4 16.02.14
    שירות אדיב ומקצועי, עיצוב ואוירה נעימים ואירופאים למרות התפריט ה"אוריינטלי" ברובו. לא לווותר על הסלטים הטריים ומנות הדגל הנאפות בתנור הלבנים. מעט יקר אבל המנות גדולות.
  • galitse1

    galitse1
    מעולה מעולה!!!!|5 01.01.13
    גם בזכות האופי, העיצוב הייחודי שלקח אותנו לאירופה ועוד עכשיו בסילבסטר... ובעיקר בזכות האוכל הכל כך טעים. לא זול בכלל אבל בהחלט שווה יותר ממסעדות בעלות תמחור דומה.
  • avron

    avron
    יצאו מהקופסה|4 02.09.12
    יש כאן פיוז'ן אמיתי מזרח/מערב,יש כאן סלטים יצירתיים כגון סלט סברס ותאנים ענק שרק היה בו עודף חומץ. עוד קיבלנו מוחמר בגודל פיצה משפחתית שזה עוף ע"ג סוג של פיתה ענקית שספגה את נזלי הבישול-טעים מאד.ממול היו צלעות כבש ,גם מנה גדולה ללא שום תוספות,בשר נטו.מצויין לדיאטת אטקינס.1/2 בקבוק קיאנטי רופינו אירח לנו חברה ומוזיקת ג'אז!!!שקטה הנעימה לנו ברקע. היה גם אספרסו כפול והפוך.השרות מצויין. לא מקום לכל אחד ואכן ראינו אנשים מעיינים בתפריט והולכים כלעומת שבאו. 267 ש"ח +תשר.
  • briza

    briza
    אוכל בינוני|3 03.04.12
    אחרי הביקורות הנילהבות כאן, ביקרנו במסעדה מלאי ציפיות. המקום נאה, השירות מצויין - רק האוכל בינוני... יש כאן בהחלט מנות שנראו מעניינות בתפריט, אבל בפועל פשוט לא היו טעימות מספיק. והזמנו די הרבה מנות שונות כדי לטעום כמה שיותר כך שהטעם הבינוני לא היה מקרי למנה אחת. אכזבה.
  • איילתוניסים

    איילתוניסים
    פשוט תענוג!|5 19.06.11
    חזרנו בפעם המי יודע כמה...האווירה עדיין מצויינת, השירות מעולה!!! האוכל - המנות הראשונות מצויינות (פטריות ממולאות, חומוס, סלט חסה ופירות) העיקריות - פילה עשוי מצויין עם רוטב נהדר, חציל ממולא בפירות ים - בדרך כלל מנה טובה. בקיצור שווה כל ביקור! רשמים מהביקור הראשון: הגענו בעקבות מבצע ארוחה של דיינרס. השירות קשוב, מקצועי, מרגישים שרואים ושומעים אותך (חוויה מתקנת להרבה מסעדות פלצניות בת"א והסביבה).האוכל היה תענוג צרוף. אפילו הילדים שתמיד מוצאים מה לא היה טעים, שפכו מחמאות. העיצוב מקסים, האוירה נעימה אפילו שהיה מלא (כדאי להזמין מקום מראש!). בקיצור שווה ביקור חוזר.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרהמסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרה מומלץ מפה9.3האוכל הגלילי הנפלא שמבשלת נג'את מרעב הוא רק תירוץ כדי לבוא בצל קורתה של המשפחה המקסימה הזאת, לשוחח, לשמוע סיפורים ולנשום עמוק את הנופים והאוויר של הגליל. נג'את ויוסף מרעב, שניהם מורים במקצועם, מארחים ומבשלים ישר מהלב, מאכלים מקומיים בפרשנות אישית ועם סודות שנג'את תמיד שמחה לחלוק: מרק פריקה סמיך בעל טעם מעושן עדין, עשוי על בסיס ציר כבש וחיטה ירוקה קלויה; עלי גפן זעירים ממולאים; במיה במיץ עגבניות; מנסף – אורז מבושל עם בשר כבש ועגל טחון ומעליו נתחי עוף או כבש, צנוברים ושקדים; וכמובן שפע מעדנים מעשבי בר מקומיים, פרי ליקוטו של יוסף: חובזה, עולש בר, עכוב, שומר בר המבושל עם עדשים, פטאייר ממולא בחמציץ, פלפל ובצל ועוד. אחרי הארוחה מומלץ גם להזמין טיול קצר בסביבה הקרובה: בכפר, במטע הזיתים העתיק של המשפחה, למעלה ממאתיים שנים גילו, או אל סלע המתנשא מול נופי בקעת בית הכרם, שם נהגו הנוטרים לארוב על סוסיהם לגנבי הזיתים. כדאי מאוד להצטרף ליוסף לשעה של שלווה מבושמת בריח מרווה ופיגם. מי שמתקשה להיפרד, יכול ללון בצימרים שבנה יוסף, ולהתעורר לחליטת צמחים מעשה ידי נג'את לצד ריבת תאנים תוצרת קרא עוד


מסעדת דיאנאמסעדת דיאנא מומלץ מפה9דוחול ספדי הוא אחד השפים הטובים בארץ. נקודה.הוא נותן לחומרים מקומיים טיפול מינימליסטי ועדין שמבליט את טעמם הטבעי. מנות כמו סלט באבא גנוש אביבי עם שקדים ירוקים ועגבניות בלאדי, לבנה נפלאה שדוחול מגבן עם ענפים של זעתר בר, חציל טבעי קלוי על האש שמגיע חם וטובל בשמן זית עדין ושום, או בטטה ממעוסה פשוטה וגאונית עם טבעות קטנות של בצל ירוק ופלפל חריף. את קבב הטלה שדוחול מכין בעצמו והפך לסמל המסחרי של המסעדה, קוצצים בסכין אימתנית מול עיני הסועדים וצולים על הגריל הגדול למידה מושלמת של רכות ועסיסיות. מהגריל מגיעות גם צלעות דקות וורדרדות עם טעם משכר של טלה בלאדי ויש גם תבשילים מתחלפים לפי העונה והשוק, כמו טחול ממולא, טלה בפול ירוק או קדירה של כבש וירקות, לצד מנות מתוחכמות הרבה יותר. אחרי כמה שנים במהלכן פתח דוחול את דיאנא החדשה בשכונת אל מוטראן, נסגרה ב-2014 דיאנא החדשה ודוחול חזר לכור מחצבתו ברחוב פאולוס השישי. לפחות עבורנו, שאהבנו הרבה יותר את המקום הישן, אלו הן בשורות טובות. האוכל נשאר נפלא כשהיה. תמצאו כאן את הקבבים, הצלעות והסלטים הוותיקים והנהדרים ולצידם את המנות החדשות שרקח קרא עוד
מסעדת אלמרסאמסעדת אלמרסא מומלץ מפה8.7מסעדת אלמרסא (המעגן) שוכנת ממש על קו המים, בנמל הדייגים של עכו העתיקה - במבנה שנבנה על ידי הצלבנים בשנת 1210 ושיכן בהמשך את בית המכס העותמני. המסעדה מציעה לאורחיה דגים ופירות ים מהשלל היומי של השוק הסמוך, בפרשנות אישית ויצירתית של השף הצעיר עלאא מוסא. מוסא - שנמצא במטבחים מאז היה בן 15 - עבד בשבדיה במטבחי מסעדות מכוכבות מישלן, שם התוודע לרזי הבישול המולקולרי ולחומרי גלם עיליים. לעכו חזר כדי להגשים את חלום ילדותו ולפתוח מסעדה משלו. באלמרסא הוא נותן דרור לביטוי העצמי שמשלב בין מסורות בישול קלאסיות לבין פרשנות ים תיכונית, ומגיש מנות כמו קובה במילוי פירות ים על סלט עדשים שחורות, לבנה עיזים וקרם חומוס עדין, או פילה דג ים מוגש על תבשיל פריקה, שעועית ירוקה, לבנה, אריסה ולימון כבוש. המסעדה נהנית מנוף הנמל העתיק וחומות העיר העתיקה והיא שינוי מרענן בנוף מסעדות הדגים המקומיות ובהחלט סיבה טובה להגיע במיוחד אליה לעכו.קרא עוד
עוד מסעדות