1 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
7 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
8 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
9 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
10 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
11 הגדל תמונה
מסעדת תשרין. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
12 הגדל תמונה
מסעדת תשרין. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
13 הגדל תמונה
מסעדת תשרין. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
14 הגדל תמונה
מסעדת תשרין. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
15 הגדל תמונה
מסעדת תשרין. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
16 הגדל תמונה
מסעדת תשרין. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
17 הגדל תמונה
תשרין
הועלה על ידי tishreen04
18 הגדל תמונה
מיטב היינות
הועלה על ידי pumi
19 הגדל תמונה
על הבר
הועלה על ידי pumi
20 הגדל תמונה
המסעדה
הועלה על ידי pumi
21 הגדל תמונה
מסעדת תישרין
הועלה על ידי pumi
 

בלב לבה של נצרת, בתוך בניין אבן עתיק ואותנטי מהמאה ה-19 ששימש בעבר כבית מגורים, ממוקמת מסעדת "תשרין". קרבתה לעיר העתיקה, לכנסיית הבשורה ולשאר האטרקציות התיירותיות באיזור, הופכת את המקום ליעד מבוקש מאוד על ידי תיירים ומקומיים שכבר מכירים אותו מקרוב. "תשרין" היא מסעדת פיוז'ן המשלבת בין אוכל ערבי גלילי, למנות עדכניות פרי יצירתם של השפים של המסעדה. יש לציין כי חלק גדול מהמנות המוגשות במקום נאפות בטאבון שנמצא בכניסה למסעדה, המעניק למנות טעם ייחודי.


תפריט המסעדה מציע בעיקר מנות ים-תיכוניות של בשרים ופירות-ים, כאשר חלקן ייחודיות למקום דוגמת סלט "שנקליש" - הכולל גבינת שנקליש עגבניות נענע ובצל, "מוחמר" - מנת פרגיות עם בצל, סומק וצנוברים על פיתה מסורתית הנאפית בטאבון המקומי ומנה מיוחדת של נתחי עוף בקפה, רוטב שזיפים ופירות יבשים. נוסף על כך, התפריט העשיר כולל פסטות ופיצות, בשרים טריים ואיכותיים, מנות עונתיות עונתיות נוספות ומנות צמחוניות. גם היצע הקינוחים רחב ומגוון, וכולל מנות אחרונות ייחודיות למטבח כמו חלוות אלג'בן וכנאפה בטאבון.

ניתן לחגוג במקום אירועים חברתיים ומשפחתיים של עד 60 איש, עם האווירה הנעימה והמיוחדת של העיר העתיקה.

כל מה שרציתם לדעת על נצרת תמצאו כאן

( 34 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • daphnaol

    daphnaol
    אוכל מוקפד ולא זול|5 10.01.17
    שירות אדיב, מנות עשויות בקפידה, החלל מחולק באופן שנעים לשבת, לא זול
  • nunil

    nunil
    נפלא|5 22.12.16
    ביקרנו במסעדת תשרין היה אירוח נפלא. אוכל נהדר. שרות מצויין. נהנתי מאוד.
  • mayar

    mayar
    ממש טעים|4 20.12.16
    ביקרתי במסעדה מס פעמים. טעים. שירות מסביר פנים ואם כמוני מגיעים דווקא באמצע השבוע, נעים שבעתיים. אתמול היינו בטיול ספונטני טרום חג מולד. פתחנו בארוחה עם סלט מדהים, לא זוכרת איך קוראים לו, הוא מכיל ירקות קצוצים עשבים ופירורי גבינה מטגנת - טעים!!! לזה הוספנו מחמור וערוסה. פשוט תענוג. דחינו סיפוקים ואת הקינוח אכלנו בממתקי אל-מוכתאר לאחר ששרפנו כמה קלוריות :)
  • gisack

    gisack
    מזרח ומערב|4 06.12.16
    מסעדת תשרין משלבת בין הטפריט הערבי ומפנפן אותו בטעם מערבי כאילו קורצת גם למערבים שבננו וגם למזרחיים השילוב הזה יצר טעמים מיוחדים לסלטים ולמנות העיקריות
  • joavs

    joavs
    פגז |5 30.09.16
    נתחיל מהסוף - כיף של מסעדה. אף אם לא המישלן הבא אבל אוכל טעים שמביא את הגירסא הגלילית במתכונת נוחה להבנה עם אינטרפטציה מעודכנת הוא ברכה בצפון השחון. מנות ראשונות ממיטב העשבים כולל סלט גרגיר אלוהי, חציל בלאדי, עראיס איכותי עשו את העבודה עבורי. לעיקריות צלעות כבש ופלטת בשקר מעורבת היו הצלחה אך לא התעלו על עצמן והקינוח המעולה - כנאפה תוצרת הבית. חשבון לא קטן אבל גם לא ענק שווה את העצירה לטיול יום או לארוחת ערב.
  • ybenozer

    ybenozer
    אוכל, אוירה, יקרה ומוצלחת.|4 16.02.14
    שירות אדיב ומקצועי, עיצוב ואוירה נעימים ואירופאים למרות התפריט ה"אוריינטלי" ברובו. לא לווותר על הסלטים הטריים ומנות הדגל הנאפות בתנור הלבנים. מעט יקר אבל המנות גדולות.
  • galitse1

    galitse1
    מעולה מעולה!!!!|5 01.01.13
    גם בזכות האופי, העיצוב הייחודי שלקח אותנו לאירופה ועוד עכשיו בסילבסטר... ובעיקר בזכות האוכל הכל כך טעים. לא זול בכלל אבל בהחלט שווה יותר ממסעדות בעלות תמחור דומה.
  • avron

    avron
    יצאו מהקופסה|4 02.09.12
    יש כאן פיוז'ן אמיתי מזרח/מערב,יש כאן סלטים יצירתיים כגון סלט סברס ותאנים ענק שרק היה בו עודף חומץ. עוד קיבלנו מוחמר בגודל פיצה משפחתית שזה עוף ע"ג סוג של פיתה ענקית שספגה את נזלי הבישול-טעים מאד.ממול היו צלעות כבש ,גם מנה גדולה ללא שום תוספות,בשר נטו.מצויין לדיאטת אטקינס.1/2 בקבוק קיאנטי רופינו אירח לנו חברה ומוזיקת ג'אז!!!שקטה הנעימה לנו ברקע. היה גם אספרסו כפול והפוך.השרות מצויין. לא מקום לכל אחד ואכן ראינו אנשים מעיינים בתפריט והולכים כלעומת שבאו. 267 ש"ח +תשר.
  • briza

    briza
    אוכל בינוני|3 03.04.12
    אחרי הביקורות הנילהבות כאן, ביקרנו במסעדה מלאי ציפיות. המקום נאה, השירות מצויין - רק האוכל בינוני... יש כאן בהחלט מנות שנראו מעניינות בתפריט, אבל בפועל פשוט לא היו טעימות מספיק. והזמנו די הרבה מנות שונות כדי לטעום כמה שיותר כך שהטעם הבינוני לא היה מקרי למנה אחת. אכזבה.
  • איילתוניסים

    איילתוניסים
    פשוט תענוג!|5 19.06.11
    חזרנו בפעם המי יודע כמה...האווירה עדיין מצויינת, השירות מעולה!!! האוכל - המנות הראשונות מצויינות (פטריות ממולאות, חומוס, סלט חסה ופירות) העיקריות - פילה עשוי מצויין עם רוטב נהדר, חציל ממולא בפירות ים - בדרך כלל מנה טובה. בקיצור שווה כל ביקור! רשמים מהביקור הראשון: הגענו בעקבות מבצע ארוחה של דיינרס. השירות קשוב, מקצועי, מרגישים שרואים ושומעים אותך (חוויה מתקנת להרבה מסעדות פלצניות בת"א והסביבה).האוכל היה תענוג צרוף. אפילו הילדים שתמיד מוצאים מה לא היה טעים, שפכו מחמאות. העיצוב מקסים, האוירה נעימה אפילו שהיה מלא (כדאי להזמין מקום מראש!). בקיצור שווה ביקור חוזר.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שראביכמסעדת שראביכ מומלץ מפה9.6שראביכ, מסעדתו של יעקוב ח'יאט שבכפר ראמה, היא מסעדה יוצאת דופן. מסעדה קטנה, עממית, צנועת מראה, נטולת גינונים, אבל האוכל המיוחד שמוגש בה – ישאיר בכם חותם. אפשר לכנות את המקום – מסעדת פועלים: באים, אוכלים, הולכים. המנות מוגשות בצלחות קטנות במתכונת של "טעימות": כרובית מטוגנת בטחינה, עולש בר מבושל ועוד. יעקב מלקט עשבי בר במומחיות ומתקין מהם מנות פשוטות מאד אך נדירות בטעמיהן. זהו אוכל גלילי במיטבו. כל אחד ימצא את המנה שלו, בין אם אתם צמחונים, טבעונים או חובבי בשר. תוכלו למצוא כאן סלט עשבים של גרגר נחלים, עולש בר, עלי אלה ארץ - ישראלית ופרחי כליל החורש מלווים בבצל סגול. או חביתת ירק ובתוכה מיורן, שומר בר ושום בר. או חציל קלוי המוגש עם טחינה ופטל בר. או סלט עדשים עם עלי שומר. לצד העשבים מכין יעקוב חומוס נהדר, נקניקיות מושרות ביין, קובה ועוד כמה מנות ערביות קלאסיות. המסעדה פתוחה בכל ימי השבוע למעט ימי שני. בשבת בדרך כלל עמוס מאוד, אך אם בכל זאת הגעתם בשבת, יש להצטייד בסבלנות. לא ניתן להזמין מקומות מראש.קרא עוד


מסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרהמסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרה מומלץ מפה9.3האוכל הגלילי הנפלא שמבשלת נג'את מרעב הוא רק תירוץ כדי לבוא בצל קורתה של המשפחה המקסימה הזאת, לשוחח, לשמוע סיפורים ולנשום עמוק את הנופים והאוויר של הגליל. נג'את ויוסף מרעב, שניהם מורים במקצועם, מארחים ומבשלים ישר מהלב, מאכלים מקומיים בפרשנות אישית ועם סודות שנג'את תמיד שמחה לחלוק: מרק פריקה סמיך בעל טעם מעושן עדין, עשוי על בסיס ציר כבש וחיטה ירוקה קלויה; עלי גפן זעירים ממולאים; במיה במיץ עגבניות; מנסף – אורז מבושל עם בשר כבש ועגל טחון ומעליו נתחי עוף או כבש, צנוברים ושקדים; וכמובן שפע מעדנים מעשבי בר מקומיים, פרי ליקוטו של יוסף: חובזה, עולש בר, עכוב, שומר בר המבושל עם עדשים, פטאייר ממולא בחמציץ, פלפל ובצל ועוד. אחרי הארוחה מומלץ גם להזמין טיול קצר בסביבה הקרובה: בכפר, במטע הזיתים העתיק של המשפחה, למעלה ממאתיים שנים גילו, או אל סלע המתנשא מול נופי בקעת בית הכרם, שם נהגו הנוטרים לארוב על סוסיהם לגנבי הזיתים. כדאי מאוד להצטרף ליוסף לשעה של שלווה מבושמת בריח מרווה ופיגם. מי שמתקשה להיפרד, יכול ללון בצימרים שבנה יוסף, ולהתעורר לחליטת צמחים מעשה ידי נג'את לצד ריבת תאנים תוצרת קרא עוד
מסעדת דיאנאמסעדת דיאנא מומלץ מפה9דוחול ספדי הוא אחד השפים הטובים בארץ. נקודה.הוא נותן לחומרים מקומיים טיפול מינימליסטי ועדין שמבליט את טעמם הטבעי. מנות כמו סלט באבא גנוש אביבי עם שקדים ירוקים ועגבניות בלאדי, לבנה נפלאה שדוחול מגבן עם ענפים של זעתר בר, חציל טבעי קלוי על האש שמגיע חם וטובל בשמן זית עדין ושום, או בטטה ממעוסה פשוטה וגאונית עם טבעות קטנות של בצל ירוק ופלפל חריף. את קבב הטלה שדוחול מכין בעצמו והפך לסמל המסחרי של המסעדה, קוצצים בסכין אימתנית מול עיני הסועדים וצולים על הגריל הגדול למידה מושלמת של רכות ועסיסיות. מהגריל מגיעות גם צלעות דקות וורדרדות עם טעם משכר של טלה בלאדי ויש גם תבשילים מתחלפים לפי העונה והשוק, כמו טחול ממולא, טלה בפול ירוק או קדירה של כבש וירקות, לצד מנות מתוחכמות הרבה יותר. אחרי כמה שנים במהלכן פתח דוחול את דיאנא החדשה בשכונת אל מוטראן, נסגרה ב-2014 דיאנא החדשה ודוחול חזר לכור מחצבתו ברחוב פאולוס השישי. לפחות עבורנו, שאהבנו הרבה יותר את המקום הישן, אלו הן בשורות טובות. האוכל נשאר נפלא כשהיה. תמצאו כאן את הקבבים, הצלעות והסלטים הוותיקים והנהדרים ולצידם את המנות החדשות שרקח קרא עוד
עוד מסעדות