מסעדת אוקטגון - העמק הוא חלון

אוקטגון נפתחה ב-2001 כמסעדת בשרים. הלוגו שלה אפילו נשא קרניים כדי להדגיש זאת. אז נכון שעד היום הם מיישנים וטוחנים את הבשרים בעצמם, אבל כעת היא מוגדרת כמסעדה כפרית של שלווה וקולינריה. התפריט שלה מציע לא מעט פתרונות לצמחונים וגם לטבעונים וללא-גלוטניים. לצד המנות בתפריט ישנם הסימנים המוסכמים כדי להקל על כל הנ"ל לזהות את המנות המתאימות להם. ואגב, באוקטגון משתמשים בעיקר בחומרי גלם שמיוצרים בעמק יזרעאל, ונהנים משיתוף-פעולה עם חקלאים, גבנים וייננים מהאזור.

( 53 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • goodlife

    goodlife
    בינוני זה בסדר עבורו|3 28.07.17
    המקום נחמד, השירות לבבי, אבל קצת מבולבל ולא עמד בקצב והמסעדה לא היתה מלאה.האוכל בינוני. קדרת בשר ודג שהוזמן היו בסדר ולא יותר.
  • yanivli

    yanivli
    המסעדה המשודרגת|5 21.05.17
    משהו טוב מאד קרה לאוקטגון.שוב באנו 3 זוגות בשבת בצהריים עמוסים. חלקנו ב4 מנות ראשונות כשלדעת הכל קיבל הפלאפל פטריות את הכתר, סנייה חציל היה נהדר נקניקיות בקר ואמנטל אומצו עי רובינו והסלט הישראלי - רענן . המנות העיקריות: האנטריקוט בצלי בקר היה מעולה, עם הצ'ימיצ'ורי קצת פחות - אבל חוסל מיידית. פילה האמנון היה חיוור יותר אבל קדירת פירות הים תיקנה הכל. אפילו חזה העוף הנדיב היה הפעם מצוין. לבסוף קינחנו בפרפה חלבה מצוין. הכל לווה ב-3 כוסות גולדסטאר, ורוזה וילה וולף ארומתי. 3 אספרסו ותה סיכמו את האירוע ב965 ש' (בלי טיפ). השרות היה זריז ויעיל רק בסוף המתנו לקבלת החשבון תוך קפיצות באצבעות זקופות..
  • arian

    arian
    עוגת גבינה עגולה ואדומה מדהימה|3 06.02.15
    הסיגר היה טבול בשמן וכמעט לא אכיל, המטבל של הקלמרי לא טעים והציפס האדום שהוגש עם הקלמרי היה חסר טעם. מנות חזה העוף הממולא עם הפירה וחזה העוף עם הפירה היו בסדר ומנת הבשר בבישול ארוך עם אורז הייתה קצת מלוחה כך שהיה קשה לגמור אותה.הבנות ובעל המקום היו מאוד נחמדים והקינוח היה מדהים פשוט יצירת אמנות
  • sagyi

    sagyi
    מקום טוב מאד בעמק|4 07.12.14
    מסעדה מוצלחת מאד באזור שבו מסעדות מסוג זה נדירות ביותר. האוכל בדגש על המגוון העשיר של התפריט החדש, השרות והאוירה הכללית הופכים את המסעדה למקום מומלץ ביותר גם בשבת בצהרים (אז כדאי להזמין מראש).
  • haatalef

    haatalef
    נחמד, במובן הטוב של המילה|5 24.08.14
    נוף יפה, שירות טוב מאוד וחביב (מצטרף לחוות הדעת הקודמות על המלצרים) ומחירים הוגנים (במיוחד בעסקית). אמנם לא מסעדת גורמה אבל הכל עשוי טוב ובנדיבות. אחת האופציות הטובות בצפון.
  • tiso

    tiso
    חשבו על כל הפרטים מסביב|5 24.06.14
    מלבד האוכל שהיה מצויין, גם השרותים מאוד נקיים ויש כיסויים חד פעמיים לאסלה. היינו ביום שישי בערב והיו המון משפחות עם ילדים אבל היה שקט מכיוון שהכל ספון עץ שבולע את הרעש. המלצרים היו מעל ומעבר (נחמדים על אמת). אומרים שלום יפה בכניסה וגם ביציאה... בקיצור חויה טובה ביותר
  • avin

    avin
    נהדר|5 18.06.14
    עצרנו שם בדרך לחופשה במצפה הימים, וכל החופשה הזכרנו לחיוב את המסעדה. זה כבר אומר הכל. בלטו לטובה (מלבד הדגים כמנות אחרונות שהיו טובים אבל אני לא זוכר בדיוק אלו הזמנו) גליל טלה בבצק, קינוח חלבה, פלאפל פטריות, חציל בטחינה, קרמבל תפוחים בגלידת וניל. קצת פחות מדהים היה הקנלוני, שהיה טעים אבל עדין מדי לטעמי. שירות אדיב ונחמד, לא מקצועי עד הסוף אבל מילא. מקום מאוד נעים לשבת בו, נוף יפה, אסתטי.
  • alonaben

    alonaben
    נחמד מאוד.|4 26.01.13
    הגענו בצהריי שבת של טו בשבט. היה שוקק אבל שמח. במסגרת "פסטיבל טעמים בעמקים" היה תפריט עסקי בו ניתנו גם מנות ראשונות, קינוח וכוס יין, במחיר העיקרית. משום מה בשבת מוסיפים 10 ש"ח לתפריט העסקי. עדיין האוכל היה טעים, השרות לבבי, הלחם טעים מאוד. מנת הדג במסגרת תפריט הפסטיבל לא היתה מוצלחת, אבל כל השאר (קדרת בשר, טבעות קלמרי, סלט פטוש והמבורגר) היו מצוינים. נציין לטובה את היחס הידידותי לילדים שמתבתטא בחוברת צביעה וצבעים, ותפריט טעים ומשמח הכולל גם גלידה או קרטיב. באנו רעבים, יצאנו מרוצים.
  • chizu

    chizu
    נהדר!|5 13.10.12
    אוכל מצוין בכמות נאה - כל מה שהזמנו היה מאד טעים. מחירים סבירים, שרות אדיב, מקום נעים לשבת בו. בקיצור - נדיר במקומותינו. תודה רבה. נשוב בשמחה.
  • אוריתודורון

    אוריתודורון
    בדקו טוב את החשבון|3 02.05.12
    נהננו מאוד מהנוף. האוכל היה בסדר. מאוד לא אהבנו את החשבון. עשו טעות שנראית מכוונת לרעתנו. בסוף תקנו בלי להתנצל. יצאנו בהרגשה רעה.
- 1
עוד מסעדות