האטלייה של טלי פרידמן

סוג: מטבח שף
 

האטלייה של טלי פרידמן בשוק מחנה יהודה

טלי פרידמן חושפת את הקרביים של שוק מחנה יהודה . השפית הצעירה והמוכשרת הזו הקימה אטלייה קטן בקומה הראשונה של בית ישן בשוק ובו היא מארחת לארוחות גורמה שכל מרכיבהן נקנו קודם לכן על ידי משתתפי הסדנה שלה בסמטאות השוק. גבינות מבשאר, ירקות ופירות מהבסטות הכי טובות, בשר ודגים טריים והכל באווירה הציורית של השוק הכי יפה בארץ.

רוצים להיות המדרגים הראשונים?

דרגו עכשיו
עוד מסעדות מומלצות


מסעדת סאטיהמסעדת סאטיה מומלץ מפה8.8בעולם קולינרי בו המנות הולכות והופכות קטנות יותר, מפורקות, אינסטגרמיות – מסעדת סאטיה הירושלמית מספקת תחושה של שפע גדול. למרות האווירה היוקרתית (אך חמימה), מי שנכנס לסאטיה יודע שרעב הוא לא יצא. השף אילן גרוסי (אושיה קולינרית בפני עצמה והבעלים לשעבר של שאנטי המיתולוגית וצ'אקרה הידועה) ביחד עם שותפיו, יצר מקום שמח וחמים, עם שירות מוקפד ובעיקר עם אהבה גדולה לחומרי הגלם. כל הרכיבים במסעדה (כולל פירות הים הטריים שתפריט המסעדה משופע בהם) הם מתוצרת ישראלית מקומית, ואיתם מרכיב השף מדי בוקר את תפריט המיוחדים שנוצר בעיקר מגחמות אישיות, טעמים שאסף מביקורים ברחבי העולם (בדגש על אסיה) ומה שהיה לשוק להציע באותו הבוקר. התפריט נע בין מנות קלאסיות (ריזוטו פירות ים עשיר, שניצל עגל עצום מימדים וסטייק אנטרקוט עסיסי) למנות ייחודיות כמו קלמארי הממולא ברטטוי ושרימפס ומוגש על קרם חציל ולבנה גלילית, קרפצ'יו סלקים מפוחמים שמוגש עם קרם פרש ופקאן מסוכר ודג שלם צלוי על הגריל שמוגש על פלטת עץ כבדה. ולמרות כל השפע, בדיוק כשם שהסנדלר הולך יחף, השף של סאטיה, שיכול לבשל רק כשהוא ממש רעב, מסיים קרא עוד
עוד מסעדות