1 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת סינטה בר
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת סינטה בר
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת סינטה בר
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת סינטה בר
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת סינטה בר
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת סינטה בר
הועלה על ידי מערכתמפה
7 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת סינטה בר
הועלה על ידי מערכתמפה
8 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת סינטה בר
הועלה על ידי מערכתמפה
9 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת סינטה בר
הועלה על ידי מערכתמפה
10 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת סינטה בר
הועלה על ידי מערכתמפה
11 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת סינטה בר
הועלה על ידי מערכתמפה
12 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת סינטה בר
הועלה על ידי מערכתמפה
 

מסעדת סינטה בר בחיפה

מסעדת סינטה בר היא ביסטרו-בר עירוני, המגיש דגים, פירות ים ובשר, ונחשבת לאחת המסעדות הפופולאריות ביותר בחיפה. על המטבח בשדרות מוריה מנצח השף רם לסרי, אשר דואג להגיש לאורחיו מנות בשרים באיכות גבוהה הכוללות שילובים מיוחדים. מלבד הביפבורגרים המפורסמים (200 גרם או 400 גרם), אנטריקוט וסינטות (כמתחייב משמו של המקום), תוכלו למצוא כאן גם קציצה מבשר עגל עם גבינת בושה, חזה אווז וריבת בצל, סטייק טרטר ופסטות בעבודת יד שנעשות במקום.


בנוסף, תוכלו ליהנות כאן גם ממנות דגים טובות כמו טורטליני שרימפס, צלחת ים (שרימפס, קלמרי סגול, מולים, סרטנים כחולים המוגשים עם ניוקי וציר ים), לברק שלם אפוי בתנור אבן, ומנות דגים ופירות ים טעימות.


בסמוך למסעדה נמצא סניף ה'אקספרס' בו תוכלו למצוא את הביפבורגרים המפורסמים לצד כריכים מקוריים ומנות שלא ניתן למצוא בתפריט המסעדה. בנוסף, תוכלו להנות במסעדות נוספות של קבוצת סינטה בר בסניף האקספרס (הכשר) בקרית אתא ובששון בר ברחוב אחוזה.

( 30 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • yanivli

    yanivli
    מסעדת הבשרים הכי טובה בעיר|5 18.09.18
    באנו לצהריים וניסינו לבדוק אם העסקיות במעדות מצוינות כמו סינטה בר - ניפגמות בגלל שהן עסקיות או שאיכות היא הדי אן אי של כל מקום איכותי. פתחנו בסלט אנדיב קליל וטוב המשכנו בטרין כבד עוף שנעלם מן הצלחת במהירות. והמשכנו בצלע ניו יורק (450 גר) שהיה טוב מאד ובנתח קצבים שהביא לקריצות של שביעות רצון עזה. כל זה עם כוס אסף, ובירה סטלה ארטואה, בירה מאלט ושני אספרסו - ב330 שקל (ללא הטיפ)
  • gasaf

    gasaf
    יוצא מהכלל טוב|5 04.10.15
    המסעדה היא "מוסד" בחיפה ולא במקרה. פאטה כבד עוף נפלא, רביולי נהדרים (חבל שהכמות מצומצמת) ניוקי משובחים וגולת הכותרת, המבורגר מופלא שמעטים כמוהו. בשר איכוטתי, מטובל לעילא בטעם גן עדן. גם הצ'יפס הנלווה (בתשלום) נהדר. אוכל לא זול במקום לא עממי אבל שווה כל אגורה.
  • mikis3

    mikis3
    בעית חניה|4 01.09.14
    אוכל טוב מחירים סבירים שרות מעולה כל מנה פגז
  • שש2309

    שש2309
    (כמעט) הכל בסדר|4 31.08.14
    נתחיל דווקא מהסוף: האוכל בסינטה בר טעים, הגון, מקצועי ובמחיר סביר לתמורה. המנות גדולות ומחומרי גלם טובים - הדירוג הגבוה אינו טעות. ולמה "כמעט"? כי את כל הטוב הזה מגישים נותני שירות ישראלים שמצליחים (כמעט) להוציא את הטעם הטוב מהאוכל. קרה המקרה ואחת המנות העיקריות שהזמנו התעכבה בשל טעות במטבח, קורה במסעדות הטובות ביותר. אלא מה? כל 3 דקות (במשך 30 דקות) הבטיחו ש"תיכף המנה יוצאת" וכשהמנה סופסוף הגיעה לאחר שכולנו סיימנו את המנות שלנו שאלה מנהלת המשמרת בטון תקיף: "הכל בסדר?" אז זהו שלא, ממש לא וכך לא מתקנים טעות. מרוב אסרטיביות לא רואים את הלקוח, חבל.
  • Itamarkr

    Itamarkr
    מסעדה רגילה|3 18.05.14
    הייתי עם אשתי ב 16.5, לא ברורה לי ההתלהבות, מסעדה רגילה.
  • רותי2006

    רותי2006
    יקרה ולא ראויה אנחנו לא נחזור|1 18.06.13
    ההיינו לפני שבוע 5 אנשים, בעלי הזמין פילה שעלה בערך 140 שח ובירה. הבירה לא היתה בסדר (ובעלי כבר שתה כמה בירות בחייו), המלצרית אמרה שתבדוק, אחרי רבע שעה כשעמד לסיים את הפילה היא חזרה עם כוסית קטנה עם דוגמת בירה וביקשה שיטעם ואם זה טעים לו יקבל כוס חדשה- כמובן שהוא וויתר אני הזמנתי חזה עוף על שעועית ירוקה היה בסדר לא מיוחד מכל חזה עוף שעושים בבית ביומיום ביקשתי כוס מים וקיבלתי קראף מים ללא קוביות קרח או לימון וגם בלי כוס גם בני קיבל בקבוק קולה ללא כוס רק אחרי 20 דקות ושתי בקשות משני מלצרים שונים הגיעו הכוסות (המסעדה היתה כמעט ריקה בשלב זה). בתי הזמינה ניוקי וקיבלה מנה טעימה אבל לחלוטין לא נדיבה.
  • לנטנרצר

    לנטנרצר
    נפלו בעיקר|3 20.12.12
    הארוחה היתה טעימה, מנות ראשונות טעימות, רבע עוף ללא עצמות היה מצויין, השירות טוב. המקום טוב. הכל טוב. אבל... דווקא האנטריקוט, לב ההתמחות של המסעדה (וגם מחירו בהתאם), היה אנמי וחסר טעם והיתה הרגשה שהוא מבשר קפוא שהופשר. מבחינתנו, מקום של בשר שמטפל בצורה כזאת בבשר לא נחשב מקום טוב, גם אם בכל המובנים האחרים היה מצויין. חבל.
  • doronah

    doronah
    אנטריקוט מעולה|5 23.08.12
    במוצ"ש 18/8/2012 אכלנו במסעדה,הזמנו 2 מנות של סטיק אנטריקוט עם תוספת מח עצם..מנה מדהימה, עומדת בהחלט בליגה של מסעדות הבשרים הטובות בתל אביב,גם מנות הילדים היו טעימות... נקודות חולשה: בקומה השניה האקוסטיקה לא טובה וקשה לשמוע אחד את השני וכן לא הי זמינים בטלפון ולכן הזמנו דרך האתר של המיסעדה באינטרנט בקלות.
  • rudolph

    rudolph
    השתבח עם הזמן|5 06.05.11
    היינו כמה פעמים לפני כמה שנים, אז האוכל היה בסדר פלוס, והשירות בעייתי. עכשיו באנו לארוחה משפחתית. השירות מושלם, והאוכל - פגז, כל מנה מושלמת, כולם היו מרוצים.
  • izikronen

    izikronen
    לא מצדיק את הדירוג במלואו|3 29.06.10
    ההמבורגרים אמנם טובים. לסטייק סלמון קראו פילה סלמון, הגיע עם רוטב סויה, לא שווה את המחיר. המנות לא גדולות. המנות הראשונות ממש דוגמיות. שילמנו על ארוחה צנועה מאד ל-7 , 650 ש"ח, לא כולל שרות.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת מעיין הבירהמסעדת מעיין הבירה מומלץ מפה9.1בית מרזח ישן בעיר התחתית, ליד השוק הטורקי. אזור של פועלים, דייגים, סוורים ומלחים, וגם סתם אנשים - כולם מעריצים גדולים של הבירה הצוננת והנפלאה שנמזגת פה במומחיות. לברז הגולדסטאר הוותיק והמפורסם היתוספו במרוצת הזמן גם ברזים של הייניקן, טובורג וקרלסברג, לצד גינס, וולווט, לף ובירות צ'כיות מרירות כהות ובהירות. המלצריות הצעירות יעילות ונחמדות, הקהל צבעוני וקולני, ובזכות השחקנית הראשית - הבירה המקציפה - תמיד שמח ועליז פה. לצד הבירה, מוגש כאן אוכל שמלווה אותה בצורה מושלמת: כבד קצוץ, טוגנים עבים וזהובים שנחתכים ביד, הרינג כבוש, קרעפלך שמנמנים מטוגנים בשפע בצל, מלפפונים כרסתניים כבושים למחצה וכמובן מעושני הבית המפורסמים - קוסטיצה שמנה, שוק אווז, ופסטרמה מעושנת של בשר לבן או בקר עם חזרת חריפה. מעיין הבירה אולי לא מה שהיה פעם, אבל גם ככה, בגירסתו המורחבת והמשופצת ותחת ניהולו של ראובן, בנו של נחום המייסד, כשהדברים קצת יותר ממוסחרים וקצת פחות אותנטיים, אין עוד אף מקום כמוהו בישראל.קרא עוד
בר העוגן 1942בר העוגן 1942 מומלץ מפה9יוסק'ה פינקוס ("חביבי, יש דוקומנטים. זה לא צ'יזבאטים!") כבר בן למעלה משמונים. ועדיין, בכל בוקר, מוקדם מאד, הוא מתייצב במטבח ומתחיל את היום. לקראת הצהריים יגיעו רעיו הותיקים והוא ינהל ביד רמה את פרלמנט המלחים הזקנים שעוד נותרו ויש להם כח להגיע וללגום איתו בפאב העוגן 1942. כן, מ-1942 עומד כאן בר המלחים הנהדר הזה. הקירות מכוסים צילומים, מסמכים ומזכרות וכשאתה עושה סיבוב ומסתכל אתה מרגיש כאילו הגעת למוזיאון הימיה וההעפלה ולא לסתם בר, ותיק ככל שיהיה. לקראת ערב מגיע לכאן גילי, בנו של יוסק'ה, ומשתלט על העיניינים. המקום משנה אז את פניו והופך לבר צעיר ושוקק חיים. אבל לפנות בוקר שוב יגיע יוסק'ה לעוד יום של זכרונות במקום שכבר לא מייצרים מקומות שכמותו. מזל שהוא עוד כאן. הקירות עמוסים בתמונות של זאב הים וקברנטים אגדיים, ובמזכרות מהאוניות בהן שירת יוסק'ה כציף קוח - טבח ראשי. אחרי הצהריים ילך יוס'קה לנוח וגילי בנו יחליף אותו. הקהל יתחלף לצעירים, המוסיקה תתגבר ואת האקסטרה פיין יחליף מן הסתם איזה סינגל מאלט טוב. אבל אם אתם רוצים לחוות משהו באמת יוצא דופן, שעוד מעט מן הסתם ייעלם, בואו באחת עשרה בבוקקרא עוד


עוד מסעדות