סינבון

רשת מאפי הקינמון הפופולארית מארצות הברית עושה עלייה ומביאה את בשורת העוגות הריחנות לעם שרוגלאך הוא שמו האמצעי. חוץ ממקדונלד'ס ודומינוס פיצה , אף רשת מזון מהיר אמריקנית לא ממש הצליחה אצלנו, במיוחד לא המתוקות שבהן. מעניין אם סינבון תשבור את הקללה. בינתיים אפשר להתנחם פה בשלל מאפי קינמון עם מרגרינה במקום חמאה.

( 5 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • טאטי

    טאטי
    נוסטלגיה|5 18.10.12
    בצעירותי בארה"ב כשקלוריות לא היוו שיקול הייתי מחסל הרבה רולים של סינבון. מאז הגיל עשה את שלו וכבר לא יכול להרשות לעצמי את הקלוריות האלה ולעצור אחרי רבע סינבון בלבד זה מעבר לכוחותיי. אני רק בן אדם. אבל מדי פעם, כשהנוסטלגיה הופכת למלנכוליה אני פוקד את המקום, אוכל סינבון ונאנח. זה פשוט פשע כמה שזה טעים וכמה משמין.
  • Jeannaw

    Jeannaw
    לא משהו|3 22.08.12
    טעמתי את המאפה עם שוקולד. המון מילוי. בצק לח מדי ומתפרק מדי. אני מאוד אוהבת מתוקים, בכל מיני צורות. אבל זה לא היה טעים. בכלל.
  • amitd

    amitd
    טעים!!!!|5 24.01.12
    זה לא מטבח גורמה אבל אלו עוגות הקימון הכי טובות שתאכלו בארץ והכי קרובות לדבר האמיתי בארצות הברית שתמצאו פה. אני אהבתי ונהנתי.
  • תלתן

    תלתן
    ענין של טעם...|4 24.10.11
    טעמתי את השוקולד והקינמון. נכון , מרגרינה ולא חמאה אבל לזכותם יאמר שהמילוי בשפע. לא רע , אם אתם עברתם בסביבה ובא לכם משהו מתוק לקפה.
  • drorsi

    drorsi
    אל תתפתו|2 02.09.11
    שישי, 10.10 בבוקר, בדיוק פתחו. תור של 20 איש מחכים בחוץ, מחכים לקנות את הסינבון שלהם. דנה ואני החלטנו, כי התחביב שלנו לטעום מקומות חדשים, לצלוח את התור ולטעום את הדבר האמיתי. אז זהו, זה לא הדבר האמיתי. מסיבות השמורות עמם הוחלט שבארץ, שלא כמו בחו"ל, התענוג יהיה על בסיס מרגרינה ולא חמאה. טעות! במלאי, כשהגיע תורנו, היה רק סינבון פקאן נוטף משהו ומצופה בעוד משהו לבן ועל זה הרבה פקאנים מתוקים. זה לא היה אכיל מרוב הסוכר שהיה בו. ביס ולפח. איזו מפלה! בקיצור, ותרו.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד