1 הגדל תמונה
מסעדת יונה. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
מסעדת יונה. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
מסעדת יונה. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
מסעדת יונה. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
מסעדת יונה. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
מסעדת יונה. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
7 הגדל תמונה
מסעדת יונה. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
8 הגדל תמונה
מסעדת יונה. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
9 הגדל תמונה
מסעדת יונה. צילום : אבי גנור
הועלה על ידי חייםעושה
10 הגדל תמונה
מסעדת יונה. צילום : אבי גנור
הועלה על ידי חייםעושה
11 הגדל תמונה
מסעדת יונה. צילום : אבי גנור
הועלה על ידי חייםעושה
12 הגדל תמונה
מסעדת יונה. צילום : אבי גנור
הועלה על ידי חייםעושה
13 הגדל תמונה
מסעדת יונה. צילום : אבי גנור
הועלה על ידי חייםעושה
 

מסעדת יונה

עפרה גנור ממאנטה ריי התחילה את דרכה בעולם המסעדות במסעדת טאבון בנמל יפו. 15 שנה אחרי סגירתה, בחורף 2011, חזרה גנור לנמל יפו ופתחה בו, הפעם בהאנגר 1 המשופץ, את מסעדת יונה. מסעדה גדולה ויפה להפליא המצליחה בעזרת העיצוב מקורי ושובה עין - שילוב
של אסתטיקה יאפית מודרנית עם אלמנטים חמים וישנים, לנצח את ההאנגר המנוכר בו היא שוכנת. הנוף מעבר לחלון תורם כמובן את שלו וביחד נוצרת כאן אווירה מצוינת.
בתחום האוכל, לא פחות חשוב, תוכלו למצוא כאן מנות כמו שרימפס בצלחת טרה קוטה עם רבעי לבבות ארטישוק ואגוזי מקדמיה - מנה יצירתית וטעימה, אנטרקוט מעושן בסיסי ומשמח, סלט עגבניות בצנצנת עם גבינת ריקוטה תוצרת בית שהיא המנה הכי טעימה במסעדה לטעמנו. בעיקריות אפשר לנסות יופי של סלט קלמרי, תבשיל זנב שור מחמם ומנחם או נתח קצבים עם באק צ'וי - מנה מעניינת ומוצלחת במיוחד. לקינוח - טארט שקדים ודובדבני אמרנה טעים במיוחד.

( 10 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • ilanre

    ilanre
    גרוע!|1 29.12.13
    היינו אתמול, שבת בבוקר, 15 איש, לחגוג יום הולדת. מחירים מאד גבוהים, אוכל פשוט מאד, לא מושקע ואפילו לא טעים במיוחד. תפריט מאד פשוט שלא ענה על הציפיות שלנו מבחינת מבחר. חיכינו ה מ ו ן זמן למלצר בכל פעם. לא נחזור.
  • לנטנרצר

    לנטנרצר
    עפה גבוה|5 27.08.13
    לפני שנה בדיוק ביקרנו לראשונה, התאכזבנו ודירגנו בשלושה כוכבים בלבד. השבוע החלטנו לתת צ'אנס נוסף ודעתנו השתנתה מקצה לקצה. טעמנו שלוש מנות - 2 ראשונות ועיקרית אחת, בכולן מורגשים חומרים טריים וטובים, וניכרת יצירתיות גם בטעמים וגם באסתטיקה. ניסינו גם קינוח שהיה די משעמם. גם השירות מעולה, וככלל הישיבה במקום נעימה מאוד.
  • zigler

    zigler
    יונה מדהימה|5 27.08.13
    היינו בחמישי שעבר 6 חברות. הזמנו מגוון רחב של מנות וכולן טעמו מהההכככלל . כל מנה הייתה מצויינת, כולל מספר קינוחים. בקיצור חוויה מושלמת. המקום עצמו נעים מאוד, שקט ורגוע.
  • arian

    arian
    איזה יופי של מקום|5 30.04.13
    המיקום בנמל יפו המתחדש שווה 9. האוכל היה שווה גם תשע (בחלקו אפילו 10 - הפתריות והגרגירי חומוס והקוביה גם).
  • avron

    avron
    יש יונה הנביא בעירנו|5 07.12.12
    אילו המסעדה נתקיימה בימי יונה הנביא, הנ"ל לא היה צריך לברוח אלא לשבת בנחת ולהביט בים ובנמל המתחדש ולההנות מהחיים. באנו בצהרי שבת לנמל עמוס עד עייפה במטיילים, אך ביונה המתין לנו שולחן בתוך חלל האנגר משופץ לתפארת, חצי מטבח בחוץ, בר נאה עם ישיבה מסביב, שרות מצויין ויש גם אוכל. הרבה מנות מהים כיאה למיקום, לחם שנאפה טאבון במקום בתוספת יוגורט ורוטב סלט ירקות עם פילפל (הברקה של ממש). עוד טעמנו קוקי ס"ז (סקאלופס)עם תפו"א מעוצבים כמוהם, פילה לברק מעולה וניוקי צ'יפוטלה נימוחים ועוצמתיים. שתינו קראף 1/2 ל' של ריזלינג בלו נאן.313 ש"ח כולל תשר.סביר לתמורה. נתראה בקרוב..אפילו גילבוע העניק להם ציון נדיר 8.
  • heilbronn

    heilbronn
    פשוט רע!|1 07.12.12
    היינו אתמול, 4 אנשים. פשוט רע. שילוב של אוכל לא טעים במיוחד, מחירים גבוהים במיוחד ומלצריות שמה לעשות - לא בדיוק העלו לי את התיאבון... זה התחיל בלחם שהזמנו - ה"מתבלים" שהגיעו איתו היו צלוחית לבנה שהייתה סבירה בטעם וצלוחית של, שימו לב!!!! "מיץ סלט" אחד הדברים שלי אישית עושים קונוטציות של משהו שזורקים, לא מגישים ועוד גובים תשלום עליו! שאלנו את המלצרית אם יש אולי מתבל נוסף שנוכל לקבל עם הלחם אך, התשובה הייתה "אנחנו לא מקום כזה..." אין לנו דברים כאלה"... זה המשיך עם קנקן סנגריה שגם טעמה היה בינוני מאוד ושעלה 100 ש"ח!!! והסתיים במנות של קלמרי מטוגן בציפוי בטעם של שמן שישב בסיר לפחות חודש.
  • galiavu

    galiavu
    נעים וטעים בבטן הדג|4 01.09.12
    צר לי לאכזב אבל לא התאכזבנו. על הצנצנות פסחנו, והזמנו לנו - שתי חברות - קערה של ברבוניות מטוגנות, היישר מה"סירה של בנצי", כמאמר התפריט. היינו בטוחות שזה תכסיס זול מסוג ההכרזות האותנטיות-עאלק שחצי מתפריטי העיר גדושים בהן, ולא היא. בנצי או חאלד, הברבוניות היו טריות ונפלאות והרוטב הלימוני אלוהי. הרבה יותר מזה לא צריך. וריאציה מלבנית על קרם ברולה היתה מעניינת, אבל מוצקה הרבה יותר ממה שקרם ברולה אמור להיות. יינות לבנים קרירים השלימו חוויה נעימה של ליל קיץ, והחשבון היה סביר. כיף.
  • sigsag

    sigsag
    טעים ונעים בנמל|4 02.07.12
    אכלנו ארבעה איש ערב שישי, היה עמוס מאוד במסעדה אבל קיבלו אותנו בחיוך וזה כבר התחיל נחמד. המנות הראשונות היו קלילות וטעימות יחד עם לחם שהוגש, המנה בצנצנת היא סוג של גימיק אבל לא באמת ברור מה תורמת הצנצנת לטעמים. המנה העיקרית מנת טלה שבושלה ארוכות ודג דניז בחרדל ולימונית היו מוצלחים מאוד, ס"ה חוויה די מהנה. הרעש מהמשייטים בנמל לפעמים קצת מעיק אבל נסבל לאור שאר החוויה המוצלחת יחסית.
  • revitalbj

    revitalbj
    המליצו ולא נפלנו מהכסא|4 24.12.11
    הגענו קבוצה של 6 איש בערב אחד מימי חנוכה וחיכה לנו שולחן ליד החלון עם נוף לנמל. התחלה נהדרת. המסעדה מעוצבת להפליא. היה מה לראות מסביב...אבל...קשה היה לשוחח עקב הרעש במסעדה. הזמנו ומשום מה המלצרית לא העבירה את ההזמנה אלא חזרה אחרי 10 דקות שוב לבדוק...תהינו מה לא הזמנו מספיק? איכות המנות: דג דניס אפוי היה מצויין!! סקלופס - לא עפנו והתוספת של עיגולי לביבות תפוחי אדמה לא מתאימה. המעין בויאבז היה טעים. הזהרה: לבדוק חריפות עם ההזמנה, שלא תופתעו.
  • nisimbarda

    nisimbarda
    אוסף של הברקות|5 04.12.11
    מומלץ !!! מנת הסשימי היא הברקה נפלאה ומרעננת (לימון עם אוזו … !! ) מומלץ בחום לנסות את המלצות המלצרים (שעדיין לומדים את התפריטים המורכבים ) הניוקי, החלומי, צנצנת עגבניות מיובשות וריקוטה, הדגים… בקיצור – טעים ! , אפילו הלחם עם המיץ של הסלט והיוגורט שווה את המאמץ הקלורי :) מיוחד עוד יותר בערב כאשר ממש ממש ממש גשום בחוץ והנמל מקבל חיזוק של יופי.
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת אמורה מיומסעדת אמורה מיו מומלץ מפה9כמו במין סרט טוב על המאפיה האיטלקית, יש במסעדת אמורה מיו תחושה של עסק משפחתי מתקתק ומשומן היטב שיש לו קשרים טובים עם הקוזה נוסטרה. יש רגעים בהם אתה ממש מחכה שיכנס מישהו עם טומיגאן וירסס. למזלנו הטוב זה כמובן לא קורה. אין כאן גנגסטרים, רק טראטוריה עממית עם מיטב להיטי פסטיבל סן רמו כפסקול ואיזה שמץ של ניחוחות זרים מאיטליה ומניו יורק, ותחושה של מסורת חזקה בתחום האוכל והמסעדנות. לא דבר נפוץ כשמדובר באוכל איטלקי בארצנו. המנות שמגישים באמורה מיו לא מחדשות ולא מתכוונות לחדש: מבחר מצומצם של סלטים ואנטיפסטי, פסטה מאיכות סבירה ומספר מנות בשריות. הפיצות היא מאבני היסוד של המקום הזה, שאותו הקימו בעלי פיצה פצה הסמוכה, והן דקות וטובות. מנות מומלצות במיוחד הן הסינטה הצרובה, ומנת פטוצ'יני ברוטב עגבניות ותרד שמזכירה כמה טעים לאכול סתם פסטה פשוטה וטובה ברוטב עגבניות טרי. הרמה הסולידית והאחידה נשמרת גם בקינוחים כמו מילפוי, פנקוטה וטירמיסו. יחד עם הצוות הזריז והמנוסה, ששולט במצב גם בערבים עמוסים, נוצר כאן שילוב מוצלח של עממיות וביתיות לצד מקצוענות, שמושך צעירים, זוגות ומשפחות שלמות לדורותיהן. המחירים הנוחקרא עוד
עוד מסעדות