מסעדת יפו תל אביב של חיים כהן

כמעט עשור אחרי שסגר את מסעדת קרן, מחלוצות מסעדות הגורמה בישראל ומהטובות שבהן, חוזר השף חיים כהן לעמוד בעצמו מאחורי הסירים...
( 24 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו

sigsag

sigsag
טעימה אבל לא מתעלה|3 30.06.14
ארבע בנות ביציאה ספונטנית בשעת לילה מאוחרת מגלות שלמסעדה יש מקום והאווירה נעימה. המנות שהוזמנו היו בעיקר מנות ראשונות. המנה שהכי הצליחה בעיניי היא הטורטליני על מצע במיה, אבל חוץ מזה כל השאר די רגיל, טרי, טעים אבל לא ממש מרגש. הקינוחים: טירמיסו ושוקולד וולרונה לא היה בהם שום ייחוד חוץ מהון של מתיקות.
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת אמורה מיומסעדת אמורה מיו מומלץ מפה9.1כמו במין סרט טוב על המאפיה האיטלקית, יש במסעדת אמורה מיו תחושה של עסק משפחתי מתקתק ומשומן היטב שיש לו קשרים טובים עם הקוזה נוסטרה. יש רגעים בהם אתה ממש מחכה שיכנס מישהו עם טומיגאן וירסס. למזלנו הטוב זה כמובן לא קורה. אין כאן גנגסטרים, רק טראטוריה עממית עם מיטב להיטי פסטיבל סן רמו כפסקול ואיזה שמץ של ניחוחות זרים מאיטליה ומניו יורק, ותחושה של מסורת חזקה בתחום האוכל והמסעדנות. לא דבר נפוץ כשמדובר באוכל איטלקי בארצנו. המנות שמגישים באמורה מיו לא מחדשות ולא מתכוונות לחדש: מבחר מצומצם של סלטים ואנטיפסטי, פסטה מאיכות סבירה ומספר מנות בשריות. הפיצות היא מאבני היסוד של המקום הזה, שאותו הקימו בעלי פיצה פצה הסמוכה, והן דקות וטובות. מנות מומלצות במיוחד הן הסינטה הצרובה, ומנת פטוצ'יני ברוטב עגבניות ותרד שמזכירה כמה טעים לאכול סתם פסטה פשוטה וטובה ברוטב עגבניות טרי. הרמה הסולידית והאחידה נשמרת גם בקינוחים כמו מילפוי, פנקוטה וטירמיסו. יחד עם הצוות הזריז והמנוסה, ששולט במצב גם בערבים עמוסים, נוצר כאן שילוב מוצלח של עממיות וביתיות לצד מקצוענות, שמושך צעירים, זוגות ומשפחות שלמות לדורותיהן. המחירים הנוחקרא עוד
עוד מסעדות