1 הגדל תמונה
מסעדת לימוזין. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
מסעדת לימוזין. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
מסעדת לימוזין. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
מסעדת לימוזין. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
מסעדת לימוזין. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
מסעדת לימוזין. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
7 הגדל תמונה
מנגל רוחש במטבח שקוף - לימוזין
הועלה על ידי meirame
 

מסעדת ואטליז לימוזין

לימוזין הוא שמו של גזע פרות משובח שאמיר טלמור ורמי גינת, זוג בוקרים עבריים גאים מתמרת, מגדלים בעצמם. העדר המפונק והמטופח שלהם כולל גם ובעיקר שרולה, וכל התהליך, כולל פירוק הבשר, היישון ובחירת הנתחים הטובים ביותר מתרחש באטליז הצמוד למסעדה. המסעדה מתגאה בקהל לקוחות ותיק ונאמן שמוכן להשבע ביקר לו שמדובר בסטייק הטוב בארץ.

( 113 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • haatalef

    haatalef
    טוב מאוד|4 07.07.13
    טעים ביותר
  • דליקטס

    דליקטס
    Y-Y-Y|5 19.05.13
    הטעם עוד בבלוטות ומסרב לעזוב כי עם מחיר מעט יקר שווה ליהנות ממנו קצת יותר מכמה שעות. בשישי אחה"צ, זמן שמסעדה אנמית מאורחים הכי כייף לשבת ולהתפנק על כמה נתחים. בחרנו בפלטה זוגית מגוונת כדי שלא נפספס כמעט אף נתח מהבשר המשובח. אולי טוב שמהסעדה לא הייתה הומה כך שכמה שפחות סועדים שמעו אותנו נאנחים מהנאה אחרי כל ביס וביס. שירות מתקתק, מקום נקי והבשר: אלוהי. פינוק מומלץ כשבכיס יש אקסטרה מצלצלים ברגעים מיוחדים.
  • אבקסיס2

    אבקסיס2
    מוווומלץ|5 18.05.13
    הגענו בששי אחר הצהריים. המקום היה שקט ונעים. האוכל היה משובח ומדויק (מיקס זוגי) והתוספות שליוו אותו היה טריות ונדיבות. אם לחפש גם נקודת חולשה (בכל זאת, יהודים) הייתי מטפלת קצת בתימחור. למעט זאת - טעים, איכותי, שירות נעים ולחובבי הבשר - מומלץ ביותר. כדאי להציץ גם באטליז-יש דברים טובים לקחת הביתה.
  • yanivli

    yanivli
    מעורר בלוטות...|5 17.04.13
    אין מתחרה לבשר שמוגש על שולחנות לימוזין. מי שלא מתרגש מבשר טוב רך עסיסי (לימוזין קאט 900 גר לזוג - כולל עצם, צלעות טלה - 300 גר ושניצל וינאי), הסינטה ופרגיות) שלא יבוא. גם מנות ראשונות של הסלט הירוק, הכבד-עגל והקרפציו קיבלו את ההלל. הטירימיסו - מעולה, הקרמבל תפוחי עץ -טוב פחות. 6 סועדים +קברנה של קסטל + אספרסו והטיפ סה"כ 1050 שקל הוצאו בשמחה מהכיסים. לדעתי זו המסעדה הטובה ביותר בתמורה למחיריה.
  • yariza

    yariza
    אכזבה קלה|3 14.03.13
    היינו במקום בצהריים עם חברים שמאד אוהבים את המקום. כולנו התאכזבו מעט. הסטייק פילה היה מעולה אם כי הייתי מעדיף, בעובי הזה, שיהיה צלוי בצורה אחידה יותר. אבל הוגש על צלחת קרה והיה צריך להחזירו לחימום באמצע האכילה. ממש ל א מקצועי. בנות הזוג שאכלו מנות עם עוף התאכזבו מהמנות. בקיצור - ההתלהבות של חברנו מהמסעדה פגה (גם שלנו).
  • sdolev

    sdolev
    נופלים חזק בפרטים הקטנים|3 13.01.13
    הבשר הוגש פושר וגם הגריל שהונח על השולחן הכיל גחל אחד בודד שכמובן לא עשה את העבודה של שמירת חומו של הבשר לאורך הארוחה (וזאת מנה זוגית פרימיום יקרה). הקינוחים, קרם בורלה וטירמיסו, הגיעו קפואים למחצה במרקם של גלידה. לא שווה את המחיר. לא נחזור.
  • שש2309

    שש2309
    הנפלה בארזים שלהבת?|3 25.08.12
    מסעדת לימוזין מסווגת במשפחתנו כאתר עלייה לרגל. בכל חופשה באיזור הצפון אנחנו מקפידים לעבור דרך רמת ישי וליהנות מהבשר הטוב בארץ. גם השנה לא שכחנו לתכנן את מסלול הנסיעה בחזרה מחופשתנו כדי להבטיח לעצמנו זמן איכות בחברת הסטייקים העסיסיים של לימוזין. ההתחלה בישרה טובות, המיטבלים היו טריים ונעימים, מנות הילדים מעולות ומנת הפרגיות מופתית א - ב - ל מה קרה לבשר???. לא היה פגם בהכנה, הנתחים הוכנו לפי בקשתנו (מדיום, רייר וכו'). אבל הבשר עצמו, חומר הגלם שעליו גאוות המסעדה היה פשוט סתמי. הייחוד של לימוזין היה בבשר בעל טעם אמיתי, נוכח ועוצמתי של בשר אדום. אנחנו קיבלנו בשר חיוור במירקמו ותפל בטעמו. חבל...
  • ofersa111

    ofersa111
    טוב אז.. לא..|1 10.04.12
    בתור לקוחה של שנים, אני חייבת לכתוב שמשהו רע קרה למקום. בפעמיים האחרונות שהיינו - היתה נפילה. הסטייקים שהזמנו לא הגיעו במידת העשייה הרצויה. והכי אני לא אוהבת - שמתווכחים איתי על זה! תלמדו איך עושים מידיום רייר! אז שילמנו על שני סטייקים פילה מידיום וול 300 שקלים והלכנו לזלול ב"נדב קינוחים". מזל שהוא בסביבה. ממ ועוד משהו, התקשרו בחול המועד לשם הזמנת מקום בשעה 14:00...והיה מקום לשעה 16:00... פעם, כשהם היו טובים, הזמנתי יומיים מראש.
  • leornevo

    leornevo
    הזמן מקום מראש או תפספס|5 19.03.12
    מקום מעולה (ברב המיקרים)- יש גם פיספוסים- את הלחמים כדאי לבקש לאפות היטב אחרת הם בצקיים - אבל הנתח קצבים (ניקרא איטרנייה), מרקי הקדרה (כמו גולש) עמוסים וטעימים ואז מגיעים הבשרים המעולים שלא צריך להמשיך לקינוחים - המקום העדיף עלי בכל הארץ (רק המחיר לא זול)- דרך אגב -ניסיתי שוב ביום שישי האחרון בצהריים - והיצלחתי בקושי לקבל שולחן לזוג (וכרגיל הבשר מעולה) והלחם האפוי היטב שביקשתי לא הגיע (אז נהייה אופטימיים - אולי הוא יגיע בפעם הבאה)
  • איילתוניסים

    איילתוניסים
    כל כך סתם!!!|1 17.03.12
    כל כך רצינו פשוט לאכול בשר טוב עד שהתפתנו לחשוב שבלימוזין נזכה לחוויה. טעות!הישיבה במקום לא נעימה. אם אתם זוג - תצפו לשבת באמצע המסעדה כשמלצרים נדחפים אל שולחנכם בשל הצפיפות. השירות היה מנוכר ואפילו עילג, הבשר? חוץ מסינטה טובה שקצת ניחמה, אין שום דבר לדבר עליו. הא, וגם הלחם של ההתחלה...מזל שאזור רמת ישי כל כך עמוס באלטרנטיבות ראויות יותר שיכולות לספק חוויה מתקנת.
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות