מסעדת שגב אקספרס סניף ראשון לציון

אחרי ההצלחה הגדולה של מסעדת האם בהרצליה פיתוח, ומסעדת האקספרס ברמת החי"ל, הגיע השף הטלוויזיוני הפופולרי משה שגב גם לראשון לציון עם הנוסחה המנצחת של המסעדה הכביכול מהירה שלו מרמת החי"ל. אותן מנות מפונפנות ומעוצבות עד זרא - פיצות, פסטות, עופות מהטאבון ועיצוב קיצוני מעט של המקום עצמו

( 10 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • ruli2

    ruli2
    חוויה מושלמת ושירות מעולה !|5 03.04.18
    האוכל מצויין, השירות מעולה. מקבלים חוויה של מסעדת יוקרה. שגב עומד בכבוד בסטנדרט שהציב לעצמו. כל הכבוד - לא מובן מעליו.
  • avron

    avron
    נחזור גם נחזור|5 15.09.17
    13.9.17:שוב חזרנו וטוב שכך כי האיכות נשמרת... אי אז: הזמנו מראש,המתנו ליד המזרקה ומיד המארחת הושיבה אותנו.המסעדה מפוצצת.הגיע מלצר למשקאות,ומלצר שקיבל את ההזמנה,הסביר כל מנה וחזר על ההזמנה.לאחר 10 דקות החלו להגיע המנות.מרק קרם ארטישוק ודים סאם שרימפס.אין מילים.לעיקריות פסטה עם פיטריות וקרע עוף בנוסח צרפתי ברוטב יין.שוב אפלאוז.שתינו לפתיחה למברוסקו לבן ואחכ כוס יין זינפנדל וודבריג' של מונדאבי (קליפורניה).כרגיל אצל שגב עיצוב המסעדה מושקע ביותר, הכלים נאים מאד והשרות פשוט פנטסטי:יעיל,אדיב,זריז ואיכפתי.כל זה כשהמסעדה מלאה בצהרי יום ג' והכל מתפקד ללא דופי ולא יקר:200 כולל תשר.שלא נחזור? חזרנו וחזרנו
  • Li2016

    Li2016
    נחמד |3 15.12.16
    שגב אקספרס ראשון לציון היא מסעדה מעוצבת יפה מאוד! שנכנסים למסעדה הרושם הראשוני מאוד טוב. האוכל יחסית סתמי, אך בכל זאת טעים. סה"כ נחמד.
  • batikes

    batikes
    מאכזב !!!|2 09.10.14
    אנחנו מאוד אוהבים את שגב אקספרס, הפעם מכיוון שלא היה מקום בסניף של רמת החייל החלטנו לבקר בסניל של ראשון, כמה שונה זה יכול להיות? זהו שמאוד!! הושיבו אותנו בחוץ בשולחן שרגע לפני נרטב מהגש שירד - לא השולחן לא נוקה ויובש כך שאתם יכולים לתאר לעצמכם שנרטבנו...השרות איתי, המלצרית לא שולטת במנות, המנת פתיחה (דים סם) הוחזרה אחר כבוד כי הייתה בלתי ניתנת לאכילה. השתייה של הילדים הגיעה הרבה אחרי שהמנות הגיעו בקיצור מאכז ולא שווה את ההוצאה הכספית הגדולה!
  • פסולינה

    פסולינה
    סתמי לחלוטין.........|3 26.09.14
    26.9.14: אין סיבה אמיתית לבוא למסעדה, גם אחרי שנתים מהפעם האחרונה, למעט פוקצת הפתיחה שמבחינתנו יכולה הייתה להיות מנה ראשונה+עיקרית+קינוח. כל השאר בינוני ומטה. 20.9.12: 1. למרות הזמנה ימים רבים לפני רצו להשיב אותנו על הקופה ביציאה לקניון. 2. השרות היה איטי מאוד. 3. מנת פרגיות בעגבניות הייתה סתמי, בעדינות... 4. מנת פסטה בפטריות ושמנת הייתה במקרה הטוב סתמית. לא בשביל זה באים לשגב.
  • נפו

    נפו
    מאכזב מאוד|1 09.03.13
    קודם כל המיזוג בחדר הפרטי בו ישבנו העביר את ריחות הטיגון של המטבח אבל אני מניחה שאם היו מושיבים אותנו במקום אחר היה אולי יותר נעים. המנות הראשונות היו מצויינות וחיכינו בכליון עיניים להמשך אבל המנות העיקריות (והזמנו רבות מהן) היו ממש לא טעימות. לא הייתי קודם במסעדה הזו אז אולי זה יום גרוע של הטבח אבל היה ממש לא טעים וממש לא נהננו
  • alain33

    alain33
    טאץ' של מסטר שף|5 15.10.12
    למרות המיקום במתחם קניון הזהב, זו חוויה מיוחדת לשבת במסעדה הבנויה בנוסח "פסגיאמנטה" עמוס. דווקא לא קטשי, זה עובד, כמו גם כל היתר כאן : השרות, המנות הטעימות עם חומרי גלם ברמה וההגשה המרהיבה. יינות ברמה וניתן ללגום בכיף מכמה סוגים לפני הבחירה. פיצה פריכה לילד,פוקציה כיפית, מנה חלומית של פטה כבד מוגש בכוסית עם ריבת שזפים ופירורי אגוזים מעל, גן עדן בכל ביס. דג מוסר עשוי היטב מוגש ברוטב אסיאטי מתקתק עם המון פטריות, מנה מצויינת. פסטת צאן ופטריות ברוטב עגבניות, ללקק את האצבעות. פבלובה טעימה בהגשה מיוחדת מאד . בילוי מוצלח , טעם של עוד .
  • drorsi

    drorsi
    מצטרפת לתשובוחות|5 20.07.12
    קפצנו בספונטניות למסעדה ונהננו מאוכל מצוין ושירות יוצא דופן בטיבו.
  • לנטנרצר

    לנטנרצר
    אחות קטנה ומצטיינת|5 13.04.12
    האחות הקטנה של שגב אקספרס רמת החייל היא קצת פחות מכל מה שיש באחותה הגדולה, אבל לא פחות מצויינת. התפריט קצת יותר קטן (פחות מבחר) אבל המנות שאנחנו מכירים מהאחות הבכורה זהות בהרכב ובאיכות. העיצוב של המקום קצת פחות קיטשי ולכן קצת פחות משעשע והמקום גם פחות רעשני (לפחות כשהיינו). ניסינו דים סאם שרימפס, "בשר על מקל" וקלמארי על ארטישוק - הכל מעולה. המחירים סבירים והשרות ממש מצויין. גם במקום החדש שגב לא איכזב. מומלץ בחום.
  • shaul2717

    shaul2717
    לא חוזרים|2 15.03.12
    אתמול 14.3.2012 נכנסנו עם אשתי לארוחת צהריים בשעה 12:15 המסעדה היתה ריקה אך יש נוהל בכניסה עברנו תחקיר שם,מספר טלפון ועוד שאלנו איפו אפשר לשבת נאמר ליד המיזרקה אך שם עצרו אותנו ואמרו שצריך לגשת למארחת בצד השני,אחרי שהינו אצל המארחת ולמרות שהמסעדה היתה ריקה זה לקח עוד 20 דקות עד שהושיבו אותנו בשולחןהאוכל סטנדרטי שילמנו 231 ש"ח אין שום הצדקה להכנס למסעדה זו
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


הסלון - איל שניהסלון - איל שני מומלץ מפה9.3מסעדת הדגל של השף אייל שני, משורר התפריטים ומלך העגבניות ממוקמת בחלל משופץ שהיה פעם אורווה, בגבול תל אביב-גבעתיים, באווירת משתה שיש בה הידור וייצריות - וגם, מה לעשות, קצת פרחיות לשמה - הוא מגיש עגבניות אפויות שנוחתות על נייר חום גס המכסה את את השולחן ואז זוכות לתוספת יוגורט וזעתר מידיו של השף; פוקצ'ות נפלאות; תבשיל לחי עגל, או כפי שהוא נקרא בתפריט "קדירת לחי עגל שהוטמנה 7 שעות ברמץ עצים מלחשים"; "רביולי נתחי אנטרקוט מוטחים על פלדה לוהטת עטופים בליבת חציל שרוף"; או "ראש שלם של כרובית שקיבל מכת זהב מעצי תפוזים בוערים". מי שעוקב אחרי שני בעיתונות ובטלוויזיה רגיל לתהות שוב ושוב על הניסוחים המתפייטים, שנשמעים לעתים כפארודיה על עצמם, ואם במקרה המלצר לא הניח את אחת המנות על תפריט הנייר כדי שישמש צלחת, הוא יספק תוכנית בידור משעשעת לערב כשהסועדים מנסים למצוא את המנה בעלת השם ההזוי ביותר. אבל השירה האמיתית היא באוכל עצמו, בכמה נגיסות של תבשיל עמוק של לחי עגל וחלה קרועה, או בתרד בר נמס בחמאה אפוף בענן פרמזן, שטעמם מרגש ולא שגרתי בדיוק כמו שמם. עם יין טוב, מוסיקה משובחת ברקע ומטבח פתוח שחושקרא עוד
עוד מסעדות