1 הגדל תמונה
מסעדת טפאו. צילום: בועז לביא, פובליקה יח"צ
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
מסעדת טפאו. צילום: בועז לביא, פובליקה יח"צ
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
מסעדת טפאו. צילום: בועז לביא, פובליקה יח"צ
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
מ
הועלה על ידי layla
5 הגדל תמונה
נ
הועלה על ידי layla
6 הגדל תמונה
טפאו
הועלה על ידי layla
 

מסעדה-בר טפאו תל אביב

טָפֶּאו הוא המונח המתאר את המסורת הספרדית של יציאה לפני ארוחת הצהריים או הערב לפגוש חברים על כוס אפריטיף ולפתח תיאבון לקראת הארוחה העיקרית, באמצעות נשנוש מתאבנים שמוצעים על הבר. אמנות הטפאו היא הזיווג המושלם בין אוכל לאלכוהול, אבל בניגוד לקונספט המקובל, האוכל הוא זה שמלווה את השתייה. הטאפאס הבר הסקסי והמעוצב הזה, שחללו הגדול הומה אדם וחשק הוא בהחלט אחד המקומות השמחים בעיר. הבר הגדול, הממוקם בלב המאפליה, מאויש על ידי צוות ברמנים מקצועי ומספק מבחר מצוין ולא זול של יינות וקוקטיילים טובים. התפריט מציע מבחר של פינצ'וס זעירים, סביצ'ות, טאפאסים קטנים של בשר, דגים ופירות ים וירקות, למשל מחבת של פאייה שחורה נהדרת, פרוסות דקיקות של חמון משובח, אויסטרים בחומץ שמפניה וקוויאר או שרימפס בשמן זית וצ'ילי.

( 48 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • batami

    batami
    Amazing|5 16.06.16
    Great food top quality. Exceptional service. Highly recommended
  • yanivli

    yanivli
    חזרנו שוב|5 21.11.14
    לדעתי: הרטבים. זהו קסמו של המקום. והדיוק בהכנה. ואורות והצבעים. והמוזיקה. והמלצרית המקצועית והמחייכת. ו...ממש התלהבנו. אפילו הכוסברא שאנחנו שונאים היתה במידה (וכשונא כוסברא שמשתלטת על הטעם, זה יותר מנס). מעולה לפגישת חברים בערב ובלילה. פינצ'ו פצ'וגה, אספרגוס (א לה ברסה), לומו א-לה פלנצ'ה, כרובית ברוטב אנשובי, ושיא השיאים (הזמנו עוד אחד: פסקאדו קון סלסה ורדה כולן (בליווי כוסית עלמה-דלתון)גרמו לחך לחייך. סימנו עם צ'ורוס ואספרסו. סך לזוג 320 (ללא טיפ).
  • reutsagi

    reutsagi
    ברצלונה בתל אביב|4 26.07.12
    מקום חמוד, שירות מצוין ואוכל מדהים. מחיר יקר ואווירה טובה. הטאפסים הכי דומים לברצלונה שאכלנו בארץ
  • ontheroad

    ontheroad
    כיף כיף כיף|5 01.01.12
    ישבנו זוג על הבר הארוך והעשיר. קיבלנו אוכל, שירות ואלכוהול מעולה!
  • hello456

    hello456
    שווה להזמין מקום|5 02.06.10
    הגענו בהחלטה של רגע מחוץ לעיר כדי לנשנש משהו באמצע הלילה. ולמרות שהגענו די מאוחר היינו צריכים לחכות למקום, אבל ההמתנה השתלמה. המנות הכייפיות והמפתיעות היו גם יפות וגם טעימות. תפריט היינות לא ארוך, אבל מי שמחפש - מוצא וכך לקחנו בקבוק יין איטלקי שהתגלה כהצלחה. למרות האווירה הנעימה, השרות (בבר) לא הכי מהיר. מעבר לזה היה מצויין.
  • nir_e

    nir_e
    ברצלונה - מלפניך!|5 12.03.10
    הייתי בכמה טאפאס ברים בספרד, ובחיי שיש להם מה ללמוד, גם מבחינת האוכל וגם האווירה החו"לית שיש במקום. טאפאסים מעולים, בעיקר בתחום פירות הים, סנגריה נעימה, שירים של מאנה ובואנה ויסטה, מה צריך יותר?...
  • לנטנרצר

    לנטנרצר
    אשפי הטפאס|5 24.12.09
    האוכל מעולה בכל קנה מידה. רוב המנות שניסינו היו מעניינות, טעימות וחלקן אפילו מושלמות. חרגו מכך מנת פילה בס שהיתה סבירה ותו לא וקינוח - קסטה של קדאיף וגלידת קוקוס - שהיה חביב בלבד. המקום רועש בצורה שהכאיבה לאוזניים וחבל מאוד מאוד שהשירות היה איטי ולא נעים במיוחד. נחזור בשמחה לנסות עוד ועוד טפאסים, אבל נעדיף את הבר, שיושביו נראו נהנים משירות יותר סביר.
  • avron

    avron
    רמת רעש בלתי נסבלת|5 24.08.09
    האוכל ובעיקר הטפאסים יוצא מן הכלל. אין פיספוסים. מגוון אדיר של מנות נהדרות, שרות מצויין, משקאות על רמה, בקיצור מסעדה ראויה לשמה, אלא שהיא חושבת עצמה לבר או דיסקוטק ועוצמת המוזיקה לא מאפשרת שום תקשורת מילולית וזאת בתוספת לאקוסטיקה גרועה. יצאנו עם כאבי אזניים וראש. אגב 650 ש"ח לחמישה איש כולל משקאות - סביר מאד...8/09 שיפור גדול-ישיבה נינוחה על הבר ויכולת שיחה בנעימות. הוספתי *. האוכל-כרגיל ללא תחרות.
  • rmb

    rmb
    מהאהובות עלי...|5 12.05.09
    אווירה מדהימה, אלכוהול מצוין, טפאסים נהדרים, סביצ'ה חלומי! אוהבת לחזור ולחזור ולחזור...
  • ליאור123

    ליאור123
    פשוט כיף אמיתי|5 04.04.09
    האווירה צעירה וכייפית, מוסיקה ספרדית ברקע, ברמן שמבין עניין וטפאסים טעימים..בקיצור אחלה מקום!
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


הסלון - איל שניהסלון - איל שני מומלץ מפה9.3מסעדת הדגל של השף אייל שני, משורר התפריטים ומלך העגבניות ממוקמת בחלל משופץ שהיה פעם אורווה, בגבול תל אביב-גבעתיים, באווירת משתה שיש בה הידור וייצריות - וגם, מה לעשות, קצת פרחיות לשמה - הוא מגיש עגבניות אפויות שנוחתות על נייר חום גס המכסה את את השולחן ואז זוכות לתוספת יוגורט וזעתר מידיו של השף; פוקצ'ות נפלאות; תבשיל לחי עגל, או כפי שהוא נקרא בתפריט "קדירת לחי עגל שהוטמנה 7 שעות ברמץ עצים מלחשים"; "רביולי נתחי אנטרקוט מוטחים על פלדה לוהטת עטופים בליבת חציל שרוף"; או "ראש שלם של כרובית שקיבל מכת זהב מעצי תפוזים בוערים". מי שעוקב אחרי שני בעיתונות ובטלוויזיה רגיל לתהות שוב ושוב על הניסוחים המתפייטים, שנשמעים לעתים כפארודיה על עצמם, ואם במקרה המלצר לא הניח את אחת המנות על תפריט הנייר כדי שישמש צלחת, הוא יספק תוכנית בידור משעשעת לערב כשהסועדים מנסים למצוא את המנה בעלת השם ההזוי ביותר. אבל השירה האמיתית היא באוכל עצמו, בכמה נגיסות של תבשיל עמוק של לחי עגל וחלה קרועה, או בתרד בר נמס בחמאה אפוף בענן פרמזן, שטעמם מרגש ולא שגרתי בדיוק כמו שמם. עם יין טוב, מוסיקה משובחת ברקע ומטבח פתוח שחושקרא עוד
עוד מסעדות