קפה אירופה

אחת המסעדות המוצלחות ביותר שנפתחו בתל אביב בשנים האחרונות, כאשר לאור ההצלחה נפתחה בסמוך גם "שיפודי אירופה", האחות הקטנה והלא פחות מומלצת. "קפה אירופה" ממוקמת במבנה מיוחד ואינטימי, כאשר חלק מאיזור הישיבה נמצא בחצר המרשימה עם העיצוב הייחודי.
בקומה התחתונה נמצאת המסעדה של המקום, שמציעה בעיקר מנות חלוקה על פי מחירים: מקרפצ'יו ארטישוק, סלט סלקים או אספרגוס על קרם כרובית, ועד רוסט שוק טלה, ריזוטו שחור עם קלמארי וברבוניות מטוגנות. לאחר הארוחה, אפשר לסיים את הערב בבר הקוקטיילים התוסס והמעניין שנמצא בקומה העליונה.

( 11 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • alain33

    alain33
    אווירה צעירה ומטבח שף |5 20.02.18
    הפכו חצר או גינה ארוכה וצרה עם שני עצים באמצע לבר-מסעדה מהמצליחים בעיר ללא הפסקה. הבר בקומה הראשונה ושם מעשנים. המסעדה עם המטבח הפטוח למטה. מטבח שף. רוב המנות בינוניות בגודל וכל הכיף הוא לשלב כמה כאלו. הרבה פירות ים, טעמים ושילובים נועזים והכל טעים בטירוף. לא זול אבל שווה שווה. ממליץ על היין ויונייר של יתיר. 162 ש"ח לבקבוק, סביר מאד
  • gasaf

    gasaf
    הומה, רועש צפוף אבל מעולה|4 22.03.17
    מקום תוסס ואופנתיבפאתיו של הרחוב הכי מגניב בתל אביב. האוכל נהדר. הכל היה טעים בדגש על הדג בפיתה שהיה אחד המנות הטובות שאכלתי. עם זאת, האוכל לא זול והמנות קטנות.
  • avron

    avron
    בראנצ' של צהרי שבת|4 04.03.17
    לא התכוונו לאכול בראנצ' אבל זה מה היה.המסעדה מפוצצת באנשים, צפוף מאד ורועש מאד.השדרה רוחשת נחיל אנושי מגוון. בקיצור שמחה וששון. פתחנו בקוקטיילים: אפרול שפריץ ורימוזה (יין תוסס עם מיץ רימונים) 57.המשכנו עם סלט יווני טעים מאד שכלל סלסלת לחם עם חמאה ושמן זית. לעיקריות של 89 ש"ח הזמנו גע גע שהוא אווז קונפי עם תוספות כולל ביצים ושקשוקה צרפתית שכלללה 3 ביצים, בייקון, שיעועית ירוקה ועוד ירקות שונים חתוכים קטן קטן (גזר,שומר...). היה טוב ולא היה מצויין ואולי צריך לטעום תפריט ערב כדי לחוות דעה על בסיס רחב יותר.סהכ 300 כולל תשר. בהחלט לא זול ועדיין סביר. חניה עוד 25.
  • mitzy

    mitzy
    אולטרה אופנתי אבל עדיין טעים|5 29.11.16
    לפעמים מרגישים קצת זקנים ולא שייכים במקום הזה. כולם כל כך מרוצים מעצמם ויפים. אבל לעזאזל עם זה. האוכל טעים מאוד, האווירה באמת סקסית, והחצר נהדרת. שבו על הבר.
  • shai_y

    shai_y
    טעים אך צפוף|4 20.11.16
    אחלה אוכל (הבחלט לא זול), אווירה מצויינת, אבל צפוף, שהמקום מלא זה מרגיש קצת יותר מדי.
  • shirleyh

    shirleyh
    תל אביב, במייטבה!|5 09.06.15
    יופי של אווירה, שירות, קצב ואוכל. לא זול, אבל שווה. מקום מעולה למי שאוהב את העיר ורוצה לחוות אותה בדיוק כפי שהיא.
  • רעיה3

    רעיה3
    שווה!|5 07.04.15
    אוכל טעים ומדוייק, שירות מצויין, אוירה מעולה.נחזור בטוח.
  • oeoai

    oeoai
    פשוט כיף!|5 26.12.14
    השרות, האוירה, האוכל - היה ערב נפלא!
  • חיפושתמידי

    חיפושתמידי
    זהירות מלכודת|3 01.11.14
    התפריט נראה מבטיח מנות מתומחרות במחיר סביר כמה נחמד,אלא שהמנות קטנות לתפארת והסועד הרעב מזמין כמה וכמה מנות כדי לא לצאת רעב. התוצאה גם יוצא רעב וגם חור בכיס. ואגב,נכתב פה אוכל פשוט...אז זהו שממש לא .רוב המנות מורכבות מערבובים הזויים כמו דיונונים ביין אדום עם נקניקיות ותפוחי אדמה מנה קטנטנה ולא ברורה, המייצגת היטב את הרכב המנות.
  • חייםעושה

    חייםעושה
    נהדר|5 21.05.14
    אל תצפו לאוכל של שילה, אבל מי שרוצה להינות מחצר יפה, אוויר נעים ואוכל פשוט אבל נהדר, לא יתאכזב
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


עוד מסעדות