לישון
פאנל צבאי
מיוחד לחנוכה
בהשתתפות
כתבים
מלון הגושרים
לטייל
מסע בילוש
לאורך אתרים
שבהם חיו
המכבים
טיול חנוכה
לבלות
פעילות חנוכה
לילדים
כולל הצגה
מאירת עיניים
בית אבי חי
לאכול
הדלקת נרות,
סופגניות
והופעות חיות
כל החג

שאפה בר
1 הגדל תמונה
מסעדת המוציא. צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
מסעדת המוציא. צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
מסעדת המוציא. צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
מסעדת המוציא. צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
מסעדת המוציא. צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
מסעדת המוציא. צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
 

מסעדת המוציא

המוציא היא מסעדתו היפה של אבי לוי שהתפרסם כזוכה העונה השנייה של תוכנית הבישול-ריאליטי מאסטר שף הכה פופולארית. בבניין בן 100 שנה ששופץ - קצת יותר מדי - מגיש את המנות שהפכו למזוהות איתו במהלך העונה ההיא של מאסטר שף. אוכל צפון אפריקאי ביתי עם מעט פרשנות אישית והפתעות לא צפויות. כך למשל אפשר למצוא כאן סיגר ממולא בשקדי עגל, דגים ברוטב צ'רמלה, תבשיל כתף ברוטב עגבניות וכמובן שלל קציצות כמו קציצות בולט אלג'יראיות, קציצות דגים וקציצות עוף וחצילים. לא נעדרת גם מנת הדגל של לוי - עוף בחלה עם ביצה קשה וטחינה. לקינוח, עוגיות יויו. האוכל של לוי הוא אוכל ביתי ברובו אוכל ביתי במובן הכי טוב של המילה ורק לפעמים מתגנב ללב חשד שלוי נזהר קצת יותר מדי ויכול היה להכין את האוכל הזה בפרשנות ביתית אפילו יותר.

( 24 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • Morrissey

    Morrissey
    מעולה מעולה מעולה|5 14.12.14
    שישי בצהריים בהמוציא פתח לנו נהדר את הסופ"ש. היחס חם, האווירה שמחה והאוכל מלבב. לפתיחה הוגשו סלטים טובים (במיוחד החצילים ומטבוחה משודרגת) ואחר כך הגיעו קציצות דגים מצד אחד וקציצות אלג'יראיות מצד שני. שתיהן מנות פשוט מושלמות, עשירות טעמים ומרכיבים שהולכים מצוין ביחד. בין לבין היה צ'ייסר עראק על חשבון הבית, בירת בוטיק טובה והרבה שמחה וצהלה. קינחנו בסיגר אלג'יראי אלוהי. איזה כיף. רק חשוב להזמין מקום מראש.
  • gasaf

    gasaf
    אוכל ביתי חביב|4 05.11.14
    "המוציא" היא מקום חביב ומסביר פנים. האוכל ממטבח צפון אפריקאי, עממי וטעים. כמו מסעדת פועלים איכותית, לטוב ולרגע. המחיר סביר.
  • חיפושתמידי

    חיפושתמידי
    מוציא החשק לעוד .יאללה בלאגן|3 15.10.14
    לכאורה מסעדה המתיימרת להוסיף חוויה אותנטית לאוכל ביתי. בפועל לא ניתן להזמין מקום טלפונית(למה בעצם?)מה שגרם לנו לחכות שעה בסמטה בעיניים כלות ממתינים למארחת לא נחמדה שתקרא סוף סוף בשמינו. כשסוף סוף נקראנו ל'היכל הכבוד' והתיישבנו החליטה המארחת להחליף את מקומינו לשולחן אחר (גישת אירוח תוקפנית למדי...) הארוחה נפתחה במעט סלטים חלה וצייסרים של ערק שאפילו הם לא הצליחו לשפר את מצב רוחנו.המנות נחמדות,קינוחים מעט מאכזבים,רעש ובלגן.
  • erielc5

    erielc5
    סיכום ארוחה ותגובה לזה שתחתיי|4 16.07.14
    הלכנו להמוציא לכבוד יומולדת. קודם כל מומלץ מאוד להזמין מקומות מראש. אין המון מקומות במסעדה. קבלת פנים מלבבת וטעימה. אחר כך הזמנו עיקריות מוצלחות. אני צמחוני ולא רציתי בשר. וזו תגובה לזה שכתב מתחתיי. נכון שאין הרבה אופציות צמחוניות - למעשה יש רק שתיים שזה מעקודה וכרובית (השלישית זה סלט קצוץ) אבל ראוי לציין שהם מציעים גם את התוספות כמנה בפני עצמה ב15 ש"ח בלבד ויותר מזה - ניתן לעשות מה שלא עושים ברוב המסעדות - לערבב שתי תוספות חצי חצי באותו מחיר. מתאים ומכובד בעיניי. קינוחים טעימים. רקדניות ליומולדת. ערק הבית. מברוק על אבי לוי
  • momo25

    momo25
    לא כצעקתה|3 20.06.14
    תפסנו יום חלש? האווירה נעימה, השירות חביב, תמחור סביר, הסלטים המוגשים בהתחלה מעידים על יד טובה שמבינה בתיבול, אבל ...אף מנה עקרית לא התעלתה. פרוסת צלי בקר (צלי כתף חלק שקשה להרוס) הייתה במרקם גומי, המנות המתוקות היו כמעט בדרגת קינוח, עוגיות היו יו המפורסמות היו יבשות וקשות (לא טריות? כך הן?) והמילוי בפנים סבל מטעם שקדי עז מדי (תמצית?)לא הייתה אף מנה עקרית שזכתה להתלהבות של ממש. צמחוני אחד בשולחן גדול זכה למענה שיש רק מנה ראשונה עבורו. היו יכולים בקלות להציע מנה כשיש במקום כתוספת שעועית, אורז, אפונה...אהבנו את התפריט המהודק אם כי נחמד להוסיף מנת ילדים וצמחונית אבל הביצוע לא יגרום לחזור במיוחד
  • reutadmon

    reutadmon
    טעים ועמוס|4 07.06.14
    האוכל מאוד טעים, אבל השירות נפגם מפאת עומס הסועדים והממתינים בסימטה. בכל זאת נהננו מאוד מהמנות הביתיות והטעימות והאווירה השמחה והרועשת.
  • zg400340

    zg400340
    חווא ושווא ומעשים טובים |5 29.03.14
    התמלאו ציפיותינו - באנו במיוחד מגוש דן עם ציפיות ל slow-food אחרי שהבטחנו מקום בתחילת השבוע לשעה הקריטית של יום שישי. המתין לנו שולחן פונקט בזמן, ודי מהר נכנסים כאן לאוירה של חתונה מרוקאת בישראל (עדות אישית: ברבאט זה שונה). הזמנו שתי מנות ראשונות ומנה עיקרית אחת - הכל בישולי ירקות וקציצות - ונהנינו כמו שמזמן לא קרה לנו(כי לאחרונה עצרנו אצל רושפלד...) אווירה, שירות ואוכל מעולים וגם יצאנו בזול. ממליצים !
  • sigsag

    sigsag
    איזה אוכל ואיזו אווירה |5 30.01.14
    מהרגע שאת נכנסת ועד הרגע שאת יוצאת חוויה אוטנטית בכל רגע מהכלים ועד התבשילים. אוכל טוב, מוסיקה, שרות נעים ומחויך. המרק חרירה מצוין. הקציצות טובות והקינוח סיגר ממולא פיסטוקים מעדן עם כוס תה ונענע. פשוט כיף! אמא של אבי האיש מאחורי האוכל יושבת בכוך במסעדה (כוך מפואר בפני עצמו) ומכינה בו במקום את המתוקים המרוקאיים המסורתיים: עוגיות שבקיה, סולת ועוד. חוויה בפני עצמה.
  • goodlife

    goodlife
    שאלוהים יברך את מאסטר שף|5 05.12.13
    קשה להפתיע אותנו, אבל המסעדה הזו והפרשנות שאבי לוי נותן לאוכל היו ממש הפתעה. כל מה שהוזמן היה טעים מאוד ומתובל כראוי. שאלוהים יברך את מאסטר שף שהצליחה לאתר את הכישרון של השף. מידי פעם, אם יש מישהו שמגיע לחגוג אירוע פרטי, יוצאים המלצרים בשירה ובמחול לבושים בתרבוש ובחולצות רקומות. השירות אדיב. המחירים לא בשמיים. התור ארוך ומומלץ להזמין מקום מראש. רוצו!!!
  • arian

    arian
    טעים ונחמד כייף |5 15.11.13
    הקציצות עם הכרוב מדהימות וגם הסיגר שממולא בבשר. העוגיות גם הן נפלאות ומיוחדות שאין למצוא דומות להן במקומות אחרים.
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות