1 הגדל תמונה
מסעדת המוציא. צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
אותנטי
הועלה על ידי zg400340
3 הגדל תמונה
ברוך המוציא מתוקים
הועלה על ידי zg400340
4 הגדל תמונה
מסעדת המוציא. צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
מסעדת המוציא. צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
מסעדת המוציא. צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
7 הגדל תמונה
מסעדת המוציא. צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
8 הגדל תמונה
מסעדת המוציא. צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
 

מסעדת המוציא

המוציא היא מסעדתו היפה של אבי לוי שהתפרסם כזוכה העונה השנייה של תוכנית הבישול-ריאליטי מאסטר שף הכה פופולארית. בבניין בן 100 שנה ששופץ - קצת יותר מדי - מגיש את המנות שהפכו למזוהות איתו במהלך העונה ההיא של מאסטר שף. אוכל צפון אפריקאי ביתי עם מעט פרשנות אישית והפתעות לא צפויות. כך למשל אפשר למצוא כאן סיגר ממולא בשקדי עגל, דגים ברוטב צ'רמלה, תבשיל כתף ברוטב עגבניות וכמובן שלל קציצות כמו קציצות בולט אלג'יראיות, קציצות דגים וקציצות עוף וחצילים. לא נעדרת גם מנת הדגל של לוי - עוף בחלה עם ביצה קשה וטחינה. לקינוח, עוגיות יויו. האוכל של לוי הוא אוכל ביתי ברובו אוכל ביתי במובן הכי טוב של המילה ורק לפעמים מתגנב ללב חשד שלוי נזהר קצת יותר מדי ויכול היה להכין את האוכל הזה בפרשנות ביתית אפילו יותר.

( 18 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • zg400340

    zg400340
    חווא ושווא ומעשים טובים |5 29.03.14
    התמלאו ציפיותינו - באנו במיוחד מגוש דן עם ציפיות ל slow-food אחרי שהבטחנו מקום בתחילת השבוע לשעה הקריטית של יום שישי. המתין לנו שולחן פונקט בזמן, ודי מהר נכנסים כאן לאוירה של חתונה מרוקאת בישראל (עדות אישית: ברבאט זה שונה). הזמנו שתי מנות ראשונות ומנה עיקרית אחת - הכל בישולי ירקות וקציצות - ונהנינו כמו שמזמן לא קרה לנו(כי לאחרונה עצרנו אצל רושפלד...) אווירה, שירות ואוכל מעולים וגם יצאנו בזול. ממליצים !
  • sigsag

    sigsag
    איזה אוכל ואיזו אווירה |5 30.01.14
    מהרגע שאת נכנסת ועד הרגע שאת יוצאת חוויה אוטנטית בכל רגע מהכלים ועד התבשילים. אוכל טוב, מוסיקה, שרות נעים ומחויך. המרק חרירה מצוין. הקציצות טובות והקינוח סיגר ממולא פיסטוקים מעדן עם כוס תה ונענע. פשוט כיף! אמא של אבי האיש מאחורי האוכל יושבת בכוך במסעדה (כוך מפואר בפני עצמו) ומכינה בו במקום את המתוקים המרוקאיים המסורתיים: עוגיות שבקיה, סולת ועוד. חוויה בפני עצמה.
  • goodlife

    goodlife
    שאלוהים יברך את מאסטר שף|5 05.12.13
    קשה להפתיע אותנו, אבל המסעדה הזו והפרשנות שאבי לוי נותן לאוכל היו ממש הפתעה. כל מה שהוזמן היה טעים מאוד ומתובל כראוי. שאלוהים יברך את מאסטר שף שהצליחה לאתר את הכישרון של השף. מידי פעם, אם יש מישהו שמגיע לחגוג אירוע פרטי, יוצאים המלצרים בשירה ובמחול לבושים בתרבוש ובחולצות רקומות. השירות אדיב. המחירים לא בשמיים. התור ארוך ומומלץ להזמין מקום מראש. רוצו!!!
  • arian

    arian
    טעים ונחמד כייף |5 15.11.13
    הקציצות עם הכרוב מדהימות וגם הסיגר שממולא בבשר. העוגיות גם הן נפלאות ומיוחדות שאין למצוא דומות להן במקומות אחרים.
  • dalitdo

    dalitdo
    היה מושלם|5 20.07.13
    הגענו למסעדה רעבים אחרי סיבוב ארוך ומקסים בשוק, שנמצא במרחק של כמה דקות הליכה. הושיבו אותנו בחוץ, מוסיקה יוונית שמוסיפה לאווירה, תפריט מעורר תיאבון ומלצריות חייכניות ויעילות. האוכל מגיע מהר והמטעמים ממלאים את השולחן. התלהבתי מההגשה והכלים היפים. אוכל מעולה, צבעוני, חריף כמו שצריך. נאמר לנו שיש רק שני סוגי קינוחים ושניהם היו בטעם גן עדן (במיוחד העוגיות העגולות). המסעדה עצמה יפהפייה, שוקקת חיים בצהריים. יצאנו מאושרים והבטחנו להגיע שוב.
  • gisack

    gisack
    חריף חריף בסוף יו-ין|3 16.06.13
    אוכל צפון אפריקה מבושל בפתיליות עם סירים ענקים . אוכל חריף מאוד יש דברים שהחריפות מאפילה על הטעם של המנה. יש מאכלים טעימים ץשרות טוב. המקום שוקק לחץ על המלצרים .בסוף הדבר הטעים הוא עוגיות היו יו המפורסמות של אבי.
  • yitcher1

    yitcher1
    מאכזב מאוד|1 22.05.13
    נתחיל בסלטים שהוגשו בצלוחיות מניאטוריות ממש בלווי חלה פרוסה הסלט ירקות ( 34 ש"ח ) היה אוסף עלוב של עלי חסה עם קולרבי חתוך , המנה העיקרית מעורב " המוציא " (69 שח ) היה טעים מנה מניאטורית עם אורז בינוני לסיכום מאכזב מאוד תמורה גרועה למחיר
  • tennec

    tennec
    מסעדה מרוקאית ביתית ותו לא|3 14.05.13
    מסעדה פשוטה התמחור יקר ביחס לתמורה . אין נפילות וגם אין מנות שמשכמם ומעלה , כמו שנאמר רק אם אתם בסביבה
  • yudcohen

    yudcohen
    טעים וחוויתי|5 10.04.13
    הזמנו מקום בשעת צהריים מאוחרת וטוב שעשינו זאת. המקום אינטימי. טעים בטירוף ומיוחד . אורחנו אמר ובצדק שנמאס מכל המסעדות הפלצניות והמוציא היא בדיוק ההפך ממסעדות אלו. קבלו את פנינו בחלה מדהימה עם טחינה ומטבלים . מנות ראשונות ייחודיות -מניות עקריות נהדרות וקינוחים מיוחדים. המחיר סביר מאוד ולא יקר. תגיעו מקרוב או מרחוק . שווה כל שקל.
  • dafnag

    dafnag
    מהארוחות הטעימות לאחרונה|4 18.03.13
    מרבית האוכל פיקנטי-חריף. אהבנו מאוד סיגר שקדי עגל ברוטב לימוני-חריף. כמו כן קציצות בוליט היו טובות מאוד, ארטישוק ממולא- טוב וחמצמץ-חריף. לקינוח- סיגארים בז'אבן ופיסטוק. שווה.
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות