1 הגדל תמונה
מסעדת המוציא. צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
מסעדת המוציא. צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
מסעדת המוציא. צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
מסעדת המוציא. צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
מסעדת המוציא. צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
מסעדת המוציא. צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
 

מסעדת המוציא

המוציא היא מסעדתו היפה של אבי לוי שהתפרסם כזוכה העונה השנייה של תוכנית הבישול-ריאליטי מאסטר שף הכה פופולארית. בבניין בן 100 שנה ששופץ - קצת יותר מדי - מגיש את המנות שהפכו למזוהות איתו במהלך העונה ההיא של מאסטר שף. אוכל צפון אפריקאי ביתי עם מעט פרשנות אישית והפתעות לא צפויות. כך למשל אפשר למצוא כאן סיגר ממולא בשקדי עגל, דגים ברוטב צ'רמלה, תבשיל כתף ברוטב עגבניות וכמובן שלל קציצות כמו קציצות בולט אלג'יראיות, קציצות דגים וקציצות עוף וחצילים. לא נעדרת גם מנת הדגל של לוי - עוף בחלה עם ביצה קשה וטחינה. לקינוח, עוגיות יויו. האוכל של לוי הוא אוכל ביתי ברובו אוכל ביתי במובן הכי טוב של המילה ורק לפעמים מתגנב ללב חשד שלוי נזהר קצת יותר מדי ויכול היה להכין את האוכל הזה בפרשנות ביתית אפילו יותר.

( 21 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • erielc5

    erielc5
    סיכום ארוחה ותגובה לזה שתחתיי|4 16.07.14
    הלכנו להמוציא לכבוד יומולדת. קודם כל מומלץ מאוד להזמין מקומות מראש. אין המון מקומות במסעדה. קבלת פנים מלבבת וטעימה. אחר כך הזמנו עיקריות מוצלחות. אני צמחוני ולא רציתי בשר. וזו תגובה לזה שכתב מתחתיי. נכון שאין הרבה אופציות צמחוניות - למעשה יש רק שתיים שזה מעקודה וכרובית (השלישית זה סלט קצוץ) אבל ראוי לציין שהם מציעים גם את התוספות כמנה בפני עצמה ב15 ש"ח בלבד ויותר מזה - ניתן לעשות מה שלא עושים ברוב המסעדות - לערבב שתי תוספות חצי חצי באותו מחיר. מתאים ומכובד בעיניי. קינוחים טעימים. רקדניות ליומולדת. ערק הבית. מברוק על אבי לוי
  • momo25

    momo25
    לא כצעקתה|3 20.06.14
    תפסנו יום חלש? האווירה נעימה, השירות חביב, תמחור סביר, הסלטים המוגשים בהתחלה מעידים על יד טובה שמבינה בתיבול, אבל ...אף מנה עקרית לא התעלתה. פרוסת צלי בקר (צלי כתף חלק שקשה להרוס) הייתה במרקם גומי, המנות המתוקות היו כמעט בדרגת קינוח, עוגיות היו יו המפורסמות היו יבשות וקשות (לא טריות? כך הן?) והמילוי בפנים סבל מטעם שקדי עז מדי (תמצית?)לא הייתה אף מנה עקרית שזכתה להתלהבות של ממש. צמחוני אחד בשולחן גדול זכה למענה שיש רק מנה ראשונה עבורו. היו יכולים בקלות להציע מנה כשיש במקום כתוספת שעועית, אורז, אפונה...אהבנו את התפריט המהודק אם כי נחמד להוסיף מנת ילדים וצמחונית אבל הביצוע לא יגרום לחזור במיוחד
  • reutadmon

    reutadmon
    טעים ועמוס|4 07.06.14
    האוכל מאוד טעים, אבל השירות נפגם מפאת עומס הסועדים והממתינים בסימטה. בכל זאת נהננו מאוד מהמנות הביתיות והטעימות והאווירה השמחה והרועשת.
  • zg400340

    zg400340
    חווא ושווא ומעשים טובים |5 29.03.14
    התמלאו ציפיותינו - באנו במיוחד מגוש דן עם ציפיות ל slow-food אחרי שהבטחנו מקום בתחילת השבוע לשעה הקריטית של יום שישי. המתין לנו שולחן פונקט בזמן, ודי מהר נכנסים כאן לאוירה של חתונה מרוקאת בישראל (עדות אישית: ברבאט זה שונה). הזמנו שתי מנות ראשונות ומנה עיקרית אחת - הכל בישולי ירקות וקציצות - ונהנינו כמו שמזמן לא קרה לנו(כי לאחרונה עצרנו אצל רושפלד...) אווירה, שירות ואוכל מעולים וגם יצאנו בזול. ממליצים !
  • sigsag

    sigsag
    איזה אוכל ואיזו אווירה |5 30.01.14
    מהרגע שאת נכנסת ועד הרגע שאת יוצאת חוויה אוטנטית בכל רגע מהכלים ועד התבשילים. אוכל טוב, מוסיקה, שרות נעים ומחויך. המרק חרירה מצוין. הקציצות טובות והקינוח סיגר ממולא פיסטוקים מעדן עם כוס תה ונענע. פשוט כיף! אמא של אבי האיש מאחורי האוכל יושבת בכוך במסעדה (כוך מפואר בפני עצמו) ומכינה בו במקום את המתוקים המרוקאיים המסורתיים: עוגיות שבקיה, סולת ועוד. חוויה בפני עצמה.
  • goodlife

    goodlife
    שאלוהים יברך את מאסטר שף|5 05.12.13
    קשה להפתיע אותנו, אבל המסעדה הזו והפרשנות שאבי לוי נותן לאוכל היו ממש הפתעה. כל מה שהוזמן היה טעים מאוד ומתובל כראוי. שאלוהים יברך את מאסטר שף שהצליחה לאתר את הכישרון של השף. מידי פעם, אם יש מישהו שמגיע לחגוג אירוע פרטי, יוצאים המלצרים בשירה ובמחול לבושים בתרבוש ובחולצות רקומות. השירות אדיב. המחירים לא בשמיים. התור ארוך ומומלץ להזמין מקום מראש. רוצו!!!
  • arian

    arian
    טעים ונחמד כייף |5 15.11.13
    הקציצות עם הכרוב מדהימות וגם הסיגר שממולא בבשר. העוגיות גם הן נפלאות ומיוחדות שאין למצוא דומות להן במקומות אחרים.
  • dalitdo

    dalitdo
    היה מושלם|5 20.07.13
    הגענו למסעדה רעבים אחרי סיבוב ארוך ומקסים בשוק, שנמצא במרחק של כמה דקות הליכה. הושיבו אותנו בחוץ, מוסיקה יוונית שמוסיפה לאווירה, תפריט מעורר תיאבון ומלצריות חייכניות ויעילות. האוכל מגיע מהר והמטעמים ממלאים את השולחן. התלהבתי מההגשה והכלים היפים. אוכל מעולה, צבעוני, חריף כמו שצריך. נאמר לנו שיש רק שני סוגי קינוחים ושניהם היו בטעם גן עדן (במיוחד העוגיות העגולות). המסעדה עצמה יפהפייה, שוקקת חיים בצהריים. יצאנו מאושרים והבטחנו להגיע שוב.
  • gisack

    gisack
    חריף חריף בסוף יו-ין|3 16.06.13
    אוכל צפון אפריקה מבושל בפתיליות עם סירים ענקים . אוכל חריף מאוד יש דברים שהחריפות מאפילה על הטעם של המנה. יש מאכלים טעימים ץשרות טוב. המקום שוקק לחץ על המלצרים .בסוף הדבר הטעים הוא עוגיות היו יו המפורסמות של אבי.
  • yitcher1

    yitcher1
    מאכזב מאוד|1 22.05.13
    נתחיל בסלטים שהוגשו בצלוחיות מניאטוריות ממש בלווי חלה פרוסה הסלט ירקות ( 34 ש"ח ) היה אוסף עלוב של עלי חסה עם קולרבי חתוך , המנה העיקרית מעורב " המוציא " (69 שח ) היה טעים מנה מניאטורית עם אורז בינוני לסיכום מאכזב מאוד תמורה גרועה למחיר
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות