מסעדת סרדיניה

סוג: איטלקי
 

מסעדת סרדיניה

מסעדת סרדיניה היא מסעדה איטלקית בכיכר קדומים בלב יפו העתיקה. סרדיניה מתמחה במטבח של המחוזות הדרום - איטלקיים קלבריה, פוליה וקמפאניה ולאו דווקא של האי סרדיניה כמו שאפשר היה לנחש. בין המנות אפשר להזכיר לטובה את הפסטה פומורולה, סלט הקלמרי עם השומר ועשבי התיבול, פיצה עם אספרגוס ופטריות פורצ'יני ופסטת פפרדלה רחבה עם תבשיל טלה. את הנוף המרהיב מספקת הכיכר היפה של יפו העתיקה כמובן.

( 8 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • oeoai

    oeoai
    אוכל טוב במיקום מקסים|4 17.09.16
    אוכל טוב וטעים, שרות קשוב, המנות יצאו בקצב איטי אבל בסך הכל מאד נעים שם. נהנינו.
  • liorm39

    liorm39
    אכזבה|2 26.10.13
    היינו לפני כמה חודשים ונהננו מאוד, הגענו שוב היום בציפיות אולם הרמה ירדה. פיצה פורצ'יני הייתה חרוכה בקצוות ואפויה מדי, מנת אוסובקו טליאטלה יקרה מאוד קטנה באופן מצער והטעם היה סביר ותו לא, מנת הפילה דניס הייתה זעירה במיוחד והגיעה עם כמה פרוסות קישואים ועוד איזה שורש וגם סלט הירקות היה קטן באופן מצער ממש. היינו שני מבוגרים ושני ילדים שילמנו 320 שקלים כולל טיפ, מילא המחיר אבל גם יצאנו רעבים וגם לא היה טעים במיוחד. כבר לא נחזור יותר
  • oferrr

    oferrr
    מסעדה טובה|5 09.10.13
    מיקום מעולה, אוכל איטלקי מוקפד ומדויק, שירות מאוד מאוד אדיב מומלץ ביותר
  • ilanaesh

    ilanaesh
    תענוג לחיך|5 09.04.13
    את רועי סופר אנחנו מעריצים עוד מימי פנגיאה הנפלאה. הישיבה בסרדיניה לא מאד נוחה וגם האווירה ב״מרפסת״ הסגורה לא פסטורלית , אבל רוב המנות היו מענגות: מרק ערמונים משובח, סלט קלמרי מענג, סלט ירוק עם עלים טריים מתפצחים בפה ברוטב מעולה,ארטישוק צלוי - מנת מעדן, ניוקי בירקות שורש מנה מאוד טעימה.הקנלוני ראגו לא ריגש וגם הפיצה לא עינגה במיוחד. מהקינוחים דווקא הטירמיסו איכזב והקינוח השני (פנהקוטה?) היה משובח עם גלידת תפוזים מעולה ופירות. השירות טוב וענייני . בטוח נחזור !
  • noazen

    noazen
    מצויין מצויין מצויין |5 19.03.13
    באנו בשישי בצהריים , נהננו מאוד מהמנות. רכיבים איכותיים ופשוטים חגיגה בצלחת. השרות היה מקצועי מאוד , האווירה נעימה לא היה צפוף היה נעים ומושלם. רמת הציפיות היתה גבוהה כי פעם כבר באנו והיה סגור,ולא התאכזבנו -להפך !! ככה צריך להיות לא מלכודות תיירים עלובות לא נסיונות קולינריים מטופשים - טוב טוב ושוב טוב
  • avron

    avron
    הישיבה בהחלט מתאימה לסרדינים|5 08.12.12
    אכן הכסאות במסעדה המבוקשת הזאת לא נוחים,צרים ולא יציבים. כך לא בונים חומה.האוכל לעומת זאת זה כבר אופרה אחרת:עשוי היטב,נדיב למדי,מוגש אסטטי וגם לא יקר מדי.השרות מעולה.השולחנות למעשה כולם בסככה מקורה ומחוממת ובמבנה הקטן ישנו בר לא גדול והמטבח.הזמנת שולחן הסתברה כמשימה קשה למדי ואכן בערב שבת האחרון המסעדה הייתה מלאה וגדושה.אכלנו מנת אנטיפסטי(כנראה זוגית) של נקניקים שונים,גבינות,ארטישוק ועוד.95ש"ח שזה מעט מוגזם.עוד הוזמנו קרפצ'יו אנטיאס ופסטה פפרדלה בראגו כבש.המנות ללא רבב.ליוינו ב2 כוסות יין:איטלקי ולפוליצ'לי קלאסיקו היה מימי ובלי שום עומק והשרדונה של גמלה מצויין.קינחנו בפנקוטה נחמדה בארמונים.
  • allufim

    allufim
    תיאום ציפיות|4 24.11.12
    האוכל עצמו טעים מאד, החל בארטישוק הצלוי, דרך עיקריות של פפראדלה טלה ומוסר על ריזוטו עגבניות. קינוחי טירמיסו ופנקוטת ערמונים נחמדים. התמחור שפוי, בייחוד בגזרת היינות. מי שלא מצפה לפנגאה לא יתאכזב. השירות צעיר ומשתדל. הבעיה בהא הידיעה היא הריהוט. אם לבחורה בגובה מטר שישים אין מקום לרגליים מתחת לשולחן זו בעיה. הכסאות היו מגזרת הלא נוחים להדהים. כרבע שעה עסקנו בהתבייתות על תנוחה שלא תשבור לנו את הגב ואחר כך לא זזנו יותר, ליתר בטחון. חבל שלא השקיעו בזה מחשבה או ממון כלשהו כי זה פוגע בהנאה ומפחית מהחשק לחזור.
  • galiavu

    galiavu
    עונג בכיכר|5 23.08.12
    הכיכר היא כיכר קדומים, בלב יפו העתיקה, מקום שמתנער לאחרונה מתדמית "מלכודת התיירים" ומאכלס היום כמה מוסדות קולינריים שווים בהחלט. כחובבים מושבעים של אוכל איטלקי שמחנו לדגום את סרדיניה הנאה, שמבטיחה טרטוריה ודי מקיימת (למעט המחיר). מפות משובצות, שירות צעיר ונעים ללא דופי ואווירה שקטה ונהדרת. והאוכל? טעים מאוד, אם כי לא מפיל. יש מנות מקוריות ומופלאות (קרם תירס ופטריות - הורס!) ויש שגרתיות יותר, בגזרת הפסטות והפיצות, אבל כולן טריות ועשויות היטב. קינוחים טובים (טירמיסו מצוין שלא בילה יותר מדי במקרר, ותאנים מקורמלות עם גלידת פיסטוק) סגרו לנו ערב מקסים - ללא מזגן! מומלץ.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מאפיית לחמים החשמונאים תל אביבמאפיית לחמים החשמונאים תל אביב מומלץ מפה9.7בכל לילה קרוב לחצות מגיעה משמרת חדשה של אופים למאפייה ועבודת היום מתחילה. אופים לפעמים חיים הפוך, במיוחד במאפייה שפתוחה רצוף 24 שעות ביממה. בשעות הבוקר המוקדמות מתמלאת המאפייה של אורי שפט, שף-קונדיטור שהתמחה בדנמרק ובצרפת והיה הקונדיטור הראשי של רשת ארקפה, בניחוח המופלא של לחם טרי, עוגות שמרים עשירות בשוקולד ופאי תפוחים זהוב. רשימת האוצרות במקום הזה גדולה מאוד. קודם כל הלחמים: כיכרות שחומות של לחמי שאור נהדרים, באגטים עם קרום פריך, פוקצ'ות וחלות חמאה מתוקות שנמסות בפה לקראת סוף השבוע. באגף המתוק קְרַאנְץ' רִיקוֹטָה, טארטים של פקאן, אגסים ואפרסקים, טָרְטְלֶט קטן של בצק פריך ושקדים שחומים ועוגיות ג'ינג'ר. מכיוון שהמאפייה פתוחה, יש כאן ערבובייה נעימה של מגשי בצק בדרכם לתנורים, תבניות ענק שבדיוק יצאו מאותם תנורים והרבה לקוחות שמצטופפים בשקיקה אל מול הדלפק. לא להילחץ, הצוות גדול, מקצועי ומסביר פנים. נכון שיש מעט דברים ששווה לחכות בתור עבורם, אבל הלחמים של אורי בהחלט נמנים עליהם. למי שיבחר לאכול במקום, מחכים שולחנות קטנים על המדרכה ובתוך המאפייה יש גם קפה ומבחר נחמד של סנדוויצ'ים קרא עוד
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


עוד מסעדות