1 הגדל תמונה
מסעדת הבראסרי. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
מסעדת הבראסרי. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
מסעדת הבראסרי. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
מסעדת הבראסרי. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
מסעדת הבראסרי. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
 

מסעדת הבראסרי

הצוות המקצועי והרציני של הקופי בר, הביסטרו התל-אביבי המוצלח ביותר, עשה זאת שוב. ממש כמו בבראסרי פריזאי, דיינר צרפתי גדול והומה, העיצוב משלב בין האלגנטי לנונשלנטי ומזמין להתחבא מאחורי הויטרינה הכהה בכל אחת משעות היממה.בשנות קיומו הפך הבראסרי למעוזם של היפים והמפורסמים, לטוב ולרע. ועכשיו כבר מגיע לכאן כל עם ישראל לראות את התופעה, בדיוק כמו שקרה לפני כן במקומות כמו אורנה ואלה, ננוצ'קה וכמובן בקופי בר.
נעים לפתוח כאן את היום, או לסגור את הלילה, על ארוחת בוקר דשנה של קרוק מאדאם, טוסט עם שתי ביצי עין מבהיקות מחלמון צהוב ונקניק, או ארוחת בוקר מעודנת של סלסילת מאפי פטיסרי זעירים. זוהי אחת מארוחות הבוקר הטובות בארץ. נעים לשבור את שגרת היום בצהרים עם ה- plat de jour, מנה יומית מתחלפת, בדרך כלל של תבשיל קדירה פשוט וטעים כמו שוקרוט אלזאסי בימי שלישי והגירסה הפרטית והטובה לחמין של סוף השבוע. הצהריים הוא מבחנה של המסעדה הזו ובו היא בסדר, לא יותר, לא פחות. תענוג לשבת לארוחת ערב מוקדמת או מאוחרת על כוס פסטיס ומנה של מרגז חריפות, עוף צלוי בטרגון וראשי שום אפויים או לינגוויני פירות ים. כל המנות - כמו גם בתפריט שבנה השף גיא פולק בקופי בר - פשוטות, לא יומרניות, מבוצעות בהקפדה וטעימות להפליא.

( 85 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • avron

    avron
    ביקור חוזר וחוזר וחוזר.....|5 01.09.17
    הייתי לאחרונה בכמה מקומות חדשים שאינן במפה כמו בבלקון 13 בראשל"צ ועוד,אבל נמנע ממני לכתוב עליהן כי האתר אינו מאפשר מסיבות השמורות עמם להוסיף מדורגים חדשים ע"י הגולשים. כתבתי להם על כך כמה פעמים אך ללא תגובה.אני מניח שאת הסיבה אני יודע. להזכירכם אני משלם דמי מנוי מדי חודש בחודשו. ואי לכך חזרתי לבראסרי החביבה עלי מאד ולא התאכזבתי, למרות שהיו פגמים קלים פה ושם. למשל המים שביקשנו היו פושרים וללא קרח או סלט פרחי זוקיני שהיה טעים ונעים אבל עם 2 ! פרחים בלבד או פסטה עם 3 וונגולי וכמה מולים בודדים. לא מכובד ולא מתאים למוסד הוותיק. השרות כרגיל ללא רבב... אני עדיין ממתין להסברי מפה למה לא תוקנה "התקלה".
  • Yigal.barak

    Yigal.barak
    נחמד מאוד|4 30.10.16
    סעדנו על המרפסת. חווינו את העיר התוססת מקרוב. המנות היו מיוחדות וטעימות: סטייק פילה עסיסי, סלמון ברוטב מיוחד וספייריבס חגיגה. השרות והקינוחים חביבים. נחזור!
  • goodlife

    goodlife
    אין נפילות ואין המראות|4 14.02.15
    האוכל טעים ואין חידושים ואין נפילות. העוף היה טעים, אם הורגש חוזקו של הרוזמרין. יש תמורה בעד האגרה. אין נפילות ואין המראות.
  • ממתקית

    ממתקית
    שוב חזרנו|5 06.07.14
    ושמחנו לדעת שהבחירה הייתה מוצלחת. מקום נקי ונעים שבו ארבע גרציות התחילו את הבוקר. ארוחות בוקר הגיעו במהירות (יעילים שם החבר'ה האלה) לא חוסכים בדבר, סלסלת לחמניות נגמרה: תוך שניות ספורות הופיעה לה על השולחן אחת חדשה ומלאה בשפע. את עניין הגבינות בארוחת הבוקר הקונטיננטלית היינו מגוונים טיפל'ה יותר. אך באמת שהוא מומלץ כמעט ביותר לארוחות בוקר בעיר ולא לשכוח להזמין מראש מקום.
  • דליקטס

    דליקטס
    אף פעם לא מאכזב|5 11.08.13
    מקום עם שירות לעילא ולעילא אומנם הומה ברב שעות היום אבל ככה זה שכולם רוצים לחלוק את הטוב הזה במחיר סביר ביחס למה שמגיע על הצלחת. חגגנו יומולדת ארבעה אנשים על בראנצ' בשישי. הכל טעים וטרי מגיע מהר וסכמנו שנשוב שוב ושוב.
  • רוט

    רוט
    טעים והומה|4 03.08.13
    בשישי בערב הצלחנו לקבל שולחן רק ב - 23:00. המסעדה היתה מלאה בסועדים, ועוצמת המוזיקה הוסיפה להמולה. האוכל שלנו היה מצויין, מלבד חזה העוף שקיבל ציון בינוני. הדגים ופירות הים שאכלנו היו מצויינים. הקינוחים (מוס שוקולד, עוגת שוקולד, פרופיטרול) התעלו על עצמם. השירות טוב, ככל שהרעש יכול לאפשר. המחיר סביר ביחס לרמה.
  • i_nir

    i_nir
    מעל הממוצע, עקבי|4 28.10.12
    המקום שומר על רמה טובה אך לא מתעלה לגבהים או יצירתי במיוחד.מגוון מנות צרפתיות קלאסיות מבוצעות בד"כ במיומנות עם חומרי גלם טובים. שירות טוב אם כי לפעמים נופל ברמתו בשל העומס והצפיפות. בפועל, קצת פחות מ-4 כוכבים בגלל שהמחיר והיומרה אינם תואמים לחלוטין את הציפיות מרמת האוכל.
  • לוקסוס

    לוקסוס
    תמיד כיף|5 19.09.12
    לפנק ולהתפנק במקום, אוכל,שתייה, שירות ואוירה מושלמים. נכון שלכל דבר יש מחיר אבל זה מקום שגם נותן בכל תמורה מלאה ++. שנה טובה
  • bernardlev

    bernardlev
    קונדיטוריה - שרות מחפיר|2 12.06.12
    שלשום נכנסתי לקנות קרואסון בחנות הקונדיטוריה הצמודה והייתי עד ליחס מחפיר לאשה עם תינוק,שהעזה לקחת את הלחמניה שקנתה בידיה.מוכר צעיר גער בה בגסות רבה.בנימוס הערתי לו שלדעתי זו לא צורה לפנות כך ללקוחה. "מה אתה מתערב בכלל" שאג עלי הבחור.פניתי למוכרת שטענה שהיא המנהלת וגם היא הצטרפה לדואט עם המוכר. הקרואסון,אגב,היה בצקי בפנים ושרוף בחוץ.לא אחזור.
  • sasmic

    sasmic
    ארוחת בוקר שונה וטובה|4 21.02.11
    הגענו על מנת לנסות את ארוחת הבוקר המפורסמת כל כך, ואכן היה מוצלח, טוסט ביצת עין עם גבינת אמנטל היה פשוט מעולה וכך גם דייסת האורז. השירות היה טיפה איטי במיוחד שלא היה עמוס, אבל סה"כ מוצלח.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


הסלון - איל שניהסלון - איל שני מומלץ מפה9.3מסעדת הדגל של השף אייל שני, משורר התפריטים ומלך העגבניות ממוקמת בחלל משופץ שהיה פעם אורווה, בגבול תל אביב-גבעתיים, באווירת משתה שיש בה הידור וייצריות - וגם, מה לעשות, קצת פרחיות לשמה - הוא מגיש עגבניות אפויות שנוחתות על נייר חום גס המכסה את את השולחן ואז זוכות לתוספת יוגורט וזעתר מידיו של השף; פוקצ'ות נפלאות; תבשיל לחי עגל, או כפי שהוא נקרא בתפריט "קדירת לחי עגל שהוטמנה 7 שעות ברמץ עצים מלחשים"; "רביולי נתחי אנטרקוט מוטחים על פלדה לוהטת עטופים בליבת חציל שרוף"; או "ראש שלם של כרובית שקיבל מכת זהב מעצי תפוזים בוערים". מי שעוקב אחרי שני בעיתונות ובטלוויזיה רגיל לתהות שוב ושוב על הניסוחים המתפייטים, שנשמעים לעתים כפארודיה על עצמם, ואם במקרה המלצר לא הניח את אחת המנות על תפריט הנייר כדי שישמש צלחת, הוא יספק תוכנית בידור משעשעת לערב כשהסועדים מנסים למצוא את המנה בעלת השם ההזוי ביותר. אבל השירה האמיתית היא באוכל עצמו, בכמה נגיסות של תבשיל עמוק של לחי עגל וחלה קרועה, או בתרד בר נמס בחמאה אפוף בענן פרמזן, שטעמם מרגש ולא שגרתי בדיוק כמו שמם. עם יין טוב, מוסיקה משובחת ברקע ומטבח פתוח שחושקרא עוד
עוד מסעדות