מסעדת 300 גרם

04-9808544 בצת עוד בסביבה פרטים נוספים עדכנו אותנו
 

מסעדת 300 גרם

300 גרם היא מסעדת בשרים כשרה במושב בצת המציעה מבחר סטיקים כמו אנטרקוט, סינטה ואפילו טורנדו רוסיני - פילה בקר עם כבד אווז.

( 6 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • Seshtma

    Seshtma
    המלצת ששת שצ|5 29.05.18
    אם אתם מטיילים בגליל המערבי ומחפשים מסעדת בשרים משובחת, או לחילופין אתם בני מזל ואתם גרים בגליל או מזדמנים לסביבה אני ממליץ לכם על מסעדת הבשרים 300 גרם בבצת. אכלנו ארוחת טעימות המלווה במנות פתיחה, טפאס, מטבלים ולחם משגע.על השולחן נפרסו בכלים מיוחדים מטבל עגבניות, פסטו, טפנד וצ'ימיצ'ורי, סלט בורגול, סלט כרוב בנגיעה אסיאתית, סלט מלון ברוטב כוסברה סלק כמו בבית, קציפת בצל שלא מוכנים לגלות לי את סודה חציל על האש בטחינה והוא ממש על האש. בנוסף הגישו צ'וריסוס עגל משובח, לא חריף, טעים,קציצות הטלה מעולות פילה בקר סטייק אנטריקוט וסטייק פרגית מעולה וקינוחים סוף יש פה אווירה כפרית שתורמת לתיאבון.
  • danam_20

    danam_20
    ארוחה טעימה במחיר שפוי|4 13.08.17
    מסעדה ביתית ונעימה, מחירים שפויים וסבירים, בעיקר העסקיות השוות. והכל מוגש בנדיבות. המטבלים ומנות הפתיחה מעולות ומקוריות ועשויות היטב. פה ושם יש נפילות בפרטים הקטנים כמו העובדה שלחמניות ההמבורגר אזלו בשעה 14:00 למרות שהמבורגר זו אחת ממנות הדגל של המסעדה או השירות שהיה אטי ביותר, אולי בגלל העובדה שאמורות היו להגיע שתי קבוצות גדולות מעט אחרינו. נהנינו מאוד מהארוחה ומהשאריות נהנינו יום למחרת.
  • amitz

    amitz
    ליגת על|5 29.03.16
    היינו במסעדה ביום חמישי 24.3. הצוות היה אדיב וחייכני. המנות היו טעימות להפליא. חזה האווז עם פירות היער מומלץ במיוחד.
  • goodlife

    goodlife
    הפתעה לטובה !|5 31.07.15
    מסעדה נחמדה מאוד, שרות קשוב וטוב. יום קיץ לוהט, המזגנים גנחו מהמאמץ אך האוכל היה טעים ועשוי טוב, נהננו מהאנטריקוט. שווה להתאמץ להגיע, רק שהמסעדה כשרה למהדרין ולא ניתן לאכול בה בשישי בערב ובשבת...
  • michalwe

    michalwe
    נהננו מהארוחה הטובה והאווירה |5 20.08.14
    ישבנו בחוץ, מזג אוויר נעים גם באוגוסט בערב, ההמבורגר, הסלמון ומנות הילדים היו מצויינות, נהננו מאד
  • yoavbp

    yoavbp
    רצון יש, צריך לשפר את הביצועים|4 20.07.13
    מסעדה כפרית בבצת שכשמה כן היא- בעיקר בשרים במנות של 300 גרם. המקום יפה ונעים, האירוח עם חיוך, גם האוכל טעים בסה"כ אבל דורש עוד התמקצעות עם הבשרים מבחינת רמות העשייה שנתבקשו. המידיום היו יותר וואל דאן וכו'..המחירים כ- 150 ש"ח לאדם בממוצע.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שראביכמסעדת שראביכ מומלץ מפה9.6שראביכ, מסעדתו של יעקוב ח'יאט שבכפר ראמה, היא מסעדה יוצאת דופן. מסעדה קטנה, עממית, צנועת מראה, נטולת גינונים, אבל האוכל המיוחד שמוגש בה – ישאיר בכם חותם. אפשר לכנות את המקום – מסעדת פועלים: באים, אוכלים, הולכים. המנות מוגשות בצלחות קטנות במתכונת של "טעימות": כרובית מטוגנת בטחינה, עולש בר מבושל ועוד. יעקב מלקט עשבי בר במומחיות ומתקין מהם מנות פשוטות מאד אך נדירות בטעמיהן. זהו אוכל גלילי במיטבו. כל אחד ימצא את המנה שלו, בין אם אתם צמחונים, טבעונים או חובבי בשר. תוכלו למצוא כאן סלט עשבים של גרגר נחלים, עולש בר, עלי אלה ארץ - ישראלית ופרחי כליל החורש מלווים בבצל סגול. או חביתת ירק ובתוכה מיורן, שומר בר ושום בר. או חציל קלוי המוגש עם טחינה ופטל בר. או סלט עדשים עם עלי שומר. לצד העשבים מכין יעקוב חומוס נהדר, נקניקיות מושרות ביין, קובה ועוד כמה מנות ערביות קלאסיות. המסעדה פתוחה בכל ימי השבוע למעט ימי שני. בשבת בדרך כלל עמוס מאוד, אך אם בכל זאת הגעתם בשבת, יש להצטייד בסבלנות. לא ניתן להזמין מקומות מראש.קרא עוד


מסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרהמסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרה מומלץ מפה9.3האוכל הגלילי הנפלא שמבשלת נג'את מרעב הוא רק תירוץ כדי לבוא בצל קורתה של המשפחה המקסימה הזאת, לשוחח, לשמוע סיפורים ולנשום עמוק את הנופים והאוויר של הגליל. נג'את ויוסף מרעב, שניהם מורים במקצועם, מארחים ומבשלים ישר מהלב, מאכלים מקומיים בפרשנות אישית ועם סודות שנג'את תמיד שמחה לחלוק: מרק פריקה סמיך בעל טעם מעושן עדין, עשוי על בסיס ציר כבש וחיטה ירוקה קלויה; עלי גפן זעירים ממולאים; במיה במיץ עגבניות; מנסף – אורז מבושל עם בשר כבש ועגל טחון ומעליו נתחי עוף או כבש, צנוברים ושקדים; וכמובן שפע מעדנים מעשבי בר מקומיים, פרי ליקוטו של יוסף: חובזה, עולש בר, עכוב, שומר בר המבושל עם עדשים, פטאייר ממולא בחמציץ, פלפל ובצל ועוד. אחרי הארוחה מומלץ גם להזמין טיול קצר בסביבה הקרובה: בכפר, במטע הזיתים העתיק של המשפחה, למעלה ממאתיים שנים גילו, או אל סלע המתנשא מול נופי בקעת בית הכרם, שם נהגו הנוטרים לארוב על סוסיהם לגנבי הזיתים. כדאי מאוד להצטרף ליוסף לשעה של שלווה מבושמת בריח מרווה ופיגם. מי שמתקשה להיפרד, יכול ללון בצימרים שבנה יוסף, ולהתעורר לחליטת צמחים מעשה ידי נג'את לצד ריבת תאנים תוצרת קרא עוד
מסעדת מגדלנהמסעדת מגדלנה מומלץ מפה9.3 מגדלנה היא מסעדת הדגל של יוסף (זוזו) חנא, המסעדן הסדרתי שמאחוריו גם קצה הנחל (שכבר לא בבעלותו), תנורין ומסעדת הפאסט-פוד הערבי ק-בב. פה הלך חנא על כל הקופה. חלל הסעדה עצום ומהודר ויכול להושיב בנוחות 140 סועדים, מרפסת חיצונית לעוד כ-70 סועדים, מקרר יינות מפואר ואפילו חדר פרטי אלגנטי ובו שכיות חמדה בניחוח ארכיאולוגי מקומי. הכל משקיף כמובן אל הכנרת בחלונות ענק. התפריט מציע מבחר מנות מהמטבח הלבנוני, שמוגשות בכלים נאים ובפרזנטציה של מטבח עילי: סלט עולש בר, עלי גפן במילוי אורז בסמטי ועגבניות בשלות, לחמבעג'ין שעשוי בתנור אבן, מנה מצוינת של מוח טלה על הפלנצ'ה והברקה שתשמח צמחונים ולא רק אותם - קובה מטוגן במילוי גרגרי חומוס, בצלים, שום קונפי וגבינת חלומי נמתחת - תענוג אמיתי. בעיקריות, לצד מנות פחות אופייניות כמו מחבת פירות ים ואנטרקוט מיושן, מומלץ להתמקד במנות כמו צלעות טלה גלילי בגריל פחמים או חריימה חרפרף של מושטים מקומיים מהכנרת. הקינוחים מצוינים והכנאפה - שהוגשה כדיזיינר-כנאפה עם תותים וסלסולי גלידה היישר מהפאקו-ג'ט - לא פחות ממעולה.קרא עוד
עוד מסעדות