מסעדת חצר גולדמן

המסעדה שכונתה שנים רבות בחצר אצל פיני, גם אחרי שפיני עזב אותה מזמן והיא נקראת כעת חצר גולדמן. הנוף הנהדר לים נשאר וכך גם התפריט הים תיכוני הכולל קצת מכל דבר - ארוחות בוקר כולל שקשוקות ואחריהן עסקיות צהריים וארוחות ערב הנפתחות במגשי מזטים וממשיכות עם מנות כמו סרדינים ממולאים, סופריטו, תבשיל דייגים, אוסובוקו טלה ועוד.

( 80 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • נירית1

    נירית1
    אוכל מצויין ובריזה מהים|4 28.07.18
    למעט בעיות חניה קשות, נהננו מהנוף הבריזה והאוכל מבוסס פירות ים ודגים. גם השירות היה סבבה לגמרי. בהחלט מקום שנחזור אליו
  • S_gez1

    S_gez1
    חמים, טעים ונעים!|5 24.01.17
    אוירה חמימה, נעימה, וטעימה. השרות אדיב וסבלני. והכי חשוב מקום נקי ומשאיר טעם של עוד.
  • Hanansar

    Hanansar
    חוויה נעימה|5 23.11.16
    האוכל טעים מאוד, המקום מעניין, יפה ומגוון. האווירה והשירות אחלה. אני בטוח אבוא שוב עם אורחים מחו"ל.
  • Zionam4

    Zionam4
    מסעדה מעולה.|5 23.11.16
    נוף המסעדה מרהיב!! השירות אדיב ומקצועי. והכי חשוב האוכל טעים מאוד!
  • avron

    avron
    עולמות מקבילים|3 27.01.15
    חצר גולדמן לא מתקרב למקור,למעט המיקום הנפלא.מ5 ל3.חבל.
  • noaa

    noaa
    ים, אוכל, שרות - מה עוד צריך?|5 21.05.14
    הזמנו מקום בשורה הראשונה מול הים ושמרו לנו אותו. השרות היה מצויין. האוכל גם. סיימנו ב-300 ש"ח לשניים עם אפריטיפים ויין. סביר בהחלט. לא נשאר על מה לקטר. ממש מושלם.
  • zg400340

    zg400340
    באנו בגלל הים-נשארנו בגל האוכל|5 30.03.14
    אין כמו צהרי תחילת האביב לבלות צהריים מעל הי אין כמו המקום הזה לספק את החוויה - פיני ידע למה הוא השתקע שם ויסד אייקון של בילוי ושילמנו על שניהם קשה שם עם חניה בצהרי שבת, קשה יותר להשאיר אלף+ ש"ח ל 6 איש, אבל ידענו שזה קורבן החגיגה. מזטים שמתחדשים לפרקים וסחתיין על החידוש של קישוא כדורי ממולא בשר כבש בנוסף לסביצ'ה, הבורגול, האיקרא ושאר המוכרים. במנות העיקריות החידוש של צוואר טלה היה מעדן ראוי לצילום. חוויה של אוכל, אווירה ושירות שמשאירים את המסעדה בזיכרון שלנו.
  • avin

    avin
    איך להכות את השיטה|2 18.01.14
    היינו שם היום. נהנינו מהשירות ומהחוויה. כצמחוני לא נהנתי מהאוכל ושילמנו עליו יותר מדי. אז איך בכ"ז להינות? כולם מסכימים שהנוף נפלא וכיפי ועושה את המסעדה. אז תזמינו מראש מקום בשורה הראשונה ליד הים. ואז תזמינו את הלחם שלהם, שהיה נהדר, יחד עם צלוחית של גבינת המאירי. דלגו על המנה העיקרית (אלא אם כן לכם לא נמאס, כמו לי, ממסעדות שהמנה היחידה שהם מספקים לצמחונים היא פסטה) ולכו על הגלידה בחלווה כקינוח. לא טוב כמו שהיה בזמנו אצל פיני בחצר, אבל לא רע ובטח יותר טעים משני השוקולדים שעלו בחלקי. אם הארוחה הייתה מוגבלת לזה, והמחיר בהתאם, הדירוג היה חמישה כוכבים. אני לקחתי עוד מזטים, קפה ויין, ושילמנו הרבה
  • amhalp

    amhalp
    מסעדה טובה מאוד|4 24.10.13
    ערכנו אירוע בחצר גולדמן והאוכל היה טעים מאוד, השירות טוב והאווירה מעולה. הקינוחים היו פשוט מעולים.
  • chatool

    chatool
    תתאמצו קצת יותר בבקשה|2 12.10.13
    ברור מעל לכל ספק שהדבר האטרקטיבי ביותר במסעדה הוא הנוף הנפלא לים. האוכל הוא ממש לא בשורה...וכן גם השירות!! נתקלנו במלצרית זעופת פנים, השירות אינו קשוב מספיק ואינו מסביר פנים. מוזר שארוחת בוקר כוללת שתיה קלה אך אינה כוללת שתיה חמה. על פי המחיר, מתבקש היה כי היא תכלול את שני סוגי השתיה. אתם במסעדה - תתאמצו קצת יותר ותדורגו עם עוד כמה כוכבים.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


מסעדת מאנטה ריימסעדת מאנטה ריי מומלץ מפה9.1מאנטה ריי היא כבר מוסד של ממש אצלנו. היא כזו בזכות המיקום הנהדר ממש על שפת המים, והמבט אל ים כחול ונוף ישראלי כל כך של חוף טיפוסי: כיסאות פלסטיק צהובים, שמשיות קוקה קולה אדומות ושחקני מטקות כרסתניים. היא כזו גם בזכות תפריט ים תיכוני מוצלח של דגים ופירות ים ששומר בעקביות לאורך שנים על רמה טובה ויציבה. לפעמים קצת יותר טעים, לפעמים טיפה פחות, אבל תמיד מדובר בחוויה נעימה גם בזכות השמש המלטפת, הבירה הקרה והאופק הפתוח. הארוחה נפתחת במגש של מזטים טובים כמו בורי כבוש בבצל וסומאק, סרדינים כבושים נהדרים וחציל קלוי טבעי עם לבנה, שמגיעים עם לחם טורקי טרי וחם ולצידו מלח ים גס ושמן זית. במנות העיקריות פילה דניס בלימונים כבושים על מצע ניוקי ואספרגוס, סקלופס ושרימפס בויניגרט עגבניות וסיר ברזל כבד של פירות ים – אופציה נהדרת ללילה חורפי וזועף כשהגשם ניתך על חלונות המסעדה. במאנטה ריי יש גם ארוחות בוקר מצוינות ורומנטיות של ערימת פנקייקים, פרנץ' טוסט או פריטטה ואין מקום טוב ממנה לפתוח יום חופש עצל. כדאי להזמין מקום מראש כי בלתי אפשרי כמעט להשתחל לפה באופן ספונטני.קרא עוד
עוד מסעדות