1 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
7 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
8 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
9 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
10 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
11 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
12 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
 

אירועים מיוחדים במסעדת אלמרסא

מסעדת אלמרסא (המעגן) שוכנת ממש על קו המים, בנמל הדייגים של עכו העתיקה - במבנה שנבנה על ידי הצלבנים בשנת 1210 ושיכן בהמשך את בית המכס העותמני.

המסעדה מציעה לאורחיה דגים ופירות ים מהשלל היומי של השוק הסמוך, בפרשנות אישית ויצירתית של השף הצעיר עלאא מוסא. מוסא - שנמצא במטבחים מאז היה בן 15 - עבד בשבדיה במטבחי מסעדות מכוכבות מישלן, שם התוודע לרזי הבישול המולקולרי ולחומרי גלם עיליים. לעכו חזר כדי להגשים את חלום ילדותו ולפתוח מסעדה משלו.

באלמרסא הוא נותן דרור לביטוי העצמי שמשלב בין מסורות בישול קלאסיות לבין פרשנות ים תיכונית, ומגיש מנות כמו קובה במילוי פירות ים על סלט עדשים שחורות, לבנה עיזים וקרם חומוס עדין, או פילה דג ים מוגש על תבשיל פריקה, שעועית ירוקה, לבנה, אריסה ולימון כבוש.

המסעדה נהנית מנוף הנמל העתיק וחומות העיר העתיקה והיא שינוי מרענן בנוף מסעדות הדגים המקומיות ובהחלט סיבה טובה להגיע במיוחד אליה לעכו.

מועדי ההופעות וההקרנות התקבלו מהמפיצים. אתר מפה אינו אחראי לשינויים.
מה ומתי
19/01/2017 יום ה20:00053-7105680
19/01/2017 יום ה20:00053-7105680
( 15 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • oferb53

    oferb53
    שווה ביותר |5 27.11.16
    הייתי כמה פעמים גם לבד וגם כמורה דרך עם אורחים. בישול מקומי ונכון בלי להתיימר, מאוד עכואי ומאוד ישדראלי. מבחר לא ענקי אבל מה שמוגש עשוי כמו שצריך ויש לו איזה טץ' שהופך אותו מ"עוד מנה טובה" למצויינת. המיקום סוף הדרך, אירוח נעים ולא מעיק, ומחירים הוגנים מה שהופך את העסקה כולה למשתלמת - תמור מה שמקבלים.
  • gil15

    gil15
    מקום שאין שני לו!|5 23.11.16
    כניראה בין המסעדות הטובות ביותר שביקרתי בהן. ממוקמת בנמל הדייגים, מסעדה בעלת אווירה מהפנטת, כל כך רומנטי ונעים. המנות עשירות ומעוצבות, ללא צל של ספק כשרונו של השף מורגש בכל מנה ומנה. שירות אישי ונעים, המון דאגה ואיכפתיות. ללא ספק נגיע שוב! מומלץ בחום!!
  • yanivli

    yanivli
    גילוי נאות|5 05.06.16
    ואני חשבתי שאני אוהב להחליף מסעדות. פעם חמישית בה ועדיין מאוהב כילד.. באנו 2 זוגות חברים ואחרי התלבטות קצרה בחרנו, שוב, בארוחת טעימות הניבנית על סמך הבקשות שלנו וניתן להפסיקה בעוד מועד.... אנשובי כבוש ("פצצה"), סביצה וסלט קלמרי הפתיעו בטעמים. דווקא סלט עשבי התיבול היה שגרתי לטעמי. פילה לברק מצוין אך פילה המוסר עלה עליו. עם גמלא ריזלינג מוס חלווה (חלומי) שילמנו 566 ש' (בלבד..). השרות נעים מאד והנוף של הנמל השלים חוויה תיירותית מושלמת.
  • 5782מ

    5782מ
    איזו הפתעה|5 31.05.16
    טיילנו אתמול בנמל יפו המקסים והבטן החלה לקרקר. חיפשנו מסעדה והאפליקציה בטלפון שלחה אותנו לאלמרסא 100 מ' מהמקום שעמדנו. מבחוץ נראה קצת כמו מלכודת תיירים, אבל בפנים נעים, יפה, מוסיקה נעימה ונוף נהדר. אבל מה זה חשוב... האוכל! וואו! גירגרנו בעונג. השירות היה מקצועי לעילא. בטח שנחזור.
  • juditheshed

    juditheshed
    מסעדת הדגים הכי טובה בארץ|5 24.09.15
    אמרו לנו שיש מי שפרש מאורי בורי והקים עם שותף מסעדה במעגן הדגים. המקום גדול מאוד, צופה אל המעגן, אבל פשוט, בלי רומנטיזציה. ואז הגיעו המנות. בהתחלה פשוט, סלט ירוק עם עשבים ונצוברים, אבל איזה תיבול, איזו עדינות, איזו השקעה. ואז הגיעו זו באחר זו מנות מדהימות, החל מהשרימפס הכי טריים שעלו על צלחותינו בארץ הקודש ever דרך פילה לברק מעולים, לוקוס ברטבים שמימיים, חצילים עם משהו בטעם גן עדן, ועוד מנות שאת שמן לא זכרנו ואת טעמיהן לא נשכח. גם הכנאפה בסוף היתה הורסת. כל מנה היתה אלוהית, לא פחות. מישהו במטבח מצטיין. מה שאכזב בכל זאת היה החשבון, שכולל יין - והרבה- הגיע ל-550 ש"ח לזוג. נחזור, ונתאפק קצת.
  • shamirt

    shamirt
    תנו כבוד לילד|5 31.08.15
    בחלל נעים גדול ממוזג, 3 מטר מסירות הדייגים, מול אבו כריסטו, שף צעיר רוקח תבשיליו ואני חייב לכתוב - פשוט יש לו את זה. מנות ראשונות: סביצ'ה, צדפות מוקרמות,, טבולה, חצילים עם בשר בטחינה. מנות עיקריות: פעלה דג על מצע חיטה ירוקה, שרימפס (ברוטב לימון חריף). סלמון עם פטריות (ולטובת המחיר נציין את מנת השניצל וצ'יפס). קינוחים: פלטת טעימות שכללה כנאפה, עוגת גבינה, קרם ברולה, סלט פירות, קרם חלבה עם שערות קדאיף. הכל ללא יוצא מן הכלל לעילא ולעילא. אין מספיק מילים לתאר את הטעמים והמרקמים המדהימים שהילד מפיק. מזמן לא נהנתי ככה מהאוכל. התענוג הסתכם ב 480 ש"ח לא כולל שירות.
  • rantammy

    rantammy
    מצוין|5 18.08.15
    בגלל החום הכבד נמנענו מארוחה מלאה והסתפקנו בדגימה של מנות ראשונות. כולן היו מצוינות. הקובה מקורי ועשיר בטעמיו, התיבול של הסביצ'ה ושל סלט עשבי התיבול נפלא. מומלץ לנסות!
  • amirodel

    amirodel
    מפתיע ומומלץ|5 25.07.15
    אכלנו ומאד נהנינו מהארוחה: גם מהמנות הראשונות וגם מהדגים. בפרט: סלט הפוטש, פלטת דגים מעולה ולמעשה - שום מנה לא איכזבה. גם השירות היה יעיל ואדיב. מומלץ בחום.
  • likeornot

    likeornot
    שמח כאן, אל תוותרו|5 18.03.15
    אוהבי הדגים והפירות מהים, אוהבי האיכות והשרות, ואלו שעיצוב לא מעניין אותם כשהם אוכלים טוב: זה המקום. תפריט עשיר שגם טבעונית מצאה מזור ממנו ומצוין לשבח סלט עשבי תיבול אלוהי שהטריות שבו הפיחה בנו חיות ואושר. מנת הסביצ'ה עם החציל יפה, עדינה וטובה שלאחריה הגיעה מחבת עם שרימפס אל-מרסא. כל מילה כאן מיותרת, קחו חופש ולכו לגלות את עכו ולההתנחם באוכל בזה המקום.
  • Seshtma

    Seshtma
    הדגים קופצים בשמחה למחבת|5 05.04.14
    אל מרסא זו מסעדה עם אופק חדש לים. האוכל שם מצוין וטעים, המקום צרווח ומעים והשירות מקצועי. לציין במיוחד סלט תמנונים, קוקי סן ז'אק בקרם בטטה וחלב קוקוס עם נגיעת צ'ילי, דג ברמונדי ומנת לוקוס מעולה בקרם ארטישוק ירושלמי, אני כבר רעב שאני כותב. המסעדה עצמה נמצאת במבנה מרשים ומרווח שהיה בית המכס העותומני מתקופת הצלבנים, ואכן חלק מהמסעדה והיופי שלה זה השימור של הקיר העתיק מחד ומאידך היא צופה אל הים ומזח הסירות, מה יכול להיות יותר רומנטי ומעורר תיאבון? הנסיון של עלאא במסעדות מערביות מחד ואוכל מזרחי מערבי מאידך יוצר כאן על השולחן חיבורים מיוחדים של מזרח ומערב שבהחלט יכול לקבל את התואר – גורמה. כדאי
- 1
עוד מסעדות מומלצות
צ'יזרו נישינו - קייטרינג יפניצ'יזרו נישינו - קייטרינג יפני מומלץ מפה8.8נפלאות הן דרכי העולם: יום אחד חותך האדם לתומו צנון במסעדה אופנתית בטוקיו, ולמחרת הוא מוצא עצמו בראש פיסטין לבנטיני נידח. צ'יזורו ואלון פרמינגר הכירו במטבח של מסעדה בטוקיו, בה עבדה צ'יזורו כסו שף. עכשיו הם גרים בכליל. מהמטבח הביתי, בעזרת אספקה קבועה של תבלינים ורטבים שאמא שולחת מיפן, מכינה צ'יזורו ארוחות יפניות מסורתיות, אולי האוכל היפני הטוב ביותר בארץ. סלט חם של אצות היזיקי עם גזר ופטריות שיטאקה; מבחר סושי וסשימי מושלמים; מרק מיסו ומרק אוסימונו צח מציר דג בוניטו, וטמפורה של פירות ים, בשר וירקות. יש כמה אפשרויות ליהנות מהאוכל המיוחד הזה: לקחת טייק-אוויי אם מתארחים או גרים בסביבה, או להזמין את צ'יזורו לצימר, שם היא תבשל במקום ארוחה יפנית מלאה, כולל סיר סוקיאקי - נתחים דקיקים של סינטה, עם פטריות, אטריות שעועית, טופו וירקות. צ'יזורו מפעילה גם שירות קייטרינג יפני נהדר בכל רחבי הארץ, למינימום עשרה סועדים.קרא עוד


עוד מסעדות