מסעדת פריים רמת החייל

 

המסעדה החדשה של כוכי מרדכי ברמת החייל המציעה מבחר מנות בשר ופירות ים וגם שילוב בין השניים, כדוגמת מנת שיפודי צדפות עטופות בבייקון.

( 26 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • נירית1

    נירית1
    אסיאתית מצוינת|5 14.06.14
    אוכל אסיאתי מצויין כולל מנות הפתיחה, הסושי והאטריות והקינוחים. שירות מצויין. למעט קושי למצוא חניה, נהננו מאד
  • טאטי

    טאטי
    סושי מצויין, השאר בינוני ויקר|3 11.10.12
    הסושי מצויין, מהיותר טובים בסביבה הזאת. שאר מנות "השף" לא מתעלות על מסעדות בינוניות שמשרתות את עובדי הסביבה. המחירים יקרים כשלעצמם ויקרים מאד ביחס לתמורה. השירות מהסוג המינימליסטי שלא לומר "רובוטי". בצהריים כדאי ללכת על קומבינציות הסושי בארוחות העיסקיות וכמובן בירה סאם אדאמס מהחבית שמוגשת במקום. האמת? זה פחות או יותר הדברים היחידים שכדאי להזמין שם.
  • odelma

    odelma
    ירדה מגדולתה|1 28.08.12
    העלאת מחירים תוך הקטנת המנות מתוך מחשבה שאף אחד לא ישים לב. אפילו מנות הדגל כבר לא כמו פעם, ההמבורגר האחרון שהזמנתי יהיה האחרון בכלל אחרי הזמנות שבועיות.
  • jorami

    jorami
    מקום יפה פרט לסטיק הכל בינונ|3 10.03.11
    הזמנו מרק כמו מים האנטיפסטי עייף מאד הסטיק מעולה אין מספיק כא
  • sigsag

    sigsag
    לא התלהבתי בכלל.|3 15.09.10
    הראשונה היתה בסדר והעיקרית ממש לא, המנה האפגנית: הטעמים מוקצנים מידיי לטעמי. הקינוח מחוץ לעסקית היה ממש מצויין. רק אם ממש חייב.
  • naor01

    naor01
    מושקע טעים ושירותי|4 04.09.10
    אוירה אוירה אוירה + אוכל מצויין ושרות טוב - אהבתי
  • ninastarr1

    ninastarr1
    מסעדה מיותרת|2 11.07.08
    מקום מושקע מבחינת התפאורה והעיצוב, מה שאי אפשר להגיד על האוכל. מה שאכלתי שם היה סתמי למדי, וודאי לא אוכל מושקע או בעל ייחוד ובוודאי לא מצדיק את המחירים המופקעים שגובים שם. מאז אני לא מתקרב למסעדה.
  • namrud

    namrud
    מעולה לקטגוריה של באר-מסעדה|5 06.07.08
    סושי - אחד הטובים בארץ. אבל לא צריך להגזים. אני חושב שהכיף הוא האווירה, אין יותר מדי פלצנות וזאת על אף הפופולאריות. תענוג לשבת על הבאר ולהנות ממשקאות טובים ליד מנות לא רעות בכלל. מומלץ
  • shirleyh

    shirleyh
    מקום מפוספס|3 27.06.08
    חלל גדול מאד, מעוצב והייטקיסטי להפליא (מסכים על השולחנות, למי שהפרידה מה-PC שלו גורמת לגעגועים עזים...), ומסכי ענק על הקירות. מוסיקה רועשת מדי (לא ניתן לשוחח, רק לצעוק אחד לשני), ואוכל סביר, אבל לא יותר, ומתומחר ביוקר. חבל, כי זה מקום עם המון פוטנציאל, וקצת יותר השקעה בתפריט קצת יותר הגיוני היתה הופכת אותו למוצלח.
  • drgpe

    drgpe
    מסחטת כספים|3 08.06.08
    היינו אתמול (שבת ב 1600).למרות התפוסה הנמוכה השירות היה איטי להחריד.ישבנו קרוב ל 3 שעות.רק כשסימנו לאכול הראשונות ,שאלו אם אפשר להתחיל להכין העיקריות.כך יצא שחלק מהילדים שלא אכלו ראשונות ,חיכו כמעט שעה לאוכל.ביקשנו קנקן מים וקיבלנו קנקן מי ברז פושרים.רק לאחרבקשה נוספת הואילו להביא לנו כמה קוביות קרח. גם מנות עיקריות של קרוב ל90 ש"ח מגיעות ללא תוספות כך ששילמנו 28 שקל על צלחת טוגנים עם רוטב מתקתק.במחיר דומה אכלנו בצפרה ונהנינו פי שניים.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


מסעדת מאנטה ריימסעדת מאנטה ריי מומלץ מפה9.1מאנטה ריי היא כבר מוסד של ממש אצלנו. היא כזו בזכות המיקום הנהדר ממש על שפת המים, והמבט אל ים כחול ונוף ישראלי כל כך של חוף טיפוסי: כיסאות פלסטיק צהובים, שמשיות קוקה קולה אדומות ושחקני מטקות כרסתניים. היא כזו גם בזכות תפריט ים תיכוני מוצלח של דגים ופירות ים ששומר בעקביות לאורך שנים על רמה טובה ויציבה. לפעמים קצת יותר טעים, לפעמים טיפה פחות, אבל תמיד מדובר בחוויה נעימה גם בזכות השמש המלטפת, הבירה הקרה והאופק הפתוח. הארוחה נפתחת במגש של מזטים טובים כמו בורי כבוש בבצל וסומאק, סרדינים כבושים נהדרים וחציל קלוי טבעי עם לבנה, שמגיעים עם לחם טורקי טרי וחם ולצידו מלח ים גס ושמן זית. במנות העיקריות פילה דניס בלימונים כבושים על מצע ניוקי ואספרגוס, סקלופס ושרימפס בויניגרט עגבניות וסיר ברזל כבד של פירות ים – אופציה נהדרת ללילה חורפי וזועף כשהגשם ניתך על חלונות המסעדה. במאנטה ריי יש גם ארוחות בוקר מצוינות ורומנטיות של ערימת פנקייקים, פרנץ' טוסט או פריטטה ואין מקום טוב ממנה לפתוח יום חופש עצל. כדאי להזמין מקום מראש כי בלתי אפשרי כמעט להשתחל לפה באופן ספונטני.קרא עוד
עוד מסעדות