1 הגדל תמונה
ng
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
ng
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
מבט פנים
הועלה על ידי ירקרקה
4 הגדל תמונה
סוף לשבלולים
הועלה על ידי ירקרקה
5 הגדל תמונה
מנה ראשונה
הועלה על ידי ירקרקה
6 הגדל תמונה
גבעה ירוקה
הועלה על ידי ירקרקה
7 הגדל תמונה
שבלולים
הועלה על ידי ירקרקה
8 הגדל תמונה
פסטיבל בירה באוקטובר
הועלה על ידי layla
 

מסעדת NG

מסעדת הבשרים אנג'י הפכה במרוצת שנות קיומה לאתר עלייה לרגל של ממש בקרב חובבי הבשר. החלל היפה בנווה צדק מעוצב באווירת בורדל ישן, עם ספות עמוקות, טפטים על הקיר ונברשות כבדות. תוכלו למצוא כאן מבחר סטייקים - סינטה, אנטרקוט, פילה, ראמפ סטייק ועוד. מבין המנות הראשונות נציין את פרחי הקרפצ'יו, פיצת האנטרקוט ומנת הבשרים המעושנים. מסעדת אנג'י מחויבת לתו התקן "חי בריא" המבטיח שהפרות שמהן מגיעות האומצות, חיו חיים בריאים והומניים.
ארוחות הברברים
חגיגות ימי ההולדת של המסעדה הותירו אחריהן מורשת קיצונית אפילו עוד יותר, בדמות ארוחות שחיתות הנערכות כאן מדי פעם ומכונות ארוחות הברברים ובהם מוגשים לשולחן נתחים שלמים צלויים ובינהם פילה שלם של בקר, ארנבת צלויה, שוק טלה, חזירון ושאר חזירויות.

( 30 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • itsapir

    itsapir
    כאן יודעים לטפל בבשר|4 13.07.13
    למנה ראשונה צלי ארנבת. לעיקריות סטיק פילה וצלעות לבן. למנה אחרונה קוקילידה. יחד עם כוס יין שילמנו כ- 400 ש"ח. כל המנות היו מצוינות אבל לטעמי מתומחרות גבוה מדי (רק על זה הורדתי כוכב). השרות מעולה.
  • m_yaron

    m_yaron
    מקום כיפי|4 28.05.12
    בשר איכותי, מבחר בירות ישראליות שאני אוהב במיוחד ואווירה כללית טובה. לדעתי צריך להיות איזשהו מבחר גם למי שפחות רוצה לאכול פרה (למעט הריזוטו)
  • תלתן

    תלתן
    הכצעקתה ....?|4 17.04.12
    כל מקום שמגיש בשר במשקלים מפלצתיים יחשב כמסעדה איכותית? מהנסיון של אתמול באנג'י, גודל המנה הוא לא המדד לטוב או לא טוב. 10 אנשים הזמינו נתח קצבים במשקלים שונים ועוד T BON ונתח בשר מפרה שעברה עיסוי.נתח הקצבים היה כל כך מאכזב שבא לבכות, ה T BON דווח כטוב וכך גם הבשר שעבר עיסוי. המנות האחרונות היו חביביות ועוגת הערמונים לקחה את כולם בהליכה. 10 סועדים השארנו 2400 ש"ח לפני טיפ ולא מספיק נהננו. הייתי רוצה לתת 3.5 כוכבים....
  • namrud

    namrud
    הבשר לא טוב|3 07.05.10
    הגעתי בעקבות המלצה. מקום יפה, עיצוב נהדר, שירות אדיב בעיקר סביב הבר אבל לא צריך להגזים עם ביקורות טובות לתפריט. העובדה שמגישים מנות בשר גדולות לא הופכת את הבשר לטעים. לא באנו לאכול עם העיניים, אם מזמינים יותר מקילו בשר אז שלפחות יהיה איכותי (או שלא) כנ"ל לגבי מנות סטנדרטיות כמו אנטריקוט - פשוט איכות לא טובה. לצערי אני אאלץ להגיע לשם שוב כדי לבדוק אם זה משהו עקבי.
  • gisack

    gisack
    סוף סוף מסעדת בשר|5 04.08.09
    מסעדת הבשרים הטובה בארץ . כל מנת בשר שנלקחה מהתפריט היתה פשוט מעולה .בNG יודעים כיצד לטפל בבשר ולבחור בשר מתאים. האוירה במסעדה השרות פשוט נפלא .המחיר יקר אבל כנראה אין מה לעשות בכדאי לאכול סטייק בארץ טעים יש לשלם את המחיר.
  • lfrdzn

    lfrdzn
    מעולה!|5 24.05.09
    אווירה נפלאה, מוזיקה טובה בשר מעולה ושירות מצויין.
  • ירקרקה

    ירקרקה
    אין על בשר- בשבילי(:|4 08.04.09
    חגיגה עם חברים הביאה אותנו בצהריי היום ל-NG המוארת והנעימה. המנות הראשונות היו סבירות למעט השבלולים החביבים (6 יח') ב-3 סוגים שונים של רוטב על בסיס חמאה. מנת הפורטרהאוס הייתה משביעה עם כוס בירה טובה לידה.לטעמי המנה כמעט מעולה כיוון שהיא שוחה בחמאה כמו שאר התוספות לצידה.
  • boitchara

    boitchara
    חוויית בשר מעולה|5 31.07.08
    היה מעולה טעים ואיכותי החל מהמנות הראשונות דרך נתחי הבשר והקינוח מומלץ לחוות למרות המחיר שהינו מעל הסביר
  • rmb

    rmb
    בשר מצוין|4 10.07.08
    ויין טוב, לא יותר ולא פחות! מי שמחפש סטייק טוב ללא יומרות - זה המקום.
  • yaronyogev

    yaronyogev
    טוב אך יקר|4 04.06.08
    אני לא מתיימר להיות מבין גדול בבשר או בגורמה בכלל, אבל בהחלט אפשר לומר שנהניתי ממה שקיבלתי, גם אם זה לא הפיל אותי. אמנם לא אני שילמתי, אבל מחיר של כ-200 לסועד על מנת בשר וקינוח זה קצת יקר לטעם שלי. בסה"כ אווירה נעימה (ביום שישי אחה"צ), היה שקט והשירות היה טוב גם אם לא מאוד מהיר.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


עוד מסעדות