אוהלים
ממוזגים
ונוחים
בכפר האוהלים
בחמת גדר


לינה בצפון
sigsag:
"כחובבת בצק
אני יכולה
לאכול שם
כל יום"


דדה
מרכז מבקרים
ובו סיורים
בנושאי
תעשייה,
סביבה ועוד

נאות חובב
drmike:
"מתאים לכל
המשפחה,
שמורה יפה
ומיוחדת"
עין אפק
1 הגדל תמונה
מסעדת עלמה לאונג'. צילום: יחסי ציבור
הועלה על ידי sagit17
2 הגדל תמונה
מסעדת עלמה לאונג'. צילום: יחסי ציבור
הועלה על ידי sagit17
3 הגדל תמונה
מסעדת עלמה לאונג'. צילום: יחסי ציבור
הועלה על ידי sagit17
4 הגדל תמונה
מסעדת עלמה לאונג'. צילום: יחסי ציבור
הועלה על ידי sagit17
5 הגדל תמונה
מסעדת עלמה לאונג'. צילום: יחסי ציבור
הועלה על ידי sagit17
6 הגדל תמונה
מסעדת עלמה לאונג'. צילום: יחסי ציבור
הועלה על ידי מערכתמפה
 

עלמה לאונג'

מסעדת עלמה לאונג' במלון הבוטיק עלמה, החלה את דרכה כמיזם יוקרתי ביותר. אחר כך נסוגה אל מחוזות בטוחים קצת יותר של מנות פתיחה ב64 שקלים ועיקריות...
( 7 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו

אורי463

אורי463
עבודה בעיניים|2 22.12.14
המקום נטול אווירה, המלצריות חמוצות והאוכל כולל מנות ממוצעות וחסרות מעוף שאפשר לקבל בכל בית קפה או מסעדה סבירים. חלק מהמנות פשוט לא טעימות. לאסי מנגו וקארי יכול להיות מומלץ אבל רק כקרם גוף, סלט חסה מנופח וחסר טעם. המקום פלצני וקמצני. שליש כוס לימונדה, קינוח עוגת נפולאון קטנה ובסיסית מוגדרת כמנה זוגית וכו' וכו'. 350 ₪ לזוג אחרי הנחת קופון של חצי מחיר (!!!) ועדיין עסקה גרועה. לסיכום, המקום כולו עבודה בעיניים. מומלץ בעיקר לעשירים מאוד שמוכנים לשלם הרבה על מעט, רק כדי להיות קרובים לאליל הפריים טיים של ערוץ 2.
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


עוד מסעדות