1 הגדל תמונה
מסעדת עלמה לאונג'. צילום: יחסי ציבור
הועלה על ידי sagit17
2 הגדל תמונה
מסעדת עלמה לאונג'. צילום: יחסי ציבור
הועלה על ידי sagit17
3 הגדל תמונה
מסעדת עלמה לאונג'. צילום: יחסי ציבור
הועלה על ידי sagit17
4 הגדל תמונה
מסעדת עלמה לאונג'. צילום: יחסי ציבור
הועלה על ידי sagit17
5 הגדל תמונה
מסעדת עלמה לאונג'. צילום: יחסי ציבור
הועלה על ידי sagit17
6 הגדל תמונה
מסעדת עלמה לאונג'. צילום: יחסי ציבור
הועלה על ידי מערכתמפה
 

עלמה לאונג'

מסעדת עלמה לאונג' במלון הבוטיק עלמה, החלה את דרכה כמיזם יוקרתי ביותר. אחר כך נסוגה אל מחוזות בטוחים קצת יותר של מנות פתיחה ב64 שקלים ועיקריות בקצת יותר ממאה. אפשר עדיין לדגום כאן צלעות טלה עם תפוחי אדמה במיוחד אם מוכנים לשלם 320 שקלים עבורן. אבל בני תמותה יסתפקו כנראה באינטיאיס עם חלפניו וליים או סטייק דקה עם פטריות פורבלו, צ'יפוטלה וריקוטה. הכל בעיצוב מעט ראוותני ומעט דקדנטי מדי.

( 7 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • אורי463

    אורי463
    עבודה בעיניים|2 22.12.14
    המקום נטול אווירה, המלצריות חמוצות והאוכל כולל מנות ממוצעות וחסרות מעוף שאפשר לקבל בכל בית קפה או מסעדה סבירים. חלק מהמנות פשוט לא טעימות. לאסי מנגו וקארי יכול להיות מומלץ אבל רק כקרם גוף, סלט חסה מנופח וחסר טעם. המקום פלצני וקמצני. שליש כוס לימונדה, קינוח עוגת נפולאון קטנה ובסיסית מוגדרת כמנה זוגית וכו' וכו'. 350 ₪ לזוג אחרי הנחת קופון של חצי מחיר (!!!) ועדיין עסקה גרועה. לסיכום, המקום כולו עבודה בעיניים. מומלץ בעיקר לעשירים מאוד שמוכנים לשלם הרבה על מעט, רק כדי להיות קרובים לאליל הפריים טיים של ערוץ 2.
  • dafnag

    dafnag
    בביקור שני- טעים, ציפינו ליותר|4 06.12.14
    ביקור שני (עם קופון): עדיין טעים, ציפינו ליותר. רושפלד עצמו כבר לא שם והמלצריות מזלזלות. לפני שנתיים: רושפלד מבשל אישית במטבחון קטן עם עוד 2-3 עוזרים- ללא ספק חויה. עיצוב יפה, מכובד לאירוע, קצת צפוף. שרות בסדר. רק 1-2 אפשרויות ליין בכוסות כשבקבוקים מתחילים במאות ש"ח ומגיעים לאלפים. מנות מסקרנות ומעידות על כשרון ויצירתיות, אם כי מעטות מהן התעלו באמת (רביולי חלמון). המסעדה היקרה בישראל אינה מתמודדת על 3 המקומות הראשונים בתחום הארוחה הטעימה בישראל. טעם עז מדי של תיבול (רוטב בויאבז חריף, טעם גבינה עז מדי במרק הערמונים). עדשים עם דג בתחמיץ (שהוגשה כפתיחה בחינם) היתה טובה. אין מנה שממש נתגעגע לטעמה
  • avron

    avron
    אין לי אלא להצטרף למאוכזבים|4 13.09.14
    באנו עם ציפיות מרקיעי שחקים אחרי כל היחצנות והביקורות המופלאות ורושפלד!.אז זהו שלא כצעקתה.אין לי שום טענות לטיב ההיצע ולאיכות חומרי הגלם.אבל ארוחות בוקר כאלה או בראנצ' צהרי שישי ניתן לקבל בהרבה מלונות מובחרים ברחבי הארץ.אם כי היתרון המבורך כאן הוא שהמסעדה והמלון אינם כשרים וזאת בשורה ענקית בארצנו המתחרדת ומתכשרת.ולכן יכולתי להזמין ביצי בנדיקט על האם ולהוסיף פרוסות שינקן למבחר גבינות הזעום שהוצעה בבופה.(ע"ע אר.בוקר לאורחי קומות רויאל ברשת ישרוטל הכשרה לדאבוני).אגב במנת בנדיקט כמעט לא היה רוטב הולנדז.בדיעבד יכולתי לבקשו בנפרד וחבל שלא.הקרואסונים לא היו מספיק טריים.רק בשל אי הכשרות הוספתי כוכב.
  • sasmic

    sasmic
    קצת מאכזב|3 05.06.14
    אי אפשר לומר שהאוכל לא טעים אבל ממקום כזה ותמחור כזה היינו מצפים ליותר. השירות כמובן היה מעולה אבל יש משהו קצת מבוגר וכבד באווירה במקום. סה"כ מאכזב ולא עונה לציפיות מהמקום.
  • טאטי

    טאטי
    אווירת יוקרה אבל אוכל בינוני|3 12.04.14
    המסעדה קטנה, יפה, אינטימית ומטופחת. השירות מצוין, ידידותי, אישי אך מוקפד. האוכל למרבה הצער לא עמד בציפיות. המנות בנאליות וחסרות התחכום שציפינו לו במסעדה עם יומרות כאלה. דוגמה של מנה ראשונה: הר של חסה עם כמה פרוסות צנונית, כמה פירורי גבינה וסומסום. נו באמת... אפילו הביצוע לא היה תמיד מושלם ובחלק לא קטן מהמנות שקיבלנו היו נפילות בביצוע פה ושם. לעיקריות חיכינו לא פחות מחצי שעה. לסיכום, המנות לא היו רעות אבל "מנות לא רעות" אפשר לקבל בהרבה מסעדות אחרות ועוד במחיר נמוך בהרבה. אין הצדקה למיתוג (ותמחור) הפרימיום כי למרבה הצער האוכל לא עומד בשורה הראשונה בארץ. הדירוג מבטא את התמורה למחיר.
  • danam_20

    danam_20
    עיצוב מרהיב,אוכל מצויין,יקרררר|4 18.03.14
    גילוי נאות בפתח: הגענו למסעדה עם קופון לארוחת טעימות, אחרת קרוב לוודאי שלא היינו זוכים להגיע למקדש הקולינרי במחירים שהם בדרך כלל, איך לאמר, לא שפויים (ועל זה הורדתי כוכב אחד). נתחיל במקום עצמו: העיצוב מרהיב ומוקפד עד הפרט האחרון. המסעדה אינטימית וקטנה. כל מנה שטעמנו היתה טעימה יותר מקודמתה, שלא לדבר על הצילחות המושקע. גם השירות היה אדיב במידה הראויה. לסיכום - מומלץ בחום אך רק במסגרת מבצע כלשהו או אם זכיתם להזמנה על חשבון מישהו אחר....
  • itsapir

    itsapir
    בראנצ לא מומלץ|2 06.07.13
    בראנצ' בשבת עולה 88 ש"ח לאחד. במחיר כזה ובמקום כזה מצפים לwow - אז זהו שלא. המנות המרכזיות (אגס בנדיקט וחביתה על פולנטה) היו דווקא טובות מאד. גם הקפה מצויין. אבל הכורסאות היו נמוכות והמשענת מוטה לאחור (מתאים אולי להסבה בבית חברים אך מאד לא נח בעת האוכל). השרות לא תיקתק כמו שצריך. (היה קשה לצוד את עיני המלצרית, כוס המים לא מולאה מחדש וכד'). האוכל הגיע בהדרגה. המגוון אולי איכותי אבל מצומצם ביותר. הנפוליאון לקינוח לא היה עם קרם פטיסייר אלא עם נוזל פטייסייר ואופי שונה לגמרי מהעוגה המוכרת לטובה. במחיר כזה ציפינו להרבה יותר. לא נחזור
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


עוד מסעדות