מסעדת אנדיב

אנדיב היא ביסטרו ים תיכוני הממוקם ממש מול הים במלון הבוטיק ווסט שבחוף הלידו באשדוד. השף גיא פרץ מוכר היטב לקהל הדרומי מלא מעט מסעדות שלהן ייעץ בעבר. כיום מתרכז פרץ רק במסעדת גספצ'ו באשקלון וקונפי בחיפה ואל אנדיב הוא מתייחס כיהלום שבכתר בהיותה ממוקמת בעיר הולדתו. הוא מציע כאן מנות כמו קרוסטיני בריוש עם סרדין כבוש , סביצ'ה ים תיכוני , קרפצ'יו סינטה , פסטייה מרוקאית , סטייק אנגוס , פילה בס בסגנון מרקש עם ארטישוק, קרם לימון ועלי מנגולד. בין הקינוחים: גרניטה פסיפלורה, טריפל שוקולד ועוד.

( 2 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • avron

    avron
    חדש,מבטיח וטרם מקיים|3 21.02.13
    ניצלנו חזרה מהדרום והחלטנו לבדוק את המסעדה החדשה הנמצאת במלון ווסט באשדוד.בעוונותי מסתבר שהמקום כשר ואני נדרתי נדר לפסוח על מסעדות כשרות אלא אם כן חייבים ויהי מה.אבל כבר הגענו אחרי תלאות של מעבר דרך שוק יום ד',אז נשארנו.אכלנו שתי עיסקיות שהחלו בחציל אנדלוזי טעים וסביצ'ה ים תיכוני מאד דל בדג ומלוח מדי.בהמשך קיבלנו אסאדו על עצם שהיה בעיקר שומן נקי ופיש אנד צ'יפס שלא היו צ'יפס כלל אלא פרוסות קשות מדי של תפו"א.עוד קיבלנו בעיסקה 2 כוסות יין ברקן קלאסי שנמזגו בנדיבות.המקום עוצב בקווים מאד נקיים, הישיבה מרווחת והשרות מצויין.ההתרשמות הכללית היא שיש מקום לשיפור ונשוב אם תוסר הכשרות ונוכל לטעום קינוחים.
  • Seshtma

    Seshtma
    המוצלחת בין השלושה|5 13.02.13
    וגם הן טובות מאוד אבל המסעדה הזו החדשה של גיא פרץ באמת מגישה איכות של טעמים ים תיכוניים ארטישוקים צלויים, סב\יצ'ה, סלט אנדיב, הסלק הצלוי בבלסמי ויין ענק!, סטייק אנגוס הכי טוב שאכלתי בשנים האחרונות, הרוסיני היה ענק ומצויין והקינוחים לא מרגישים שזה פרווה , הסיגר פיסטוק מעולה חצי שעה מתל אביב ושעתיים של הנאה קולינרית
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת לוצ'נה במושב אמוניםמסעדת לוצ'נה במושב אמונים מומלץ מפה8.6טרטוריה איטלקית חביבה היא הדבר האחרון שמצפים למצוא בתחנת דלק נידחת בדרום, אבל זה מה שיפגוש הנוסע בין מושבי המשולש עזריקם-שתולים-אמונים. מאחורי משאבות הדלק, בחדר חמים בעיצובו וצנוע בגודלו, מגישים בני הזוג אורן ואורלי חיון אוכל איטלקי פשוט וטוב שבבסיסו פסטות טריות, הכול מעשי ידיו של אורן. התפריט אינו גדול. הוא מציע מיני אנטיפסטי טובים לפתיחה, בהם פטריות בחמאת לימון או אספרגוס בוויניגרט וברוסקטת עגבניות, המגיעים אל השולחן עם פוקצ'ה חמה וריחנית. במנות העיקריות פטוצ'יני עם רטבים מבוססי שמנת או שמן זית וירקות, רביולי במילוי גבינה או דלעת, ניוקי ברוטב חמאה ומרווה, או מנת דג מתחלפת, כמו פילה דניס עסיסי וטוב בעשבי תבלין. עסקית משתלמת של צהריים או ארוחת ערב נעימה כדאי לחתום בפנקוטה נהדרת עם סירופ אניס ודובדבנים מיובשים, ויש גם סופלה שוקולד, גלידה וטירמיסו כמתבקש. גם אחרי שההפתעה מהמיקום נעלמת, נעים סתם כך לאכול במסעדה הזאת שיש בה שילוב נכון של ביתיות עם מקצועיות ובעיקר אוכל טוב.קרא עוד


עוד מסעדות