1 הגדל תמונה
מסעדת פופינה. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי חייםעושה
2 הגדל תמונה
מסעדת פופינה. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי חייםעושה
3 הגדל תמונה
מסעדת פופינה. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי חייםעושה
4 הגדל תמונה
מסעדת פופינה. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי חייםעושה
5 הגדל תמונה
מסעדת פופינה. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי חייםעושה
 

מסעדת פופינה

מסעדת פופינה היא מסעדתו של השף אוראל קמחי שהספיק לעבוד כשך בפועל של מסעדת קבלייר הירושלמית המצויינת וגם להתנסות במטבחו של השף הצרפתי המהולל ז'ואל רובשון. את האוכל במסעדה החדשה שלו הוא מחלק לפי טכניקות בישול - מנות באידוי, צלייה, בישול איטי, כבישה ועוד. בין המנות - סינטה כבושה עם רוקט בויניגרט בלסמי ודבש, ספרינג רול שוק אווז ודלעת, פיצת פירות ים שחורה, פחזנית כבד אווז וערמונים, פילה מוסר צלוי בציר עוף ועוד. המסעדה ממוקמת בחלקו ה'נווה צדקי' של רחוב אחד העם, במבנה חד קומתי יפה עם חצר רחבת ידיים.

( 7 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • noams

    noams
    אוכל טוב, שירות רע וג׳וקים|1 09.06.17
    שכנעו אותנו להזמין במרפסת. מרפסת צפופה וסגורה עם מדחס אויר שמעיף דפים מהשולחן. מנות ראשונות טובות ושירות גרוע (כוסות יין לבנות (בנות 20) צריך לבקש פעמיים לחם שהזמנו צריך לבקש שוב). בעיקרית נתח פורטר אמור להיות מוגש עם שקדי עגל הוגש עם נתחון בודד. המלצר שראשית התכחש חזר לבסוף עם צלוחית שקדי עגל. תגובת מנהל המסעדה ״ אני סומך על המטבח״ ). כשבשולחן לידינו קבלו מאפרה והתחילו לעשן התברר שזהו איזור עישון. רק שכחו להגיד לנו. הזמנו קינוחים ואז מאחורי גב הספה עלו שני ג׳וקים גדולים פשוט מאחורי גב הבנות. קמנו שילמנו בקופה והלכנו. אוכל טוב, שירות גרוע וג׳וקים מאחורי הגב. לא נחזור יותר. שלום פופינה!
  • מימימלמן

    מימימלמן
    אכזבה |1 11.01.17
    היינו שלושה . שולחן גבוה, לא נוח.אין לחם, או חמאה . מחיר כוס יין פשוט 56 שח.מנות קטנות, מיניאטוריות. טעם שטוח. לא מלהיב בכלל. הרבה קציפות, טעם דומה לכולן. החלטתנו לא לנסות מנה אחרונה.
  • sagyi

    sagyi
    חוייה קולינרית רב תחומית|5 17.04.16
    מסעדה מעוצבת עם אוירה נעימה, השירות משובח והאוכל נפלא מבוסס על תפריט מחולק לסוגי העשייה - כבישה, אפיה, אידוי, צלייה ובישול איטי. הזמנו ארוחת טעימות ל 6 אנשים (7 מנות מספיקות ביותר) והיה מעולה המבחר התאים לכל הרצונות והמגבלות. היות והיינו 6 זכינו גם לטעום ממבחר הקינוחים - מדהים! היין שהומלץ היה משובח. מומלץ לאוהבי הבישול האיכותי והמיוחד אך יש להתחשב במחיר שאינו זול מעיקרו
  • Itamarkr

    Itamarkr
    מאד יקרה|3 22.08.15
    המסעדה מאד מעוצבת ואווירה נעימה. האוכל בסדר ומחיר לא קשור, מאד יקר. ציון 3
  • reutadmon

    reutadmon
    טעים אבל...|3 19.01.15
    חלל המסעדה נעים, האווירה טובה. המנות היו טעימות, במיוחד מנת רביולי דלעת עם כבד אווז שהיתה מצויינת ממש. גם פיצת פירות ים היתה מיוחדת וטעימה. שלוש המנות שהזמנו הוגדרו מנות ביניים שאפשר לחלוק, אבל הן היו קטנות מאוד. הקינוח לא הסעיר. ביחד עם שני קוקטיילים ושתי כוסות יין, קיבלנו חשבון שבסך הכל לא מצדיק את החוויה.
  • avron

    avron
    מסעדת יוקרה או יקרה (מדי) ??|4 05.10.13
    פופינה מלטינית היא בית מרזח מפוקפק (ולא מסעדה כדברי מלצריתנו).ככזו אמורה להיות עממית,אבל בפועל המחירים לעשירון עליון והתמורה במשורה.התפריט מסווג לפי אופן הכנת המנות והוא מצומצם למדי.התחלנו עם המבורגר שרימפס בלחמניה מאודה שהיה נפלא אך בגודל תפאס (58) וממול רביולי מנגולד ממולא בסימנים של גבינה(48).בהמשך פילה מוסר מאודה נחמד אך נקי מתוספות(118)ותבשיל לחי עגל טעים מאד(98).עוגת גבינה מאודה ומעולה הוסיפה עוד 44.יין אמרונה נפלא הבאנו מהבית וטוב שכך (35 חליצה).השרות מצויין,העיצוב יפיפה.למרות רמת התימחור לא הוגשו משעשעי חיך בין המנות ולא הוגש ולא הוצע לחם.אני איני צופה להם עתיד ללא רפורמה תימחורית.
  • karivy

    karivy
    מסעדה מצוינת|5 24.08.13
    ביקרנו בליל שישי, האוירה נעימה מאוד, השירות משובח והאוכל נפלא. המבורגר שרימפס מקורי ומעולה, רביולי עם כבד אווז קיבל שלושה כוכבים שלנו, הליבוט על מצע אורז היה מצויין אם כי לא מדהים כיתר המנות. לקינוח סופלה שוקולד מושלם!! היין שהומלץ היה משובח. מומלץ בחום. נחזור בעתיד הקרוב
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


הסלון - איל שניהסלון - איל שני מומלץ מפה9.3מסעדת הדגל של השף אייל שני, משורר התפריטים ומלך העגבניות ממוקמת בחלל משופץ שהיה פעם אורווה, בגבול תל אביב-גבעתיים, באווירת משתה שיש בה הידור וייצריות - וגם, מה לעשות, קצת פרחיות לשמה - הוא מגיש עגבניות אפויות שנוחתות על נייר חום גס המכסה את את השולחן ואז זוכות לתוספת יוגורט וזעתר מידיו של השף; פוקצ'ות נפלאות; תבשיל לחי עגל, או כפי שהוא נקרא בתפריט "קדירת לחי עגל שהוטמנה 7 שעות ברמץ עצים מלחשים"; "רביולי נתחי אנטרקוט מוטחים על פלדה לוהטת עטופים בליבת חציל שרוף"; או "ראש שלם של כרובית שקיבל מכת זהב מעצי תפוזים בוערים". מי שעוקב אחרי שני בעיתונות ובטלוויזיה רגיל לתהות שוב ושוב על הניסוחים המתפייטים, שנשמעים לעתים כפארודיה על עצמם, ואם במקרה המלצר לא הניח את אחת המנות על תפריט הנייר כדי שישמש צלחת, הוא יספק תוכנית בידור משעשעת לערב כשהסועדים מנסים למצוא את המנה בעלת השם ההזוי ביותר. אבל השירה האמיתית היא באוכל עצמו, בכמה נגיסות של תבשיל עמוק של לחי עגל וחלה קרועה, או בתרד בר נמס בחמאה אפוף בענן פרמזן, שטעמם מרגש ולא שגרתי בדיוק כמו שמם. עם יין טוב, מוסיקה משובחת ברקע ומטבח פתוח שחושקרא עוד
עוד מסעדות