מסעדת עמבורגר - מקרוני אנד גריל

מומלץ מפה
8.5
1 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
7 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
8 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
9 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
10 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
11 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
12 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
13 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
14 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
15 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
16 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
17 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
18 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
19 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
20 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
21 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
22 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
23 הגדל תמונה
באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
24 הגדל תמונה
עמבורגר. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
25 הגדל תמונה
עמבורגר. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
26 הגדל תמונה
עמבורגר. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
27 הגדל תמונה
עמבורגר. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
 

מסעדת עמבורגר הוותיקה בראש פינה, כבר מזמן אינה רק 'ההמבורגריה' שהייתה בתחילת הדרך (1998), מחלוצות ההמבורגריות בארץ, אלא מסעדת בשרים איכותית המתמחה גם במטבח האיטלקי.

התפריט עשיר ומגוון ומבטיח מענה הולם לכל דורש, החל ממנות בשריות איכותיות, תוך הקפדה על נתחים משובחים המיושנים במקום בתנאים אופטימליים, דרך מנות דגים ופירות ים, פסטה לסוגיה במבחר רטבים ומנות צמחוניות. אי אפשר שלא להזכיר את מנת הדגל – ההמבורגר, שעמוס חגי, בעל המקום, הצליח להפוך אותה ליצירת אמנות קולינרית, טרייה ועסיסית.

המסעדה ממוקמת במרכז המסחרי בראש פינה, "סנטר הגליל", ומוכרת כמקום עליה לרגל של קהל אניני הטעם המקומיים, בשילוב תיירים ומטיילים המגיעים לאכול ארוחה טובה במהלך שהותם באזור. המטבח פתוח בחלקו ובכך מאפשר הצצה לאמנות הבישול כמו גם מעבר חופשי של ניחוחות הבישול המשכרים המרחפים בחלל המסעדה כולה ומגרים את החושים. העיצוב הכפרי של המסעדה, ריהוט העץ וצבעי האדמה השולטים בה, מייצרים אוירה חמה, ביתית ונעימה.

המסעדה פתוחה בכל ימות השבוע בין השעות 11:30-23:00. ניתן לקיים אירועים במסעדה - עד 30 סועדים, רק בימי חול.

( 100 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • daphnaol

    daphnaol
    מאכזב|2 04.08.15
    בקרנו במסעדה בשעת צהריים של יום חול ,האוכל טוב, אבל....אין עסקיות , אין ארוחות ילדים כך שעל מנת פסטה בולונז שלמנו למעלה מ 60 ש"ח , בתוספת שתיה עלות מנת ילד הגיע לכ- 70 ש"ח. לא נחזור למקום בפורום משפחתי...אין לכך כל הצדקה.
  • leornevo

    leornevo
    עמבורגר בראש פינה - מקום מכובד|4 18.06.14
    אז כבר הייתי שם כ3 פעמים והמקום לא איכזב, לחם הביית היה טעים עם המטבליפ והמנות היו טעימות מאוד, כניראה הם צריכים לעבוד שם על חינוך המלצרים והגמישות בהחלפות שוות מחיר בתוך העיסקיות (מיץ, סודה וכו),,,, אחזור לשם שוב ואשגיח יותר על מהות ההזמנה ומה מחוייב ע"י איזה מלצר,,,
  • zigler

    zigler
    גרוע גרוע!!!!!!!׳|1 07.12.13
    היינו 4 אנשים הזמנו 4 מנות הגיעו רק שלוש, המלצרית אפילו לא הנידה עפעף והזמינה מנה נוספת הבשר נשאר חי! הגיעה המארחת ואמרה שלא נעשה עניין ושנכנס לפרופורציה... חצופה מאוד! שירות גרוע , אוכל יקר ולא טעים. היינו פעמיים ראשונה ואחרונה!
  • hwerner

    hwerner
    טעים טעים טעים!|5 10.11.13
    בראש פינה , 2 אצבעות מצידון ממש, אני מרגיש פתאום בטקסס, שמו של המקום כמובן רמז לי על כך שאני צריך להזמין המבורגר, ואני לא אחד שעושה בעיות בנושאים האלה. הזמנתי המבורגר 300 גרם עם תוספת פטריות וגבינה, וזה היה פשוט טעיייים!!! הממבורגר היה גדול ,משביע, הלחמניה הייתה גדולה מספיק ולא הפכה לסמרטוט, ובתור ארגנטינאי זיהיתי בשר איכותי מאוד. לפיכך אני נאלץ לקבוע בצער שההמבורגריה הטובה בישראל נמצאת קרוב יותר לביירות מאשר אליי הביתה (ראשלצ"י מתוסכל).
  • yairgil

    yairgil
    שומר על רמה|4 05.11.13
    מקום שהפך למוסד, מצליח לשמור לאורך שנים על יציבות ועקביות באיכות, ועל האיזון הדק בין מסעדת דרכים למשפחות רעבות לבין מטבח שמסוגל לספק חוויה מוצלחת לסועדים מעט יותר מתוחכמים. שוב ושוב מוצאים את עצמנו חוזרים לשם בידיעה שאולי לא נופתע קולינרית, אבל לא ניפול ונקבל מנות מוצלחות, טעימות ונדיבות מלוות בשירות מקצועי. התמחור כרגיל גבוה מדי אבל לפחות התמורה מצויינת.
  • alonaben

    alonaben
    מאכזב - יקר, אין מנות ילדים. |2 11.06.13
    באנו עם ילדים לארוחת ערב והתפלאנו לגלות שאין מנות ילדים. נאמר לנו שניתן להזמין המבורגר או שניצל או פסטה מהתפריט הרגיל. מלבד ההמבורגר שמחירם עוד סביר (45), מנה גדולה של שניצל או פסטה ב 65 שקלים זה המון עבור ילד שלא מסיים חצי מזה. ההמבורגר מגיע ללא צ'יפס ויש לשלם עוד 10 שקלים על מנת צ'יפס, דבר שלכשעצמו היה מעצבן. בסוף הזמנו עבור הילד הגדול עמבורגר 220 גרם שהיה טעים מאוד לילדה הקטנה מנת קלמרי מטוגן (שזו מנה ראשונה והיתה בגודל מתאים). הקלמרי לא היה פריך אבל הילדה לא התלוננה. בעלי ואני חלקנו סטייק טי-בון, שבפעם הראשונה הגיע עשוי פחות מדי ולאחר שנשלח חזרה לגריל חזר עשוי יותר מידי וקצת מפויח
  • tali1212

    tali1212
    המבורגר נהדר. השירות על הפנים.|4 22.01.13
    נכון זה יום הבחירות. נכון כל עם ישראל יצא לטייל וכולם רעבים ורוצים לאכול. אך זו לא היתה הפתעה. המסעדה הוותיקה הזו לא נערכה כראוי. המלצרים לא ממש מקצועיים (הגישו את הבשר והיינו צריכים להמתין 10 דקות עד שהצלחנו לתפוס מלצר ולבקש ממנו סכו״ם) ובעיקר לא מצליחים להשתלט על העומס. ההמבורגר ממש נהדר וגם השניצל טעים וענקי (מספיק לשתי ילדות רעבות).
  • zohar50

    zohar50
    אוכל טוב אך יקר|4 14.10.12
    אכלנו המבורגר- טעים ביותר. גם הסטייק היה מעולה. השרות חביב אך לא מקצועי. אבל המחיר....לא מצדיק
  • weinbergs

    weinbergs
    התאכזבנו|3 13.10.12
    אכלנו שתי משפחות בסוכות, המחיר לא מצדיק, אך בעיקר השירות לא מקצועי ולא עמד בעומס, לא נחזור.
  • tomika

    tomika
    כרגיל מצויינת|4 22.09.12
    האמת רצינו לנסות מקומות אחרים ואפילו נכנסנו לכמה מהם אבל תמיד חוזרים לעמבורגר.חמישי בערב ומלא, שרות מצויין ויעיל וההמבורגר כהרגלו נפלא.שומרים על רמה ואפילו היה להם בירת פאולנר קרה ונפלאה מהחבית.אחלה.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שראביכמסעדת שראביכ מומלץ מפה9.6שראביכ, מסעדתו של יעקוב ח'יאט שבכפר ראמה, היא מסעדה יוצאת דופן. מסעדה קטנה, עממית, צנועת מראה, נטולת גינונים, אבל האוכל המיוחד שמוגש בה – ישאיר בכם חותם. אפשר לכנות את המקום – מסעדת פועלים: באים, אוכלים, הולכים. המנות מוגשות בצלחות קטנות במתכונת של "טעימות": כרובית מטוגנת בטחינה, עולש בר מבושל ועוד. יעקב מלקט עשבי בר במומחיות ומתקין מהם מנות פשוטות מאד אך נדירות בטעמיהן. זהו אוכל גלילי במיטבו. כל אחד ימצא את המנה שלו, בין אם אתם צמחונים, טבעונים או חובבי בשר. תוכלו למצוא כאן סלט עשבים של גרגר נחלים, עולש בר, עלי אלה ארץ - ישראלית ופרחי כליל החורש מלווים בבצל סגול. או חביתת ירק ובתוכה מיורן, שומר בר ושום בר. או חציל קלוי המוגש עם טחינה ופטל בר. או סלט עדשים עם עלי שומר. לצד העשבים מכין יעקוב חומוס נהדר, נקניקיות מושרות ביין, קובה ועוד כמה מנות ערביות קלאסיות. המסעדה פתוחה בכל ימי השבוע למעט ימי שני. בשבת בדרך כלל עמוס מאוד, אך אם בכל זאת הגעתם בשבת, יש להצטייד בסבלנות. לא ניתן להזמין מקומות מראש.קרא עוד
מסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרהמסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרה מומלץ מפה9.3האוכל הגלילי הנפלא שמבשלת נג'את מרעב הוא רק תירוץ כדי לבוא בצל קורתה של המשפחה המקסימה הזאת, לשוחח, לשמוע סיפורים ולנשום עמוק את הנופים והאוויר של הגליל. נג'את ויוסף מרעב, שניהם מורים במקצועם, מארחים ומבשלים ישר מהלב, מאכלים מקומיים בפרשנות אישית ועם סודות שנג'את תמיד שמחה לחלוק: מרק פריקה סמיך בעל טעם מעושן עדין, עשוי על בסיס ציר כבש וחיטה ירוקה קלויה; עלי גפן זעירים ממולאים; במיה במיץ עגבניות; מנסף – אורז מבושל עם בשר כבש ועגל טחון ומעליו נתחי עוף או כבש, צנוברים ושקדים; וכמובן שפע מעדנים מעשבי בר מקומיים, פרי ליקוטו של יוסף: חובזה, עולש בר, עכוב, שומר בר המבושל עם עדשים, פטאייר ממולא בחמציץ, פלפל ובצל ועוד. אחרי הארוחה מומלץ גם להזמין טיול קצר בסביבה הקרובה: בכפר, במטע הזיתים העתיק של המשפחה, למעלה ממאתיים שנים גילו, או אל סלע המתנשא מול נופי בקעת בית הכרם, שם נהגו הנוטרים לארוב על סוסיהם לגנבי הזיתים. כדאי מאוד להצטרף ליוסף לשעה של שלווה מבושמת בריח מרווה ופיגם. מי שמתקשה להיפרד, יכול ללון בצימרים שבנה יוסף, ולהתעורר לחליטת צמחים מעשה ידי נג'את לצד ריבת תאנים תוצרת קרא עוד


מסעדת דיאנאמסעדת דיאנא מומלץ מפה9דוחול ספדי הוא אחד השפים הטובים בארץ. נקודה.הוא נותן לחומרים מקומיים טיפול מינימליסטי ועדין שמבליט את טעמם הטבעי. מנות כמו סלט באבא גנוש אביבי עם שקדים ירוקים ועגבניות בלאדי, לבנה נפלאה שדוחול מגבן עם ענפים של זעתר בר, חציל טבעי קלוי על האש שמגיע חם וטובל בשמן זית עדין ושום, או בטטה ממעוסה פשוטה וגאונית עם טבעות קטנות של בצל ירוק ופלפל חריף. את קבב הטלה שדוחול מכין בעצמו והפך לסמל המסחרי של המסעדה, קוצצים בסכין אימתנית מול עיני הסועדים וצולים על הגריל הגדול למידה מושלמת של רכות ועסיסיות. מהגריל מגיעות גם צלעות דקות וורדרדות עם טעם משכר של טלה בלאדי ויש גם תבשילים מתחלפים לפי העונה והשוק, כמו טחול ממולא, טלה בפול ירוק או קדירה של כבש וירקות, לצד מנות מתוחכמות הרבה יותר. אחרי כמה שנים במהלכן פתח דוחול את דיאנא החדשה בשכונת אל מוטראן, נסגרה ב-2014 דיאנא החדשה ודוחול חזר לכור מחצבתו ברחוב פאולוס השישי. לפחות עבורנו, שאהבנו הרבה יותר את המקום הישן, אלו הן בשורות טובות. האוכל נשאר נפלא כשהיה. תמצאו כאן את הקבבים, הצלעות והסלטים הוותיקים והנהדרים ולצידם את המנות החדשות שרקח קרא עוד
מסעדת אל תנורמסעדת אל תנור מומלץ מפה8.7מסעדת "אל תנור" בנצרת עילית צמודה למסורת המטבח הערבי. מטבח בשרי, ערבי, נפלא בפשטותו ועשיר בטעמיו, המעלה אל השולחן ירקות ועשבים מקומיים עונתיים, לא מהונדסים או מועתקים - התגלמות כל מה שהוא אוכל ביתי אמיתי. במסעדת "אל-תנור" מגישים מבחר של סלטים: חצילים, עגבניות, קישואים ועשבים כמו עולש, חוביזה או ג'רג'יר. כמו כן מוגשים ממולאים למיניהם, ביניהם – עלי הגפן הנפלאים, תבשילי בשר כמו הקבב המתובל היטב, או מנת כתף הטלה המשובחת והמומלצת בחום. לסיום מוגשים קינוחים מסורתיים כמו הכנאפה. הקרבה המשפחתית למסעדת אל-באבור המהוללת מאום אל פאחם מורגשת היטב בתפריט ובביצועו המדויק. המסעדה גדולה ומרווחת, מעוצבת בסגנון מסורתי אותנטי. המסעדה היא בשרית אבל יש מנות גם לצמחונים. המסעדה פתוחה כל השבוע בין השעות 08:00-22:00, תפריט עסקי מוגש מדי יום, כמו גם הצעות למנות ילדים, ויש גם תפריט מיוחד לקבוצות. "אל תנור" היא תחנת חובה בצפון עבור כל מי שרוצה לחוות מטבח ערבי טוב.קרא עוד
עוד מסעדות