מסעדת זינגר'ס

 

מסעדת זינגר'ס בורגתה

אחרי שנים ארוכות בבורגתה, עברה מסעדת זינג'רס לחדרה בשנת 2013. למיזם הזה אחראי עופר זינגר, שנטש את ההייטק לטובת עסקי הגורמה, והשף רז זינגר, אחיו, שעבד במטבחי גרגנטואה, טקאמרו וקימל. בתפריט - סלטים, פסטות, סנדוויצ'ים מלחם תורכי, המבורגרים, סטייקים ובסופי שבוע גם ארוחות בוקר.

( 47 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • רוט

    רוט
    הם לא באמת רציניים|3 20.05.14
    מסעדה שיש בה 3 (שלוש!!) אופציות ליין אדון לא יכולה להיות רצינית. וכשאנחנו היינו, אחת מהשלוש לא היתה. אם תחליטו לבוא בכל זאת - הביאו יין מהבית. המיקום נעים, והדק הגדול, עם השמשיות, מזמין. אבל כל השאר - בינוני מינוס. השירות משתדל אך לא מקצועי, האוכל - חובבני והמבחר למי שלא אוכל בשר - דל.
  • שבשבת

    שבשבת
    תענוג|4 26.10.13
    היינו בארוע משפחתי סגור במסעדה, האוכל היה נפלא! השירות מעולה, אדיב, קשוב. והמקום חינני להפליא. פשוט תענוג. נחזור!
  • namrud

    namrud
    שווה רק בגלל המיקום|3 24.03.12
    השקט הכפרי, המיקום ליד המדשאה הגדולה וגן השעשועים הופכים את המקום למאוד אטרקטיבי. מבחינת האוכל, לא מציאה כזו גדולה. מנות גדולות אבל סתמיות, שירות אדיב אבל בינוני.
  • noaa

    noaa
    סתם|3 09.03.12
    כמו המדרג הקודם הרחקנו עד בורגתה וכמוהו התאכזבנו. לא התרגשנו מהאוכל, לא נהנינו מהשרות. סתם
  • aziza

    aziza
    היופי לא קובע|2 28.11.11
    הרחקנו עד בורגתה בשביל לאכול במסעדה היפה שבה מדשאה גדולה, חצר מטופחת וחפצי רטרו מעוררי געגועים לילדות שאינה בהכרח שלנו. כל הקסם הזה, למרבה הצער, לא בא לידי ביטוי באוכל. קבבוני טלה על מקל קינמון, מדליוני פילה ועוגת שוקולד חמה עם גלידה הם פאסה קומפוזה וגם לא מאוד טעימים פה. נשארנו בזכות החברה והסביבה אבל לא נמהר לחזור בגלל האוכל.
  • udit

    udit
    שומר ביטנו ירחק|1 26.03.11
    ארוחת בוקר עלובה כזו לא קיבלתי כבר הרבה זמן. מה שהם שמים על הצלחת הוא פשוט בדיחה עצובה. הכל משדר את הנחישות לחסוך בכל שקל בעלות. לא רק שהיה רע ותפל בסוף גם קלקלתי את הבטן. לא מפליא כשרואים את הסככה שמשמשת אותם כמטבח. משום מה הם גם מציגים את עצמם באתר שלהם כמומלצי מפה למרות שזה כבר לא נכון.
  • שש2309

    שש2309
    הצלחה כבסיס לכישלון|3 06.03.11
    ב 9:30 בבוקר כבר שלחו אנשים הביתה וענו לטלפון "פתוחים אבל מלאים". ממש החלום של כל מסעדן. אמנם היום היה יום שישי והחצר הצמודה למסעדה הייתה ירוקה ומופזת שמש חורפית מלטפת - אבל כל אלה לא הצליחו להסתיר ארוחת בוקר חלשה מאוד עם שקשוקה שרופה, כמה שבבי בצל חי ועגבניות שרי חצויות שנמכרת ב 65 שקלים חדשים. מסתבר שההצלחה באמת גורמת לכישלון, לפחות מבחינת הסועדים במקום. 
  • leeyanini

    leeyanini
    סימפטיים ואיכפתיים|4 13.02.11
    השילוט למסעדה לוקה קצת בחסר. אכלנו ארוחת בוקר בהחלט משביעה. המקום מזמין. צריך להגיע מוקדם. אחרי השעה 11:00 ביום שישי המקום מפוצץ. ארוחת הבוקר בהחלט משביעה ולמרות שהלחם שלהם הוא לחם טורקי לבן... הוא טעים. בערב לא היינו שם אבל הבנתי שהמקום מאוד מומלץ והמנות בהחלט משביעות. טעימות וטובות.
  • wife

    wife
    חוסר אחריות בהתמודדות עם תקלות|1 30.09.10
    כשמשפחה בת 5 נפשות מגיעה וארבעה מהם מזמינים המבורגר בעל ריח וטעם חשודים, זו בעיה מסוג אחד. שמעירים למלצרית ותשובה חוזרת מהמטבח "בדקנו והכל בסדר" זו בעיה מסוג לגמרי אחר. אחרית דבר: תוך 24 שעות, כל בני המשפחה שטעמו מהחשוד, עם קלקול קיבה.
  • adicohen287

    adicohen287
    הגענולשם ביום שבת, 10:00 בבוקר|5 10.04.10
    אחרי שבוע של עבודה ולחץ, נחמד להגיע למקום רגוע ושקט ולאכול דברים טובים, זו לא מסעדה שמתיימרת להיות יוקרתית, אלא דברים פשוטים וטעמים מכל הלב.. רק חבל שהשילוט לוקה בחסר.. התבלבלנו, מי שמגיע לשם פעם ראשונה עלול לעשות סיבובים באזור.. בנוסף, מומלץ ללכת לחנות היפה שנקראת "בילוש", לקנות כל מיני דברים מיוחדים לבית. חשוב מאוד להגיע מוקדם, בשעה 11 בבוקר המקום כבר מלא
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות