פרטים נוספים

( 1 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • galiavu

    galiavu
    פחמימה חדשה בשכונה|4 07.05.13
    לבעלי הבייקרי החדש יש ביצים: במרחק של חמש דקות נסיעה מבר לחם המיתולוגי הקימו כאן מאפייה נאה, עם היצע מצומצם יותר אבל בהחלט באותה נישה, ואפילו הולך להם. ובצדק - המאפים איכותיים, השירות טוב, ועל המרפסת המוצלת (שבה נערמו עד לפני כמה חודשים קרטונים של המינימרקט ששכן כאן קודם) יש כמה שולחנות ואווירה של קפה שכונתי נעים. לא הייתי מגיעה לכאן ממרחקים, אבל לתושבי הסביבה ולמי שמזדמן לכאן בקריז פחמימות וקפה.. זאת אופציה טובה וראויה. בקטגוריית הטייק אוויי מומלץ לחם הבבילה המצוין ועוגת שיש עם גנאש שוקולד מענג.
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.6שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד