האח הגדול של קפה נואר

הצוות המקצועי של קפה נואר, בניצוחו של השף המלווה יענקל'ה שיין, הוא שאחראי לתוספת הזו למתחם האוכל של הרצליה פיתוח. החלל הענק של סבסטיאן, שיכול להכיל למעלה מ-150 סועדים, עוצב באופן אקלקטי: קצת מאווירת ההידור השקט של ביסטרו פריזאי, קצת מהדיינר האמריקאי עם ספות עור אדומות לוהטות, ואפילו קמצוץ מהירוק תלתן האירי עם קיר מרהיב של בקבוקי משקה המתנשא עד לתקרה מאחורי הבר הגדול. בנוסף ל'שניצל של קפה נואר' שהפך לשם מותג, מציג התפריט גם מנות נחמדות כמו סלט ראשד עם רוסט אנטרקוט ופקורינו; קלמרי ממולא ברוטב חמאה ולימון; וקוסקוס עם קבאב טלה ונקניקיות מרגז. המטבח יציב ומקצועי, השירות מיומן והבר הנעים הוא אפשרות נחמדה לדרינק נינוח של אחר הצהריים או שעות הלילה.

( 53 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • sigsag

    sigsag
    כרגיל השניצל לא מאכזב|3 21.04.15
    ארוחת צהריים בסבסטיאן זה כמו לאכול בחדר אוכל בקיבוץ. רק שבמקום לעמוד בתור ליד הסרוויסים עומדים בתור למארחת. למזלי הזמנו מקום והיה לנו מקום. המקום מעוצב, האווירה מושקעת, אבל בפועל אתה יודע מה אתה מזמין ואתה אוכל, משלם והולך (לפחות ככה בצהרי היום, אולי בערב המסעדה משנה פניה). המנות היו טעימות והשרות מהיר אבל אין הרגשה מיוחדת לא במנה, לא בסלט לד המנה ולא באווירה. המון עובדי הייטק שממהרים להשיג שולחן במקום שמגיש שניצל ב 52 ש"ח.
  • shaymori

    shaymori
    יקר מידי ורועש מידי |3 11.05.13
    האוכל די טעים אבל לא מצדיק את המחיר היקר. המנות קטנות וללא תוספות חלל גדול רועש מאוד וצפוף. השירות בסדר.
  • sasmic

    sasmic
    מוצלח מאוד|5 15.03.13
    ביקור חוזר לאחר 7 שנים המנות שומרות על איכת גבוהה והשירות רק משתפרבהחלט כל הכבוד על היציבות והרמה הגבוהה. 02/2006:מקום מעוצב יפה , המנות אמנם יקרות מעט אך טעימות מאוד והשירות מצוין. בקיצור הצלחה
  • nir_e

    nir_e
    מצוין|5 26.06.12
    מקום עם אווירה טובה ומנות מעולות, בדגש על הריזוטו המצוין. מומלץ!
  • chupale

    chupale
    מצויין|5 12.02.12
    מסעדה נפלאה, אווירה כיפית בכל שעות היממה, שירות מצויין. מנת פתיחה סלטים, ובהמשך דגים על הפלנצ'ה וקינוח תותים. מושלם
  • dharma

    dharma
    מ ע ו ל ה !!|5 12.02.11
    החל מהעיצוב עבור דרך האוכל המשובח וכלה בשירות.
  • namrud

    namrud
    המנות והשרות שופרו אבל המחיר?!|3 01.08.10
    ארבעה מבוגרים, בקבוק קאווה אחד 1000 ש"ח. לא לעניין. מה שכן, המנות (הדיי פשוטות) יצאו טוב והשירות (על אף שהיה ריק) גם כן השתפר דירוג ישן מנות סבירות ומטה;שירות בינוני: משהו קרה למסעדה המנות הפכו מטובות במיוחד (לא שאי פעם נפלנו מהכיסא) למנות סתמיות במיוחד, ממש אכזבה. חבל שהמלצרים לא סגורים על מרכיבי המנות דבר המקשה על בחירת המנות. כדאי לנסות פעם אחת אבל אין למה לחזור.
  • yaronyogev

    yaronyogev
    רמה טובה אבל יקר מדי|4 20.06.10
    את אותם דברים שקיבלנו בסבסטיאן קיבלתי במקומות אחרים במחיר נמוך בהרבה. כנראה שהמיקום עושה את שלו, וכשיש מי שמשלם כאלה מחירים גם יש מי שלוקח. מה כן היה לנו שם: קבב טלה שלא ריגש מלווה בטחינה כנ"ל. המבורגר טוב אנטריקוט. צ'יפס היה עשוי טיפה פחות מדי, תפו"א אפוי לא הפתיע - כזה גם אני יכול לעשות בבית ולא פחות טוב... סלט עוף וחסה ברוטב הדרים היה נחמד, אבל במחיר של 52 ש"ח הייתי מצפה למשהו שיפתיע אותי. כמו כן ראוי לציין שלמרות שהזמנו מראש מקום נאלצנו לחכות יותר מרבע שעה עד שיפנו לנו מקום.
  • לנטנרצר

    לנטנרצר
    יקר מדי|4 11.06.10
    אז מה היה לנו? שתי מנות עיקריות, קינוח אחד, שתיה קלה וכוס קפה. סה"כ 300 שקל לפני טיפ, הרבה מאוד לארוחת צהריים, אלא אם כן היא ממש משובחת. במקרה שלנו היא היתה טובה, אבל משובחת בקנה מידה שיתאים ליוקר - ממש לא. אולי טעינו כשלא בחרנו את מנת השניצל של קפה נואר שכיכבה בשולחנות שסביבנו. השירות, בכל אופן, יעיל וזריז, והמקום נחמד ונעים.
  • naor01

    naor01
    אין ספק שמדובר במקצוענים|5 02.06.10
    אוכל מעולה, שרות מעל ומעבר ומחירים סבירים לתמורה . האח הצעיר של קפה נואר מפתיע לטובה.
- 1
עוד מסעדות מומלצות


עוד מסעדות