מסעדת רוטשילד

מלון הבוטיק רוטשילד מסתיר בתוכו מסעדת גורמה נהדרת. מנות מוקפדות, מדויקות, יצירתיות במידה ובעיקר טעימות מאד. נסו את מנת איילת הים, סלט הניסואז הקלאסי והנהדר, טרטר האינטיאס או כל מנה אחרת מהתפריט הקטן והאיכותי. והכל מוגש בשירות קשוב ולבבי ובאווירה אלגנטית ואירופית משהו מול השדרה היפה בישראל.

( 8 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • צוצון

    צוצון
    יומרה חסרת כיסוי|2 06.02.16
    ארוחת בראנצ' מביכה. שירות לא מקצועי ומבולבל. אווירה חמוצה ולא מסבירת פנים. אם להשוות למלון -מסעדה אחר דוגמת נורמן למשל, שם היתה לנו חוויה מתקנת לעילא ולעילא.
  • ana177

    ana177
    שירות גרוע.אוכל בינוני|2 28.03.15
    היינו ששה ביום הבחירות לבראנץ'. שירות מבולבל ולא קשוב. צוות קולני בינו לבין עצמו ובעיקר האחמשית.אוכל בינוני וחוויה לא משהו
  • חיפושתמידי

    חיפושתמידי
    ארוחת הבוקר נחמדה|4 22.08.14
    אם חשקה נפשכם אוירת ח"ול במלון אינטימי ומעוצב.
  • gisack

    gisack
    מעולה|5 16.07.14
    מקום יפהפה מעוצב ברמה גבוה , השירות מעולה ומוקפד והאוכל טעים מאוד גם המנות הראשונות.
  • רוט

    רוט
    שירות מעולה, אוכל בסדר|4 22.02.14
    הביקורות המצויינות על המסעדה שכנעו אותנו לתת לה סיכוי. המקום יפהפה, השירות מעולה ורק האוכל אכזב קמעה. טרטר הדג והדג הנא היו סבירים. בצל פלאמבה - מנה ראשונה מורכבת ומדהימה! המנות העיקריות היו די סטנדרטיות. ברור שיש כאן פוטנציאל ונחזיק להם אצבעות.
  • avron

    avron
    לו הייתי רוטשילד....|4 28.01.14
    הייתי גם מזמין בקבוק יין במחיר מופקע.הסתפקנו בקוקטיילים מוזלים לבראנצ' (בלאדי מרי ושפריץ אפרול שהוכנו כראוי). חרף כל הפירסומים, בראנצ' לא היה שם ולא בסביבה הקרובה.הייתי מצפה לארוחת בוקר משודרגת עם מנות של צהריים בצורת מזנון או הגשה למרכז השולחן.בפועל יש תפריט בוקר ותפריט בראנצ' על הקארד במחירים גבוהים למדי.לפתיח מקבלים לחם מצויין עם חמאה ושמן זית כולל מברשת לשמן.הזמנו חריימה פלמידה (מנת היום) ונקניקיות עם שוקרוט ופירה.מנת החריימה הייתה מצויינת ואילו השוקרוט איכזב הן בכמות המזערית והן באופן הכנתו הרחוקה מאלזס. הנקניקיות היו מעולות.המקום מעוצב להפליא,חם קטן ורומנטי.השרות מעולה.207 ש"ח כולל טיפ.
  • haatalef

    haatalef
    קצת קשה לחוות דעה...|3 29.11.13
    הגענו לאירוע משפחתי עם הילדים, נראה איכותי ומושקע, אבל אז הגיעו התפריטים- פעם ראשונה שלא הצלחנו למצוא בתפריט שום דבר שהילדים יאכלו, פשוט כלום ! הצוות ניסה לעזור קצת, אולם התעקשו שאי אפשר לקבל ארוחת בוקר כי מדובר במטבח שונה (??), השעה הייתה 13:00 ולא שעת ערב. בסוף פשוט נאלצנו לקום וללכת... אז מי שמתכוון לבוא עם ילדים לשים לב שהתפריט לא מתאים.
  • noams

    noams
    ביקור שני רע מוריד מ-5 ל-2|2 28.10.13
    אולי היה זה יום ראשון (רע במסעדות) ואולי אסור לבקר פעם שניה במסעדה. מנה אחת-סביצ'ה אנטיאס בטרגון וסומק היא מוקד הענין. המנה הגיעה כשכל האיזור החיצוני של דפי הדג הדקיקים מיובש ודבוק לצלחת, במרקם של קלף יבש הדבוק כך שרק שיוף כוחני יפורר אותו החוצה. בבירור הסביצ'ה עמד שעות על הצלחת כך שהדג התיבש ונדבק ובבירור המנה לא הוכנה לבקשתנו. המסעדה לא הכחישה, החליפה ואף לא חייבה אך זה לא הענין. הענין הוא שהגשת סביצ'ה שבבירור לא טרי היא בושה שאין כדוגמתה למקום וזלזול פושע בסועד.קשה לי לחשוב על מסעדה טובה שתעז לעשות את זה. באנו לחגוג אז המשכנו לעיקרית שכבר הזמנו והאוכל טוב אבל ההנאה לא. אבדנו אמון ולא נחזור!
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


הסלון - איל שניהסלון - איל שני מומלץ מפה9.3מסעדת הדגל של השף אייל שני, משורר התפריטים ומלך העגבניות ממוקמת בחלל משופץ שהיה פעם אורווה, בגבול תל אביב-גבעתיים, באווירת משתה שיש בה הידור וייצריות - וגם, מה לעשות, קצת פרחיות לשמה - הוא מגיש עגבניות אפויות שנוחתות על נייר חום גס המכסה את את השולחן ואז זוכות לתוספת יוגורט וזעתר מידיו של השף; פוקצ'ות נפלאות; תבשיל לחי עגל, או כפי שהוא נקרא בתפריט "קדירת לחי עגל שהוטמנה 7 שעות ברמץ עצים מלחשים"; "רביולי נתחי אנטרקוט מוטחים על פלדה לוהטת עטופים בליבת חציל שרוף"; או "ראש שלם של כרובית שקיבל מכת זהב מעצי תפוזים בוערים". מי שעוקב אחרי שני בעיתונות ובטלוויזיה רגיל לתהות שוב ושוב על הניסוחים המתפייטים, שנשמעים לעתים כפארודיה על עצמם, ואם במקרה המלצר לא הניח את אחת המנות על תפריט הנייר כדי שישמש צלחת, הוא יספק תוכנית בידור משעשעת לערב כשהסועדים מנסים למצוא את המנה בעלת השם ההזוי ביותר. אבל השירה האמיתית היא באוכל עצמו, בכמה נגיסות של תבשיל עמוק של לחי עגל וחלה קרועה, או בתרד בר נמס בחמאה אפוף בענן פרמזן, שטעמם מרגש ולא שגרתי בדיוק כמו שמם. עם יין טוב, מוסיקה משובחת ברקע ומטבח פתוח שחושקרא עוד
עוד מסעדות