1 הגדל תמונה
מסעדת פאסטל. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
מסעדת פאסטל. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
מסעדת פאסטל. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
מסעדת פאסטל. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
מסעדת פאסטל. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
מסעדת פאסטל. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
7 הגדל תמונה
מסעדת פאסטל. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
 

מסעדת פאסטל במוזיאון תל אביב

פאסטל היא מסעדת שף מצוינת בגן הפסלים של מוזיאון תל אביב. אחרי שתפסנו את תשומת ליבכם, כך אנו מקווים, מגיע לכם כנראה הסבר. כל מי שביקר פעם במוזיאון תל אביב, ומי לא ביקר, יודע בוודאי שאוכל אף פעם לא היה הצד החזק שלו. החל
מהקפיטריה המשעממת (גם באגף החדש עוד יש לאן לשאוף) וכלה בניסיונות הקולינריים שלא צלחו בגן הפסלים. אז נכון, במתחם האופרה הצמוד יש כבר את חדר האוכל שמספקת את ההמונים, אבל במוזיאון עצמו וגם בצמוד עליו אין מסעדה ברמה כמו זו שמספק המוזיאון המצוין עצמו בתחום האמנות.
לא עוד. מסעדת פאסטל בניצוחו של השף הצעיר טיבו ברה, מי שהגיע הנה מצרפת לפני כמה שנים ושימש כשף האישי של השגריר הצרפתי עד שהגיע למסעדה, היא הפתעה של ממש. לא רק בשל העובדה שהיא מנצחת את המיקום הכושל עד כה אלא פשוט בגלל האוכל המצוין שהיא מגישה. אוכל שהוא שילוב מנצח של עדכניות מאופקת מצד אחד ושורשים צרפתיים קלאסיים חזקים מצד שני. עם מנות כמו קונפי שוק ברווז, סרדינים כבושים, פילה לוקוס עם ארטישוקים, פול ירוק ועדשים שחורים, או תבשיל לחי עגל וקינוחים כדוגמת קרפצ'יו אננס עם גלידת חלב המוגשים כולם בחלל גדול ואלגנטי בתוך גן הפסלים היפה, נדמה שאפשר לקוות שהנאחס הקולינרי מעל המוזיאון הוסר.

( 3 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • ybenozer

    ybenozer
    אכן מסעדת שף- קטן מעוצב ויקר!!|3 06.03.14
    מעוצב יפה ושירות קשוב. מי שאוהב את הרעיון של קבלת דגימות מעוצבות היטב במחיר גבוה להפליא יהנה בהחלט. אני הרגשתי מרומה לשלם 68 ש"ח על דגימת טונה אדומה חתוחה לקוביות על מצע חסה. משהו שמתאים לביס וחצי. מסביבנו ישבו אנשים שנראו שמחים ומאושרים. קחו בחשבון פלצנות עולה כסף
  • חייםעושה

    חייםעושה
    למרות המיקום|5 09.10.13
    קצת חששנו מהמיקום ה'פלצני' במוזיאון תל אביב. העיצוב המנוכר רק הוסיף לחששות וכך גם השירות המנומס עד זוב דם. אבל האוכל הפך את הקערה על פיה. מטבח גורמה נהדר, לא מתוחכם או מתחכם מדי ובעיקר טעים מאד. אל תוותרו על הגאספצ'ו
  • avron

    avron
    עדיין בהרצה - יש למה לצפות|4 20.08.13
    היום, יום ג' בצהרים להפתעתי המקוםן מפוצץ וללא הזמנה אין סיכוי לשולחן. עיצוב מודרני ונקי, השרות קצת צולע בשל העומס. ארוחה עיסקית כמקובל במחיר מנה עיקרית גם מנה ראשונה ממבחר מדי מצומצם.הראשונות מעולות: קרפצ'ו דג ים בגודל טפאס וגספצ'יו נפלא עם גלידת חרדל וסבלה פרמז'ן. בהמשך חזה עוף בחרדל שלא היה מספיק עסיסי ושוק ברווז על מצע פירה ירוקים ולבבות חסה צלויים ועוד סוג של גרגרים שלא זוהו. הכל לווה בחצי בקבוק יין לבן איטלקי חמוד של פראסקטי (60). בחוץ הייתה פעילות לילדים ושולחננו שמוקם ליד השרותים בצפיפות לא סבירה הפך למקום עליה לרגל לכל האמהות על ילדיהן. לא מתאים ללאנצ' נינוח ורגוע. 216 ש"ח +תשר.
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות