1 הגדל תמונה
מסעדת פאסטל. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
מסעדת פאסטל. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
מסעדת פאסטל. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
מסעדת פאסטל. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
מסעדת פאסטל. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
מסעדת פאסטל. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
7 הגדל תמונה
מסעדת פאסטל. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
 

מסעדת פאסטל במוזיאון תל אביב

פאסטל היא מסעדת שף מצוינת בגן הפסלים של מוזיאון תל אביב. אחרי שתפסנו את תשומת ליבכם, כך אנו מקווים, מגיע לכם כנראה הסבר. כל מי שביקר פעם במוזיאון תל אביב, ומי לא ביקר, יודע בוודאי שאוכל אף פעם לא היה הצד החזק שלו. החל
מהקפיטריה המשעממת (גם באגף החדש עוד יש לאן לשאוף) וכלה בניסיונות הקולינריים שלא צלחו בגן הפסלים. אז נכון, במתחם האופרה הצמוד יש כבר את חדר האוכל שמספקת את ההמונים, אבל במוזיאון עצמו וגם בצמוד עליו אין מסעדה ברמה כמו זו שמספק המוזיאון המצוין עצמו בתחום האמנות.
לא עוד. מסעדת פאסטל היא הפתעה של ממש. לא רק בשל העובדה שהיא מנצחת את המיקום הכושל עד כה אלא פשוט בגלל האוכל המצוין שהיא מגישה. השף הלל תווקולי מציע מנות כמו סלט ניסואז עם קייל, קלמרי בגריל, ניוקי פטריות יער או המבורגר עם כבד אווז ברוטב יין אדום המוגשות כולן בחלל גדול ואלגנטי בתוך גן הפסלים היפה, נדמה שאפשר להכריז שהנאחס הקולינרי מעל המוזיאון הוסר.

( 5 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • noams

    noams
    יפה וגםמצויינת|5 29.01.15
    המסעדה יפה ומעוצבת, המנות מיוחדות עשויות ביד שף ברמה שכבר חשבתי שנשכחה. מרק דלעת צלויה ובשר שרימפס העלה חיוך של שפתי ביתי, קלמרי בגריל עם כרוב לבן כבוש ווינגרט היה מיוחד עם כי הקלמרי היו מעט קשים, טי בון טלה בגריל עם קרם של פול לבן מצרי, סלסת עגבניות ופלפל פדרון היה עשוי בעדינות ועסיסי, סקאלופ צרובים עם ראגו דגנים מנה מיוחדת שבה הסקאלופ העדינים השתלבו עם הפריכות של הדגנים. קינוחים מצויינים ורק השירות מבולבל (כמו מנה עיקרית שהגיע כמעט ביחד עם הראשונה והוחזרה בכבוד למטבח..). יפה ומיוחד!
  • arian

    arian
    טעים ומקורי הקינוחים ממש לא|4 22.11.14
    מהראשונות צלחת הירקות המוקפצים ממש טעימה הרוטב לידה מוגש באופן קצת מוזר וכאילו לא קשור. מהעיקריות הפרגיות בקארי מדהימות וגם הפפרדלה הייתה טעימה. הקינוחים לצערנו לא היו ברמה
  • ybenozer

    ybenozer
    אכן מסעדת שף- קטן מעוצב ויקר!!|3 06.03.14
    מעוצב יפה ושירות קשוב. מי שאוהב את הרעיון של קבלת דגימות מעוצבות היטב במחיר גבוה להפליא יהנה בהחלט. אני הרגשתי מרומה לשלם 68 ש"ח על דגימת טונה אדומה חתוחה לקוביות על מצע חסה. משהו שמתאים לביס וחצי. מסביבנו ישבו אנשים שנראו שמחים ומאושרים. קחו בחשבון פלצנות עולה כסף
  • חייםעושה

    חייםעושה
    למרות המיקום|5 09.10.13
    קצת חששנו מהמיקום ה'פלצני' במוזיאון תל אביב. העיצוב המנוכר רק הוסיף לחששות וכך גם השירות המנומס עד זוב דם. אבל האוכל הפך את הקערה על פיה. מטבח גורמה נהדר, לא מתוחכם או מתחכם מדי ובעיקר טעים מאד. אל תוותרו על הגאספצ'ו
  • avron

    avron
    עדיין בהרצה - יש למה לצפות|4 20.08.13
    היום, יום ג' בצהרים להפתעתי המקוםן מפוצץ וללא הזמנה אין סיכוי לשולחן. עיצוב מודרני ונקי, השרות קצת צולע בשל העומס. ארוחה עיסקית כמקובל במחיר מנה עיקרית גם מנה ראשונה ממבחר מדי מצומצם.הראשונות מעולות: קרפצ'ו דג ים בגודל טפאס וגספצ'יו נפלא עם גלידת חרדל וסבלה פרמז'ן. בהמשך חזה עוף בחרדל שלא היה מספיק עסיסי ושוק ברווז על מצע פירה ירוקים ולבבות חסה צלויים ועוד סוג של גרגרים שלא זוהו. הכל לווה בחצי בקבוק יין לבן איטלקי חמוד של פראסקטי (60). בחוץ הייתה פעילות לילדים ושולחננו שמוקם ליד השרותים בצפיפות לא סבירה הפך למקום עליה לרגל לכל האמהות על ילדיהן. לא מתאים ללאנצ' נינוח ורגוע. 216 ש"ח +תשר.
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


עוד מסעדות