בר בירה ביצ'יקלטה

אילן בר הוא איש רב זכויות בסצנת האוכל המקומית. מייסדה של רשת הגלידריות אייסברג, בעליו הקודם של בר הויינברג ואיש שיודע דבר אחד או שניים על אוכל. בסוף שנת 2013 פתח בר יחד עם אישתו דלית את הביצ'יקלטה, ביר גרדן מקומי המציע בחצר היפה שלו ובחלל הישן והנעים הצמוד אליה מבחר כדול של בירות טובות, בשרים מעושנים מתוצרת בית, כבד קצוץ, מושט עם צ'יפס ועוד.

( 3 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • galiavu

    galiavu
    מצאנו חניה מול הדלת!|4 20.12.15
    כך שכבר התחיל חיובי. שישה קשישים (45-50, הרבה מעל הממוצע כאן מסתבר) חלקו כמה וכמה מנות מכל סעיפי התפריט. יצוין לטובה מגוון המנות הצמחוניות/טבעוניות. האוכל היה טוב וגם מהאווירה נהננו על אף גילנו המתקדם, ובמיוחד מהעובדה שאפשר לשבת לדבר בכיף בלי מוזיקה מחרישת אוזניים. אבל ממקום שמתיימר להיות "ביר גרדן" הייתי מצפה למבחר הרבה יותר רחב ומעניין של בירות, וממקום שכמעט כל כולו גינה סגורה ב"סגירת חורף" שאולי אטומה לגשם אבל לא לקור, הייתי מצפה למספר רב יותר של פטריות גז מענגות (תנורי החשמל לא אפקטיביים בחלל כזה). ייאמר לזכותם שהציעו ואף הביאו שמיכות, כך שבסופו של דבר גם לרגישים היה די חמים ונעים.
  • likeornot

    likeornot
    מפתיע|4 17.12.14
    מיקום חביב והחצר שנגלית: מדהימה. שירות עייף ומתנצל על כך בערב...תפריט עשיר לגרגרנים ולטבעונים כך שכולנו מצאנו נחמה באוכל, שמחה עם חברה טובה ומקום נעים ומזמין. נשוב שוב אם נהיה באזור.
  • dafnag

    dafnag
    חביב וטעים בחצר|4 15.07.14
    אוירה לא פורמלית ופעילה בערב קייצי בחצר עם בריזה (טבעית או ממאוורר). מסך מונדיאל, בירות וצ'ייסרים. אוסף מנות בסגנון איטלקי. טעמנו את החציל המפורסם- אכן מיוחד. בתפריט מגוון מנות מעניינות שנצטרך לחזור ולנסות.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד