מוזה בהר

סוג: צרפתי
 

מוזה בהר

מסעדת ביסטרו שף צרפתית הממוקמת בטבע במושב שורש. מדובר בשילוב בין איכות לבין פרשנות מקומית ועם נוף מרשים להרי יהודה שקשה להפסיק להתפעל ממנו. התפריט מציע מנות עשירות, המבוססות על דגה ועל בשר וגם על ירקות עונתיים. יותר מזה באמת שלא צריך.

( 5 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • daphnaol

    daphnaol
    אחת האופציות הטובות באזור|4 29.08.16
    נוף מהמם, אוכל טוב ומגוון, שירות מצוין
  • טאטי

    טאטי
    נוף יפה ואוכל מפתיע לטובה|4 25.06.15
    הגענו למקום בעקבות ביקורות. בכניסה קיבלנו רושם של מלכודת תיירים ועשינו הזמנה מינימלית עם ציפיות ברצפה. למרבה ההפתעה האוכל היה סביר. החציל הקלוי היה אפילו מצויין. הנוף מדהים והשירות ידידותי ונעים. בסך הכל מומלץ.
  • itsapir

    itsapir
    פיתרון מסביע לנמצאים באיזור|2 13.11.14
    באנו בשבת ישבנו ליד החלון בנוף יפה והזמנו את יין הבית. לקח למלצר 10 דקות להודיע שיין הבית נגמר??? ומציע יין בית חדש. מחיר יין הבית היה 45 ₪. מצטער אבל זה לא יין הבית. פטה כבד העוף היה מעולה אך גם סלט הפטוש היה לו רע. הבעיה ששתי המנות היו ממש קרות. לעיקריות טאג'ין חזה עוף שאין מה להגיד עליו וספגטי בקר שהאטריות דמו בטעמם לנודלס ולא לספגטי. מנה אחרונה אטון מס שהיתה מעין פבלובה מפורקת שהיתה סבירה. במחירים של המסעדה - ציפיתי ליותר
  • פסולינה

    פסולינה
    לא מצדיק את המחיר הגבוה|3 26.09.14
    אכו מקום עם פוטנציאל לא מבוטל אלא שהפוטנציאל לא ממומש. לא במלואו. היינו בחג בצהריים. ישבנו בתוך המסעדה. הרעש של המלצרים והמנהלים מסתובבים כשהם לא עומדים בעומס היה בלתי נסבל. מנת טאגין חזה עוף הייתה מרירה מדי עם גרגרי חומוס שרצו עוד בישול. מנות ילדים יפות וטעימות, דג סביר. מחירים מאוד גבוהים. בפעם הבאה נבוא אולי עסקית.
  • אביביל

    אביביל
    גיליתי מקום אלוף!|5 25.12.13
    באמת מקום מהמם.הנוף החד פעמי והשירות האישי והכי חשוב-שוק הטלה הבאמת מצויינת! ואני אלוף בלאכול שוק טלה.....מומלץ בחום
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת סאטיהמסעדת סאטיה מומלץ מפה8.8בעולם קולינרי בו המנות הולכות והופכות קטנות יותר, מפורקות, אינסטגרמיות – מסעדת סאטיה הירושלמית מספקת תחושה של שפע גדול. למרות האווירה היוקרתית (אך חמימה), מי שנכנס לסאטיה יודע שרעב הוא לא יצא. השף אילן גרוסי (אושיה קולינרית בפני עצמה והבעלים לשעבר של שאנטי המיתולוגית וצ'אקרה הידועה) ביחד עם שותפיו, יצר מקום שמח וחמים, עם שירות מוקפד ובעיקר עם אהבה גדולה לחומרי הגלם. כל הרכיבים במסעדה (כולל פירות הים הטריים שתפריט המסעדה משופע בהם) הם מתוצרת ישראלית מקומית, ואיתם מרכיב השף מדי בוקר את תפריט המיוחדים שנוצר בעיקר מגחמות אישיות, טעמים שאסף מביקורים ברחבי העולם (בדגש על אסיה) ומה שהיה לשוק להציע באותו הבוקר. התפריט נע בין מנות קלאסיות (ריזוטו פירות ים עשיר, שניצל עגל עצום מימדים וסטייק אנטרקוט עסיסי) למנות ייחודיות כמו קלמארי הממולא ברטטוי ושרימפס ומוגש על קרם חציל ולבנה גלילית, קרפצ'יו סלקים מפוחמים שמוגש עם קרם פרש ופקאן מסוכר ודג שלם צלוי על הגריל שמוגש על פלטת עץ כבדה. ולמרות כל השפע, בדיוק כשם שהסנדלר הולך יחף, השף של סאטיה, שיכול לבשל רק כשהוא ממש רעב, מסיים קרא עוד


עוד מסעדות