onza

אונזה היא המיזם היפואי של אנשי הקיטשן מרקט משוק הנמל בתל אביב. השף יוסי שיטרית, אחד הטבחים הכי מקוריים ויצירתיים שקמו לנו כאן, מנסה להגיש כאן אוכל מעט פשוט יותר מהמנות המסובכות שהקנו לו את תהילתו בקרב אכלניה המתוחכמים יותר של ארצנו.

( 8 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • קרןהפוך

    קרןהפוך
    פלצני|3 29.12.18
    אכלנו קבוצה גדולה ארוחת ערב. מנות טעימות מאד אבל קטנות מאד. לא ברור איך סועד יחיד אמור לשבוע ממנה של 2 כפות ריזוטו ופילה דג, או מארבע קציצות דג ברוטב עגבניות. בטח שלא קבוצה גדולה. המסעדה מאד רועשת. ישבנו ליד דלת השירותים. קינוחים מצויינים.
  • dalitdo

    dalitdo
    אווירה טובה ואחלה מקום|4 18.02.18
    מקום כיפי בלב שוק הפשפשים. הזמנו מקומות לארוחת ערב, והשירות היה מקסים. המנות הראשונות מעניינות, המנה העיקרית לא היתה גדולה (מנה של 3-4 קציצות דגים) אבל בשלב זה שבענו. המשקאות טובים כולל אוזו משובח. הדבר היחיד שאכזב היה הקינוח.. סוטלאץ (אמור להיות פשוט אורז בחלב) שהגיע בכלי מתכת עם שילובים משונים (בננה בטופי?!) ולא אסטטיים במיוחד. לפחות הקפה השחור היה כמו שצריך. השורה התחתונה: לא הכי טורקי אבל מקורי וכיפי..
  • sasmic

    sasmic
    אחלה מקום|5 16.10.17
    היינו 6 סועדים ביום ראשון שהם מגדירים אותו כערב טורקי. הזמנו מגוון רחב של מנות ראשונות ועיקריות, המנות היו מאוד מוצלחות, מעבר לזה הקוקטיילים שלהם מיוחדים וטעימים, אחלה מוזיקה ויופי של אווירה. נקודה לשיפור, הקינוחים שהיו ממש לא מוצלחים, לפחות הקנאפה, לזכותם ייאמר שהם זיכו בלי לחשוב פעמיים.
  • avron

    avron
    על מה הרעש התקשורתי?|4 29.06.16
    מילאנו חובתנו לאומה וביקרנו כאן הערב.הייתי אומר סוג של מסעדת טפאס עם פזילה קלה לטורקיה ופה ושם יצירתיות.אז הזמנו חצילים חמים סתמיים קצת,פוקצ'יה שלא הייתה כזו אלא פיתה פריחה ודקה ותפוחה די טעימה,הביצה של קיטשן מרקט (מנת הדגל) טעימה מאד,לחמא ג'ון משופר בנוסח השף וטרטר טונה שבפועל היה נתחי טונה אדומה על חציל -לא התלהבתי.היינות מתומחרים כמו זהב,כולל בכוסות.שתינו 2 כוסות גבורץ קולומביה קרסט ב68 ש"ח ובסהכ 257 לפני תשר.קצת יקר יחסית למנות הלא גדושות ועשויות מחומרי גלם פשוטים וזולים. אין בכך כל רע כמובן,אבל יש לתמחר בהתאם. למה מצאה כתבת עיתון הארץ להתלהב ולהמליץ?חידה.לא שהיה רע חלילה,גם לא מזהיר.
  • noams

    noams
    ערך נמוך מאד לכסף|2 17.06.16
    ששי בערב המקום מלא. ישבנו בחוץ על כסאות הקש. כרובית מטוגנת בוינגרט נחמדה מוטבעת בהר רוקה אופנתית ללא ייחוד סלט ארטישוק 4 חתיכות מטוגנות על הר רוקה ועיגולי צנונית פילה מוסר מטוגן על גבעולי ברוקולי ברוטב עגבניות וצ׳יפס ב108! ש״ח פוקצ׳ה ב18 ש״ח היא בעצם פיתה קטנה שהותפחה ונאפתה לבלון פשוטו כמשמעו, פירות ים מהקפאה, בירה הוגרדן מחבית כמעט ללא גז שהושארה. לקרוא למלצר בלתי ניתן. יקר מאד יחסית לתמורה. למרות הטרנדיות לא מומלץ.
  • dafnag

    dafnag
    טעים ונחמד בשוק הפשפשים|4 13.11.15
    אזור שוק הפשפשים בלילה תמיד נחמד. האוכל (מנות ראשונות ועיקריות) היה מעניין, טעים ומיוחד אך היה חסר משהו כדי להתעלות על עצמו. הקינוחים טובים מאוד. כנפה טלה טובה ברוטב יוגורט (אם כי חלק של שומן קשה בתוך הקדאיף היה קצת בעייתי). רביולי סלק טוב אם כי הרביולי סלק היה קצת מתוק ולכן החיבור שלו לרוטב הגבינה הכחולה יצר טעם קצת מוזר. ביצה של קיטשן מרקט- אהבתי שכבות של פטריות, אפונה וביצה חצי עלומה. אחרים פחות אהבו. קינוחים מצויינים: עוגת/קציפת גבינה קלילה (עם פירות וקרמבל) ןמלבי עם ריבת פירות יבשים.
  • לוטרה

    לוטרה
    כיף בשוק...|4 29.03.15
    איזה כיף שכבר אפשר לשבת בחוץ! במקום יופי של אווירה ושירות. הכי נהננו מאונזה בורגר! מהפיצה גבינות ושרימפס ומהביצה מהקיטצן מרקט ציפינו ליותר...
  • namrud

    namrud
    קטנה ונהדרת - ממליץ בחום|4 05.03.14
    המסעדה שקמה על חורבות השרקוטרי מציעה מגוון מדליק של מנות דגים ומנות איטלקיות שפשוט כיף להתענג עליהן. סתם מרק כרובית עם לחם, ברבוניות טריות ומצוינות, פיצה שרימפס ועוד. יש גם מנות קטנות ולא מיוחדות מדי או משביעות כמו הסשימי טונה אבל אפשר להמנע מהן ולהמשיך להנות. גם באגף הקוקטיילים יש כל מיני חידושים נחמדים. הקינוחים בנאליים אבל זה ממש לא העיקר שם השירות אדיב אבל לא יוצא מגדרו. המחיר סביר בהחלט, היינו שישה, אכלנו הרבה ועל אחד שתה קוקטייל ויצאנו עם בערך 700 ש"ח. מומלץ בחום.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


הסלון - איל שניהסלון - איל שני מומלץ מפה9.3מסעדת הדגל של השף אייל שני, משורר התפריטים ומלך העגבניות ממוקמת בחלל משופץ שהיה פעם אורווה, בגבול תל אביב-גבעתיים, באווירת משתה שיש בה הידור וייצריות - וגם, מה לעשות, קצת פרחיות לשמה - הוא מגיש עגבניות אפויות שנוחתות על נייר חום גס המכסה את את השולחן ואז זוכות לתוספת יוגורט וזעתר מידיו של השף; פוקצ'ות נפלאות; תבשיל לחי עגל, או כפי שהוא נקרא בתפריט "קדירת לחי עגל שהוטמנה 7 שעות ברמץ עצים מלחשים"; "רביולי נתחי אנטרקוט מוטחים על פלדה לוהטת עטופים בליבת חציל שרוף"; או "ראש שלם של כרובית שקיבל מכת זהב מעצי תפוזים בוערים". מי שעוקב אחרי שני בעיתונות ובטלוויזיה רגיל לתהות שוב ושוב על הניסוחים המתפייטים, שנשמעים לעתים כפארודיה על עצמם, ואם במקרה המלצר לא הניח את אחת המנות על תפריט הנייר כדי שישמש צלחת, הוא יספק תוכנית בידור משעשעת לערב כשהסועדים מנסים למצוא את המנה בעלת השם ההזוי ביותר. אבל השירה האמיתית היא באוכל עצמו, בכמה נגיסות של תבשיל עמוק של לחי עגל וחלה קרועה, או בתרד בר נמס בחמאה אפוף בענן פרמזן, שטעמם מרגש ולא שגרתי בדיוק כמו שמם. עם יין טוב, מוסיקה משובחת ברקע ומטבח פתוח שחושקרא עוד
עוד מסעדות