מסעדת קלארו - רן שמואלי

מומלץ מפה
8.5
סוג: מטבח שף
 

מסעדת קלארו

אחרי ציפייה של שנים, ממש כך, פתח באביב 2014 השף רן שמואלי את מסעדת קלארו במתחם שרונה. שמואלי, המוכר לקהל הישראלי מהקייטרינג היוקרתי שלו ומהטלוויזיה, מציע כאן אוכל ים תיכוני שמכין יחד איתו השף הלל תוואקולי . חומרי הגלם מגיעים מחווה אקולוגית באילניה. התפריט מושתת על מצאי עונתי משתנה של ירקות ופירות. בין המנות, שכולן פשוטות וטעימות מאד קלמרי על הפלנצ'ה ברוטב סלק, ניוקי ריקוטה ברוטב דלעת ופירורי עוגיות אמרטי, פילה פורל מעושן ברוטב חזרת לבנה, ותבשיל טלה ביוגורט ועוד. כל זה קורה בחלל עצום בגודלו, בעל כמה מפלסים ויופי מרתק של מבנה היסטורי ישן.

( 13 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • yanivli

    yanivli
    עוד מסעדה שכדאי לבוא בגללה|5 28.02.17
    לדעתי קלארו היא אחת מחמשת המסעדות הטובות ביותר בתל אביב שכדאי לבוא לעיר בגללה. באנו-זוג ורק הישיבה בחלל הענק והרומנטי שלו כבר העלתה את מד הנעימות. למרות מחירי המנות - הן שוות כל שקל. פתחנו באספרגוס בגריל שהיה קטן אך בעל טעמים עזים של האספרגוס ורוטב הנהדר. חלקנו 650 גר אנטריקוט עשוי בדיוק כפי שרצינו (מדיום) ו"גירדנו" ממנו כל פינת בשר שניתן היה. הכל לווה בכוס מרלו הראל, וקינחנו ב טראפל קינג סייז מתוק אך מעניין. על כל אלו - 600 שקל (ללא טיפ). השרות יעיל.
  • etif

    etif
    בסדר ולא יותר|2 29.01.16
    היינו בשישי בערב. המסעדה הייתה די מלאה והשירות היה טוב. האכול היה די בינוני וגודל המנות היה סביר, אך המחיר היה גבוה. חזה העוף עלה 96 ושניים שלקחו אותו הגדירו את המנה כ"בסדר". ריזוטו ארטישוק (מהנה מיוחדת להיום) הייתה על גבול הלא טעים: שמן מדיי, "חוטי" ארטישוק לא אכילים (הוא פשוט לא נוקה טוב) ומלוח מדיי. היא הייתה קטנה למדיי ועלתה 68. בקיצור: לא מקום שנחזור אליו. הפער בין רמת האוכל למחיר גבוה מדיי
  • צוצון

    צוצון
    עדיין לא|3 18.09.15
    אי אפשר לחמוק מתחושת ההמון שמלווה את באיה של המסעדה. האוכל לא מתעלה לרמת פיצוי. אנחנו חווינו תחושה של פס ייצור.
  • shirleyh

    shirleyh
    בראנץ' מצויין.|5 09.06.15
    הגענו לבראנץ' בשבת בבוקר, וחששנו שבדומה למקומות אחרים במתחם שרונה ההומה, נשב בין משפחות עם גדודי ילדים צווחניים. שמחנו לגלות שהגדודים נהרו כנראה למקומות פתוחים יותר, ולכן למרות שהמסעדה היתה מלאה, הרעש היה סביר בהחלט, והאווירה טובה. המקום היפה, השירות המקצועי, והבארנץ' המדוייק הפכו את החוויה שלנו למוצלחת לגמרי. נחזור שוב לארוחת ערב בקרוב.
  • חיפושתמידי

    חיפושתמידי
    מקום יפיפה ורומנטי האוכל איכזב|3 11.02.15
    המסעדה אחת היפות בארץ,אולם האוכל לא המריא וחלקו היה לא טעים.
  • arian

    arian
    כייף לשבת ואוכל טעים|4 06.02.15
    המנות היו מאוד טעימות, הפילה מקסים וגם הקבב, המטבלים לא כל כך,השקשוקה הירוקה מאוד טעימה.הקינוחים קצת יותר פשוטים במרכיביהם ועם הרבה סוכר- רוטב טופי דליל ומלפווי לא מספיק עשיר. המלצרית לא הייתה מספיק שרותית אולי הייתה עייפה כמעט ביקשנו שיחליפו אותה
  • avron

    avron
    עיסקית עם תמורה טובה לעלות|4 19.01.15
    חלל מדהים ומעוצב בפשטות אלגנטית. מטבח ענק פתוח לרווחה וגם בר גדול מימדים. יש חדר פרטי בקומה עליונה ואולם ארועים במרתף.השירות סימפטי ומקצועי.בעיסקית כלולה במנה העיקרית מנה ראשונה ושתיה קלה שאותה לא קיבלנו וגם לא הוצעה לנו.האנטיפסטי היה מאכזב מאד:עלוב ולא טעים.הקרפצ'יו שהוגש עם טוסט ארוך היה מאד טעים. לעיקריות: פפרדלה ראש לוקוס,75 ופורקטה (נתח די שמן של חזיר) עם תפו"א בתנור מהטובים שאי פעם טעמתי,68.לקינוח כדור גלידת שקדים תוצרת הבית ומעולה,14. ליווינו בכוסות של יין בית אדום סביר,27. סהכ 223 ש לפני תשר. האמת שמרן שמואלי ציפיתי ליותר יצירתיות, אבל בסופו של דבר נהנינו מהארוחה ולבטח מהסביבה ונחזור.
  • goodlife

    goodlife
    מיללייק|4 24.11.14
    נתחיל מהעובדה שנהנינו מהעיצוב של המקום, מהאווירה ומאוכל שהקפידו עליו עד הפרט האחרון. מרק החצילים עם פטה היה טעים, הפורל שהוגש היה עשוי במידה הנכונה וכנ"ל. מי שאכזב היתה מנת המילפיי שהרוטב טופי שהוגש לצידה היה מיותר וגם הדפים היו יותר עוגה.. עניין של טעם. זה לא אוכל גורמה, אבל זה אוכל עשוי נכון וטעים. השירות היה מצויין. מיל לייק!
  • peereran

    peereran
    מאכזב מאוד|3 25.09.14
    אומנם חלק מהמנות היום טעימות וגם השירות היה טוב, זמנו מנת אנטריקוט של 1.1 קג היה טעים אבל היה יותר מדי שומן . תוצאה סופית שילמנו לא מעט כסף ויצאנו רעבים
  • sasmic

    sasmic
    קצת התאכזבנו|3 14.09.14
    הגענו קבוצה של עשרה אנשים, מהאווירה לא מאוד נהנו כנראה בגלל שישבנו במרפסת. המנות הראשונות היו טובות וכך גם מנת הטלה. מנת האנטריקוט הייתה מאכזבת במיוחד בגלל כמות השומן. המחירים לא זולים והשירות היה בסדר, סה"כ חביב לא יותר.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


הסלון - איל שניהסלון - איל שני מומלץ מפה9.3מסעדת הדגל של השף אייל שני, משורר התפריטים ומלך העגבניות ממוקמת בחלל משופץ שהיה פעם אורווה, בגבול תל אביב-גבעתיים, באווירת משתה שיש בה הידור וייצריות - וגם, מה לעשות, קצת פרחיות לשמה - הוא מגיש עגבניות אפויות שנוחתות על נייר חום גס המכסה את את השולחן ואז זוכות לתוספת יוגורט וזעתר מידיו של השף; פוקצ'ות נפלאות; תבשיל לחי עגל, או כפי שהוא נקרא בתפריט "קדירת לחי עגל שהוטמנה 7 שעות ברמץ עצים מלחשים"; "רביולי נתחי אנטרקוט מוטחים על פלדה לוהטת עטופים בליבת חציל שרוף"; או "ראש שלם של כרובית שקיבל מכת זהב מעצי תפוזים בוערים". מי שעוקב אחרי שני בעיתונות ובטלוויזיה רגיל לתהות שוב ושוב על הניסוחים המתפייטים, שנשמעים לעתים כפארודיה על עצמם, ואם במקרה המלצר לא הניח את אחת המנות על תפריט הנייר כדי שישמש צלחת, הוא יספק תוכנית בידור משעשעת לערב כשהסועדים מנסים למצוא את המנה בעלת השם ההזוי ביותר. אבל השירה האמיתית היא באוכל עצמו, בכמה נגיסות של תבשיל עמוק של לחי עגל וחלה קרועה, או בתרד בר נמס בחמאה אפוף בענן פרמזן, שטעמם מרגש ולא שגרתי בדיוק כמו שמם. עם יין טוב, מוסיקה משובחת ברקע ומטבח פתוח שחושקרא עוד
עוד מסעדות