פיאצה רוסטיקו מתחם שרונה

סניף שרונה של רשת המסעדות האיטלקיות הקטנה והפופולרית רוסטיקו המוכרת היטב לסועדים משני סניפיה הקודמים והעסוקים עד מאד בשדרות רוטשילד ובמתחם בזל. גם כאן תמצאו את שלל הפיצות והפסטות שהקנו לרשת את אהדת הקהל.

( 3 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • קרןהפוך

    קרןהפוך
    פיצה טעימה מאד|4 26.11.16
    האם אהרוני שעומד בתור לפיצה מעידה על איכותה? ייתכן. בכל אופן אנחנו נהננו מהפיצה. יורדת נקודה בגלל הצפיפות וחוסר האפשרות לאכול בנחת, ובעיקר המשפחה המגעילה שלא נתנה לנו לשבת למרות מקומות ריקים, אבל זה לא באמת קשור לפיצה.
  • sigsag

    sigsag
    ערב נעים וטעים|4 05.08.15
    6 בנות שחוגגות יום הולדת זה כבר מתחיל טוב. השולחן היה ערוך ומוכן לקראתנו, השרות היה אדיב ומהיר יחסית. אכלתי מנה של פסטה ברוטב שמנת ולימון עם סלמון, שהמלצר התעקש שהיא מעולה ושהסלמון מגיע נא מחום הפסטה בלבד. בהתחלה לא נשמע משו אבל היה מאוד טעים ומאוד מוצלח.
  • likeornot

    likeornot
    הקנקן יפה ובתוכו: ריק אחד גדול|2 11.05.15
    סניף נוסף לרשת האיטלקית בשכונה ההורסת. מזל שהמיקום מקסים כי כל השאר: לברוח. צפיפות של השולחנות, מחירים מרקיעי שחקים על כלום, וגם האוכל, לא להיט. מנת אנטיפסטי זערורית ואנמית על צלחת ענקית, מלבד הכמות הזעומה וצורת ההגשה הנוראית ב-50 ש"ח הדרך בא הוכן האוכל (אם בכלל) הביאה אותנו להשאיר את המנה as is, יאמר לזכות מנהל המשמרת שהוא לא חייב אותנו. לא נשוב, לא נמליץ ואף נתריע.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מאפיית לחמים החשמונאים תל אביבמאפיית לחמים החשמונאים תל אביב מומלץ מפה9.7בכל לילה קרוב לחצות מגיעה משמרת חדשה של אופים למאפייה ועבודת היום מתחילה. אופים לפעמים חיים הפוך, במיוחד במאפייה שפתוחה רצוף 24 שעות ביממה. בשעות הבוקר המוקדמות מתמלאת המאפייה של אורי שפט, שף-קונדיטור שהתמחה בדנמרק ובצרפת והיה הקונדיטור הראשי של רשת ארקפה, בניחוח המופלא של לחם טרי, עוגות שמרים עשירות בשוקולד ופאי תפוחים זהוב. רשימת האוצרות במקום הזה גדולה מאוד. קודם כל הלחמים: כיכרות שחומות של לחמי שאור נהדרים, באגטים עם קרום פריך, פוקצ'ות וחלות חמאה מתוקות שנמסות בפה לקראת סוף השבוע. באגף המתוק קְרַאנְץ' רִיקוֹטָה, טארטים של פקאן, אגסים ואפרסקים, טָרְטְלֶט קטן של בצק פריך ושקדים שחומים ועוגיות ג'ינג'ר. מכיוון שהמאפייה פתוחה, יש כאן ערבובייה נעימה של מגשי בצק בדרכם לתנורים, תבניות ענק שבדיוק יצאו מאותם תנורים והרבה לקוחות שמצטופפים בשקיקה אל מול הדלפק. לא להילחץ, הצוות גדול, מקצועי ומסביר פנים. נכון שיש מעט דברים ששווה לחכות בתור עבורם, אבל הלחמים של אורי בהחלט נמנים עליהם. למי שיבחר לאכול במקום, מחכים שולחנות קטנים על המדרכה ובתוך המאפייה יש גם קפה ומבחר נחמד של סנדוויצ'ים קרא עוד
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


עוד מסעדות