עודד ברנר, וילי וונקה צעיר ומוכשר עם דמיון מתפרץ, רוצה לייצר תרבות שוקולד בדומה לתרבות היין או הקפה, ובעיקר להפוך את חווית האכילה להרפתקה המענגת לא רק את חוש הטעם.


בבר השוקולד של מקס ברנר, כמעט כמו במפעל השוקולדה של צ'רלי, יש ריח ממכר של שוקולד, קערות של פולי קקאו מטרינידד וונצואלה, צנצנות ענק של ענני מרשמלו, גושים גדולים של שוקולד לבן, חלב ומריר על הדלפק ואת נהר השוקולד מחליפים מערבלים גדולים של הנוזל הקטיפתי.


את השוקולד שותים מתובל בצ'ילי אדום בכוס עם קימורים אירוטיים רכים ומחבקים שנקראת 'האג מאג' או אוכלים מתוך מגוון יצירתי של פרלינים, קינוחים, ארוחות בוקר שמוגשות לאורך כל היום ועוד מנות נטולות שוקולד. אבל על קינוח אי אפשר לוותר כאן, מן הסתם.


מדובר בגן עדן של ממש לילדים ויש לא מעט מבוגרים מכורים למקום, על שלל סניפיו.

לכול הסניפים של מקס ברנר, לחצו כאן

( 2 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • ocp

    ocp
    תמשיכו לחפש|2 10.02.16
    עוד סניף, נראה זהה אבל מתוחזק קצת פחות (על הרצפה לידינו כוס זכוכית מרוסקת עם שיירי שוקולד דביק). השוקו טעים, אם כי לא מספיק חם. המלצר מגיש עוגה ומצליח להפיל את שוט הקצפת עם פניו כלפי מטה. מזל שרק על השולחן ולא עלינו. העוגה אמנם עצומת ממדים ומנסה להיות מורכבת בטעמים, אבל היא לא בדיוק פסגה קולינרית. אם יש לכם כרטיס של שרונה מרקט, כדאי לציין זאת עם החשבון, הם לא יסכימו לשנות את ההזמנה לאחר מכן. בשורה התחתונה- יש אופציות יותר מעניינות במתחם.
  • peereran

    peereran
    שקולד שוקלד שוקלד|5 23.08.15
    כל כך הרבה שוקולד, טעים כמו כל סניף אחר של הרשת
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


הסלון - איל שניהסלון - איל שני מומלץ מפה9.3מסעדת הדגל של השף אייל שני, משורר התפריטים ומלך העגבניות ממוקמת בחלל משופץ שהיה פעם אורווה, בגבול תל אביב-גבעתיים, באווירת משתה שיש בה הידור וייצריות - וגם, מה לעשות, קצת פרחיות לשמה - הוא מגיש עגבניות אפויות שנוחתות על נייר חום גס המכסה את את השולחן ואז זוכות לתוספת יוגורט וזעתר מידיו של השף; פוקצ'ות נפלאות; תבשיל לחי עגל, או כפי שהוא נקרא בתפריט "קדירת לחי עגל שהוטמנה 7 שעות ברמץ עצים מלחשים"; "רביולי נתחי אנטרקוט מוטחים על פלדה לוהטת עטופים בליבת חציל שרוף"; או "ראש שלם של כרובית שקיבל מכת זהב מעצי תפוזים בוערים". מי שעוקב אחרי שני בעיתונות ובטלוויזיה רגיל לתהות שוב ושוב על הניסוחים המתפייטים, שנשמעים לעתים כפארודיה על עצמם, ואם במקרה המלצר לא הניח את אחת המנות על תפריט הנייר כדי שישמש צלחת, הוא יספק תוכנית בידור משעשעת לערב כשהסועדים מנסים למצוא את המנה בעלת השם ההזוי ביותר. אבל השירה האמיתית היא באוכל עצמו, בכמה נגיסות של תבשיל עמוק של לחי עגל וחלה קרועה, או בתרד בר נמס בחמאה אפוף בענן פרמזן, שטעמם מרגש ולא שגרתי בדיוק כמו שמם. עם יין טוב, מוסיקה משובחת ברקע ומטבח פתוח שחושקרא עוד