1 הגדל תמונה
באדיבות כיתאבון
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
באדיבות כיתאבון
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
באדיבות כיתאבון
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
באדיבות כיתאבון
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
באדיבות כיתאבון
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
באדיבות כיתאבון
הועלה על ידי מערכתמפה
7 הגדל תמונה
באדיבות כיתאבון
הועלה על ידי מערכתמפה
8 הגדל תמונה
באדיבות כיתאבון
הועלה על ידי מערכתמפה
9 הגדל תמונה
באדיבות כיתאבון
הועלה על ידי מערכתמפה
10 הגדל תמונה
באדיבות כיתאבון
הועלה על ידי מערכתמפה
11 הגדל תמונה
באדיבות כיתאבון
הועלה על ידי מערכתמפה
12 הגדל תמונה
באדיבות כיתאבון
הועלה על ידי מערכתמפה
13 הגדל תמונה
באדיבות כיתאבון
הועלה על ידי מערכתמפה
14 הגדל תמונה
באדיבות כיתאבון
הועלה על ידי מערכתמפה
15 הגדל תמונה
באדיבות כיתאבון
הועלה על ידי מערכתמפה
16 הגדל תמונה
באדיבות כיתאבון
הועלה על ידי מערכתמפה
17 הגדל תמונה
באדיבות כיתאבון
הועלה על ידי מערכתמפה
18 הגדל תמונה
באדיבות כיתאבון
הועלה על ידי מערכתמפה
19 הגדל תמונה
באדיבות כיתאבון
הועלה על ידי מערכתמפה
20 הגדל תמונה
באדיבות כיתאבון
הועלה על ידי מערכתמפה
21 הגדל תמונה
באדיבות כיתאבון
הועלה על ידי מערכתמפה
22 הגדל תמונה
באדיבות כיתאבון
הועלה על ידי מערכתמפה
23 הגדל תמונה
באדיבות כיתאבון
הועלה על ידי מערכתמפה
24 הגדל תמונה
באדיבות כיתאבון
הועלה על ידי מערכתמפה
25 הגדל תמונה
באדיבות כיתאבון
הועלה על ידי מערכתמפה
26 הגדל תמונה
באדיבות כיתאבון
הועלה על ידי מערכתמפה
27 הגדל תמונה
באדיבות כיתאבון
הועלה על ידי מערכתמפה
 
בלב העיר העתיקה של נצרת
מסעדת כיתאבון בנצרת מגישה אוכל ערבי אותנטי עם טוויסט עדכני. המסעדה שוכנת בלב העיר העתיקה של נצרת, קרובה אל הכנסיות ואל השוק, ומציעה חוויה קולינרית איכותית וייחודית.
מטבח ערבי בפרשנות מודרנית
תפריט המסעדה מציע מנות מהמטבח הערבי-נצרתי האותנטי, אשר מתאפיין בחומרי גלם מקומיים, טריים ועונתיים. תוכלו למצוא כאן מנות ערביות מסורתיות כמו סינייה כופתא, מוחמר, קבאב חלבי, ערוסה, מקלובה וחומוס ביתי. ובנוסף, תוכלו ליהנות ממנות מבריקות שמשלבות בין מטבחים כמו מנה נהדרת של סינייה דג לוקוס – פילה לוקוס המבושל במחבת עם ירקות.
סיורים מרתקים בנצרת עם ארוחה טעימה
מעבר לטעמים הנפלאים, מסעדת כיתאבון מציעה סיורים בנצרת העתיקה בשילוב ארוחה טעימה. הסיורים מתאימים לימי כיף לקבוצות ולארגונים או כפעילות לכל המשפחה. הסיור בעיר העתיקה של נצרת כולל בתוכו היסטוריה, אמנות, דת וטעימות מהאוכל המקומי. הסיור מתחיל בכיכר המעיין, עובר דרך הכנסיות של העדות השונות, וממשיך אל סמטאות העיר העתיקה. בשוק הריחות והטעמים עוטפים מכל כיוון, ותיהנו בו מניחוחות התבלינים, הממתקים השונים וכמובן של הקפה המקומי. הסיור מסתיים בארוחה מלאה במסעדת כיתאבון, עם כל המנות הטעימות.
עיצוב נעים וחלל לאירועים
כמו התפריט גם העיצוב של המסעדה משלב בין פשטות וצניעות לבין סגנון עכשווי. שילוב של חומרים, טקסטורות וצבעים כמו מתכת, בטון, קש, עורות, זכוכית ועץ יוצרים אווירה חמימה ומזמינה. בחלל התחתון של המסעדה הפועל ביום יושבים אורחי המסעדה, ובקומה העליונה תוכלו לקיים אירועים פרטיים לקבוצות של עד 60 אורחים.

רוצים להיות המדרגים הראשונים?

דרגו עכשיו
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שראביכמסעדת שראביכ מומלץ מפה9.6שראביכ, מסעדתו של יעקוב ח'יאט שבכפר ראמה, היא מסעדה יוצאת דופן. מסעדה קטנה, עממית, צנועת מראה, נטולת גינונים, אבל האוכל המיוחד שמוגש בה – ישאיר בכם חותם. אפשר לכנות את המקום – מסעדת פועלים: באים, אוכלים, הולכים. המנות מוגשות בצלחות קטנות במתכונת של "טעימות": כרובית מטוגנת בטחינה, עולש בר מבושל ועוד. יעקב מלקט עשבי בר במומחיות ומתקין מהם מנות פשוטות מאד אך נדירות בטעמיהן. זהו אוכל גלילי במיטבו. כל אחד ימצא את המנה שלו, בין אם אתם צמחונים, טבעונים או חובבי בשר. תוכלו למצוא כאן סלט עשבים של גרגר נחלים, עולש בר, עלי אלה ארץ - ישראלית ופרחי כליל החורש מלווים בבצל סגול. או חביתת ירק ובתוכה מיורן, שומר בר ושום בר. או חציל קלוי המוגש עם טחינה ופטל בר. או סלט עדשים עם עלי שומר. לצד העשבים מכין יעקוב חומוס נהדר, נקניקיות מושרות ביין, קובה ועוד כמה מנות ערביות קלאסיות. המסעדה פתוחה בכל ימי השבוע למעט ימי שני. בשבת בדרך כלל עמוס מאוד, אך אם בכל זאת הגעתם בשבת, יש להצטייד בסבלנות. לא ניתן להזמין מקומות מראש.קרא עוד
מסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרהמסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרה מומלץ מפה9.3האוכל הגלילי הנפלא שמבשלת נג'את מרעב הוא רק תירוץ כדי לבוא בצל קורתה של המשפחה המקסימה הזאת, לשוחח, לשמוע סיפורים ולנשום עמוק את הנופים והאוויר של הגליל. נג'את ויוסף מרעב, שניהם מורים במקצועם, מארחים ומבשלים ישר מהלב, מאכלים מקומיים בפרשנות אישית ועם סודות שנג'את תמיד שמחה לחלוק: מרק פריקה סמיך בעל טעם מעושן עדין, עשוי על בסיס ציר כבש וחיטה ירוקה קלויה; עלי גפן זעירים ממולאים; במיה במיץ עגבניות; מנסף – אורז מבושל עם בשר כבש ועגל טחון ומעליו נתחי עוף או כבש, צנוברים ושקדים; וכמובן שפע מעדנים מעשבי בר מקומיים, פרי ליקוטו של יוסף: חובזה, עולש בר, עכוב, שומר בר המבושל עם עדשים, פטאייר ממולא בחמציץ, פלפל ובצל ועוד. אחרי הארוחה מומלץ גם להזמין טיול קצר בסביבה הקרובה: בכפר, במטע הזיתים העתיק של המשפחה, למעלה ממאתיים שנים גילו, או אל סלע המתנשא מול נופי בקעת בית הכרם, שם נהגו הנוטרים לארוב על סוסיהם לגנבי הזיתים. כדאי מאוד להצטרף ליוסף לשעה של שלווה מבושמת בריח מרווה ופיגם. מי שמתקשה להיפרד, יכול ללון בצימרים שבנה יוסף, ולהתעורר לחליטת צמחים מעשה ידי נג'את לצד ריבת תאנים תוצרת קרא עוד


מסעדת דיאנאמסעדת דיאנא מומלץ מפה9דוחול ספדי הוא אחד השפים הטובים בארץ. נקודה.הוא נותן לחומרים מקומיים טיפול מינימליסטי ועדין שמבליט את טעמם הטבעי. מנות כמו סלט באבא גנוש אביבי עם שקדים ירוקים ועגבניות בלאדי, לבנה נפלאה שדוחול מגבן עם ענפים של זעתר בר, חציל טבעי קלוי על האש שמגיע חם וטובל בשמן זית עדין ושום, או בטטה ממעוסה פשוטה וגאונית עם טבעות קטנות של בצל ירוק ופלפל חריף. את קבב הטלה שדוחול מכין בעצמו והפך לסמל המסחרי של המסעדה, קוצצים בסכין אימתנית מול עיני הסועדים וצולים על הגריל הגדול למידה מושלמת של רכות ועסיסיות. מהגריל מגיעות גם צלעות דקות וורדרדות עם טעם משכר של טלה בלאדי ויש גם תבשילים מתחלפים לפי העונה והשוק, כמו טחול ממולא, טלה בפול ירוק או קדירה של כבש וירקות, לצד מנות מתוחכמות הרבה יותר. אחרי כמה שנים במהלכן פתח דוחול את דיאנא החדשה בשכונת אל מוטראן, נסגרה ב-2014 דיאנא החדשה ודוחול חזר לכור מחצבתו ברחוב פאולוס השישי. לפחות עבורנו, שאהבנו הרבה יותר את המקום הישן, אלו הן בשורות טובות. האוכל נשאר נפלא כשהיה. תמצאו כאן את הקבבים, הצלעות והסלטים הוותיקים והנהדרים ולצידם את המנות החדשות שרקח קרא עוד
מסעדת אל תנורמסעדת אל תנור מומלץ מפה8.7מסעדת "אל תנור" בנצרת עילית צמודה למסורת המטבח הערבי. מטבח בשרי, ערבי, נפלא בפשטותו ועשיר בטעמיו, המעלה אל השולחן ירקות ועשבים מקומיים עונתיים, לא מהונדסים או מועתקים - התגלמות כל מה שהוא אוכל ביתי אמיתי. במסעדת "אל-תנור" מגישים מבחר של סלטים: חצילים, עגבניות, קישואים ועשבים כמו עולש, חוביזה או ג'רג'יר. כמו כן מוגשים ממולאים למיניהם, ביניהם – עלי הגפן הנפלאים, תבשילי בשר כמו הקבב המתובל היטב, או מנת כתף הטלה המשובחת והמומלצת בחום. לסיום מוגשים קינוחים מסורתיים כמו הכנאפה. הקרבה המשפחתית למסעדת אל-באבור המהוללת מאום אל פאחם מורגשת היטב בתפריט ובביצועו המדויק. המסעדה גדולה ומרווחת, מעוצבת בסגנון מסורתי אותנטי. המסעדה היא בשרית אבל יש מנות גם לצמחונים. המסעדה פתוחה כל השבוע בין השעות 08:00-22:00, תפריט עסקי מוגש מדי יום, כמו גם הצעות למנות ילדים, ויש גם תפריט מיוחד לקבוצות. "אל תנור" היא תחנת חובה בצפון עבור כל מי שרוצה לחוות מטבח ערבי טוב.קרא עוד
עוד מסעדות