מלון בית אביטל ירושלים


שירות אדיב ומחירים נוחים
פלנטריום מצפה רמון


פעילויות לכל המשפחה בפסח

אנגוסרי עין המפרץ

סוג: בשרים
04-6829717 עכו עוד בסביבה פרטים נוספים עדכנו אותנו
 

מיקומה של המסעדה בלב מרכז מסחרי, כמו גם החזות החיצונית שלה, מתעתעים מעט. הכניסה היא דרך אזור פאסט-פוד שבו מוגשים המבורגרים או בשרים בפיתה, למי שרוצה לאכול וללכת מהר. אך בחלקו האחורי של המתחם, בצמוד לסופרמקרט, יש אזור שבו אפשר לשבת לאכול ארוחה רצינית יותר ובנחת.


התפריט עשיר ומגוון וכמעט כולו על טהרת הבשר, המגיע מגידול עצמי איכותי של משפחת דבאח, בעלי המסעדה. הצטיינו במיוחד הרוסטביף, שמוגש על לחם קלוי עם חרדל ואיולי תוצרת בית, והמיקסמבורגר שהיה לא פחות מעילוי - שילוב של בקר וטלה עם טוויסט מפתיע וטוב של רוטב כורכום – אשר מורגש כי גם הוא מוכן במקום. על הקולסלואו האסיאתי שמוגש לצד ההמבורגר אפשר לוותר.


עוד אהבנו את סופלקי הטלה, מנה עסיסית עטופה בטחינה, בצל ועגבניות, ואת הסינטה המושחרת - אחד הסטייקים המעולים שטעמנו לאחרונה. למעט החוויה המוזרה של ישיבה צמוד לקיר זכוכית של סופרמרקט, החוויה במקום נעימה, טעימה להפליא והשירות נהדר.

( 1 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שראביכמסעדת שראביכ מומלץ מפה9.6שראביכ, מסעדתו של יעקוב ח'יאט שבכפר ראמה, היא מסעדה יוצאת דופן. מסעדה קטנה, עממית, צנועת מראה, נטולת גינונים, אבל האוכל המיוחד שמוגש בה – ישאיר בכם חותם. אפשר לכנות את המקום – מסעדת פועלים: באים, אוכלים, הולכים. המנות מוגשות בצלחות קטנות במתכונת של "טעימות": כרובית מטוגנת בטחינה, עולש בר מבושל ועוד. יעקב מלקט עשבי בר במומחיות ומתקין מהם מנות פשוטות מאד אך נדירות בטעמיהן. זהו אוכל גלילי במיטבו. כל אחד ימצא את המנה שלו, בין אם אתם צמחונים, טבעונים או חובבי בשר. תוכלו למצוא כאן סלט עשבים של גרגר נחלים, עולש בר, עלי אלה ארץ - ישראלית ופרחי כליל החורש מלווים בבצל סגול. או חביתת ירק ובתוכה מיורן, שומר בר ושום בר. או חציל קלוי המוגש עם טחינה ופטל בר. או סלט עדשים עם עלי שומר. לצד העשבים מכין יעקוב חומוס נהדר, נקניקיות מושרות ביין, קובה ועוד כמה מנות ערביות קלאסיות. המסעדה פתוחה בכל ימי השבוע למעט ימי שני. בשבת בדרך כלל עמוס מאוד, אך אם בכל זאת הגעתם בשבת, יש להצטייד בסבלנות. לא ניתן להזמין מקומות מראש.קרא עוד


מסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרהמסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרה מומלץ מפה9.3האוכל הגלילי הנפלא שמבשלת נג'את מרעב הוא רק תירוץ כדי לבוא בצל קורתה של המשפחה המקסימה הזאת, לשוחח, לשמוע סיפורים ולנשום עמוק את הנופים והאוויר של הגליל. נג'את ויוסף מרעב, שניהם מורים במקצועם, מארחים ומבשלים ישר מהלב, מאכלים מקומיים בפרשנות אישית ועם סודות שנג'את תמיד שמחה לחלוק: מרק פריקה סמיך בעל טעם מעושן עדין, עשוי על בסיס ציר כבש וחיטה ירוקה קלויה; עלי גפן זעירים ממולאים; במיה במיץ עגבניות; מנסף – אורז מבושל עם בשר כבש ועגל טחון ומעליו נתחי עוף או כבש, צנוברים ושקדים; וכמובן שפע מעדנים מעשבי בר מקומיים, פרי ליקוטו של יוסף: חובזה, עולש בר, עכוב, שומר בר המבושל עם עדשים, פטאייר ממולא בחמציץ, פלפל ובצל ועוד. אחרי הארוחה מומלץ גם להזמין טיול קצר בסביבה הקרובה: בכפר, במטע הזיתים העתיק של המשפחה, למעלה ממאתיים שנים גילו, או אל סלע המתנשא מול נופי בקעת בית הכרם, שם נהגו הנוטרים לארוב על סוסיהם לגנבי הזיתים. כדאי מאוד להצטרף ליוסף לשעה של שלווה מבושמת בריח מרווה ופיגם. מי שמתקשה להיפרד, יכול ללון בצימרים שבנה יוסף, ולהתעורר לחליטת צמחים מעשה ידי נג'את לצד ריבת תאנים תוצרת קרא עוד
מסעדת מגדלנהמסעדת מגדלנה מומלץ מפה9.3 מגדלנה היא מסעדת הדגל של יוסף (זוזו) חנא, המסעדן הסדרתי שמאחוריו גם קצה הנחל (שכבר לא בבעלותו), תנורין ומסעדת הפאסט-פוד הערבי ק-בב. פה הלך חנא על כל הקופה. חלל הסעדה עצום ומהודר ויכול להושיב בנוחות 140 סועדים, מרפסת חיצונית לעוד כ-70 סועדים, מקרר יינות מפואר ואפילו חדר פרטי אלגנטי ובו שכיות חמדה בניחוח ארכיאולוגי מקומי. הכל משקיף כמובן אל הכנרת בחלונות ענק. התפריט מציע מבחר מנות מהמטבח הלבנוני, שמוגשות בכלים נאים ובפרזנטציה של מטבח עילי: סלט עולש בר, עלי גפן במילוי אורז בסמטי ועגבניות בשלות, לחמבעג'ין שעשוי בתנור אבן, מנה מצוינת של מוח טלה על הפלנצ'ה והברקה שתשמח צמחונים ולא רק אותם - קובה מטוגן במילוי גרגרי חומוס, בצלים, שום קונפי וגבינת חלומי נמתחת - תענוג אמיתי. בעיקריות, לצד מנות פחות אופייניות כמו מחבת פירות ים ואנטרקוט מיושן, מומלץ להתמקד במנות כמו צלעות טלה גלילי בגריל פחמים או חריימה חרפרף של מושטים מקומיים מהכנרת. הקינוחים מצוינים והכנאפה - שהוגשה כדיזיינר-כנאפה עם תותים וסלסולי גלידה היישר מהפאקו-ג'ט - לא פחות ממעולה.קרא עוד
עוד מסעדות