מסעדות רבות נודדות מצפון או דרום הארץ אל אזור המרכז על מנת להגיע אל קהל רחב יותר, אך במהלך נדידה זו, רבות מהן מאבדות את הייחוד שלהן.

במסעדת אנגוס, שעשתה את דרכה מחיפה לתל אביב, השכילו לעשות מעבר נכון, תוך כדי שהם משמרים את נוסחת הקסם – בשר טרי, איכותי, בגידול מקומי.

כל הסניפים, כולל הסניף המקורי בדיר-אל-אסד הוקמו על ידי האחים דבאח, מגדלי הבשר הגליליים, האחראים גם על הסניף התל אביבי שממוקם ברחוב הארבעה, הכולל קצביה בסמוך למסעדה.

המוטו של אנגוס הוא "מהשדה למזלג", וכך גם מורגשים הטעמים בבשר העסיסי, בין אם בחרתם אנטריקוט עבה, פילה איכותי או פריים-ריב מדמם על העצם.
אין צורך לציין – צמחונים ואנשים שאינם חובבי בשר לא ימצאו את עצמכם כאן. אפילו מנות הפתיחה והסלטים כוללים בתוכם בשר בצורה מסוימת כמו חציל בטחינה עם בשר קצוץ, סלט איולי תפוחי אדמה ואסאדו, או סלט אנגוס עוף.

הסניף התל אביבי מציע בר גדול במרכז המסעדה, שיקבל אתכם בשמחה גם אם תבואו לדרינק ונשנוש ולא ולאכול נתח של חצי קילו, למרות שבינינו, אם אתם כבר שם, תאכלו בשר.

רוצים להיות המדרגים הראשונים?

דרגו עכשיו
עוד מסעדות מומלצות


עוד מסעדות