1 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת רונן
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת רונן
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת רונן
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת רונן
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת רונן
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת רונן
הועלה על ידי מערכתמפה
7 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת רונן
הועלה על ידי מערכתמפה
8 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת רונן
הועלה על ידי מערכתמפה
9 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת רונן
הועלה על ידי מערכתמפה
10 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת רונן
הועלה על ידי מערכתמפה
11 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת רונן
הועלה על ידי מערכתמפה
12 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת רונן
הועלה על ידי מערכתמפה
13 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת רונן
הועלה על ידי מערכתמפה
14 הגדל תמונה
באדיבות מסעדת רונן
הועלה על ידי מערכתמפה
 

בלב העיר נצרת נמצאת מסעדת Ronen המתמחה בבשרים, פירות ים ומנות מהמטבח האיטלקי. המסעדה פתוחה בשבת, ומתקיימות בה הופעות חיות רבות עליהן ניתן להתעדכן בדף הפייסבוק של המסעדה.

אוכל איטלקי יוצא דופן
מנות הפתיחה של המסעדה טעימות להפליא ומעוררות את התיאבון. אנו ממליצים במיוחד על הברוסקטות השונות, המגיעות עם תשע ווריאציות שונות (!), ביניהן: סלמון, שרימפס, ארוגולה או גבינת עיזים. תוכלו ליהנות גם מהסלטים המעניינים השונים ובמיוחד מסלט השרימפס. אגף הבשרים נותן מענה לקרניבורים שלא יכולים בלי סטייק אנטריקוט עגל טעים, אבל גולת הכותרת של המקום היא האוכל האיטלקי שמחזיר לכאן סועדים פעם אחר פעם. פסטות ברוטב שמנת ופירות ים, פיצה מיוחדת עם חזה עוף או קלצונה ממולא בכל טוב. כל מנה איטלקית שתחלמו עליה נמצאת במסעדה הזו.
האוכל המעולה, האווירה הנעימה והשירות האדיב והמקצועי, הם שהופכים את המסעדה למקום שחוזרים אליו פעם אחר פעם.

רוצים להיות המדרגים הראשונים?

דרגו עכשיו
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרהמסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרה מומלץ מפה9.3האוכל הגלילי הנפלא שמבשלת נג'את מרעב הוא רק תירוץ כדי לבוא בצל קורתה של המשפחה המקסימה הזאת, לשוחח, לשמוע סיפורים ולנשום עמוק את הנופים והאוויר של הגליל. נג'את ויוסף מרעב, שניהם מורים במקצועם, מארחים ומבשלים ישר מהלב, מאכלים מקומיים בפרשנות אישית ועם סודות שנג'את תמיד שמחה לחלוק: מרק פריקה סמיך בעל טעם מעושן עדין, עשוי על בסיס ציר כבש וחיטה ירוקה קלויה; עלי גפן זעירים ממולאים; במיה במיץ עגבניות; מנסף – אורז מבושל עם בשר כבש ועגל טחון ומעליו נתחי עוף או כבש, צנוברים ושקדים; וכמובן שפע מעדנים מעשבי בר מקומיים, פרי ליקוטו של יוסף: חובזה, עולש בר, עכוב, שומר בר המבושל עם עדשים, פטאייר ממולא בחמציץ, פלפל ובצל ועוד. אחרי הארוחה מומלץ גם להזמין טיול קצר בסביבה הקרובה: בכפר, במטע הזיתים העתיק של המשפחה, למעלה ממאתיים שנים גילו, או אל סלע המתנשא מול נופי בקעת בית הכרם, שם נהגו הנוטרים לארוב על סוסיהם לגנבי הזיתים. כדאי מאוד להצטרף ליוסף לשעה של שלווה מבושמת בריח מרווה ופיגם. מי שמתקשה להיפרד, יכול ללון בצימרים שבנה יוסף, ולהתעורר לחליטת צמחים מעשה ידי נג'את לצד ריבת תאנים תוצרת קרא עוד


מסעדת דיאנאמסעדת דיאנא מומלץ מפה9דוחול ספדי הוא אחד השפים הטובים בארץ. נקודה.הוא נותן לחומרים מקומיים טיפול מינימליסטי ועדין שמבליט את טעמם הטבעי. מנות כמו סלט באבא גנוש אביבי עם שקדים ירוקים ועגבניות בלאדי, לבנה נפלאה שדוחול מגבן עם ענפים של זעתר בר, חציל טבעי קלוי על האש שמגיע חם וטובל בשמן זית עדין ושום, או בטטה ממעוסה פשוטה וגאונית עם טבעות קטנות של בצל ירוק ופלפל חריף. את קבב הטלה שדוחול מכין בעצמו והפך לסמל המסחרי של המסעדה, קוצצים בסכין אימתנית מול עיני הסועדים וצולים על הגריל הגדול למידה מושלמת של רכות ועסיסיות. מהגריל מגיעות גם צלעות דקות וורדרדות עם טעם משכר של טלה בלאדי ויש גם תבשילים מתחלפים לפי העונה והשוק, כמו טחול ממולא, טלה בפול ירוק או קדירה של כבש וירקות, לצד מנות מתוחכמות הרבה יותר. אחרי כמה שנים במהלכן פתח דוחול את דיאנא החדשה בשכונת אל מוטראן, נסגרה ב-2014 דיאנא החדשה ודוחול חזר לכור מחצבתו ברחוב פאולוס השישי. לפחות עבורנו, שאהבנו הרבה יותר את המקום הישן, אלו הן בשורות טובות. האוכל נשאר נפלא כשהיה. תמצאו כאן את הקבבים, הצלעות והסלטים הוותיקים והנהדרים ולצידם את המנות החדשות שרקח קרא עוד
מסעדת אל תנורמסעדת אל תנור מומלץ מפה8.7מסעדת "אל תנור" בנצרת עילית צמודה למסורת המטבח הערבי. מטבח בשרי, ערבי, נפלא בפשטותו ועשיר בטעמיו, המעלה אל השולחן ירקות ועשבים מקומיים עונתיים, לא מהונדסים או מועתקים - התגלמות כל מה שהוא אוכל ביתי אמיתי. במסעדת "אל-תנור" מגישים מבחר של סלטים: חצילים, עגבניות, קישואים ועשבים כמו עולש, חוביזה או ג'רג'יר. כמו כן מוגשים ממולאים למיניהם, ביניהם – עלי הגפן הנפלאים, תבשילי בשר כמו הקבב המתובל היטב, או מנת כתף הטלה המשובחת והמומלצת בחום. לסיום מוגשים קינוחים מסורתיים כמו הכנאפה. הקרבה המשפחתית למסעדת אל-באבור המהוללת מאום אל פאחם מורגשת היטב בתפריט ובביצועו המדויק. המסעדה גדולה ומרווחת, מעוצבת בסגנון מסורתי אותנטי. המסעדה היא בשרית אבל יש מנות גם לצמחונים. המסעדה פתוחה כל השבוע בין השעות 08:00-22:00, תפריט עסקי מוגש מדי יום, כמו גם הצעות למנות ילדים, ויש גם תפריט מיוחד לקבוצות. "אל תנור" היא תחנת חובה בצפון עבור כל מי שרוצה לחוות מטבח ערבי טוב.קרא עוד
עוד מסעדות