טוני מק נולדבהונג קונג וחי בארץ מאז 1981. במהלך השנים צבר ידע וניסיון רב בתחום הקולינרי , יצר מנות חדשות ומעניינות ושימש כיועץ מזון אסייאתי באחת הרשתות הגדולות בתחום המלונאות בארץ.

מסעדת טוני האוס היא מסעדה סינית אסיאתית שמתמחה ב"דים סאם", אותן כופתאות רכות ומלטפות שכמעט מתפקעות מרוב הטוב שהן מכילות. במנות המסעדה ניתן למצוא מנות מוקפצות, ממולאות, מאודות או מטוגנות במבחר של מילויים, צמחוניים או בשריים (בקר, עוף, פירות ים או טופו).

רוצים להיות המדרגים הראשונים?

דרגו עכשיו
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד
מסעדת בית תאילנדימסעדת בית תאילנדי מומלץ מפה9.5המסעדה התאילנדית הכי טובה בארץ, בעצם המסעדה האסייתית הטובה בארץ, מסתתרת בבניין תל-אביבי צנוע בדרך אל הים. יריב מלילי ואשתו התאילנדית לק מגישים אוכל תאילנדי אותנטי, בתפאורה שמזכירה את מסעדות החוף באיים. אפילו המנות המוכרות כמו מרק הטום יאם, הפתאיי ומגוון תבשילי האטריות המוקפצות בווק מצטיינות במגע מיוחד שמדגיש את שילובי הטעמים האקזוטיים בין חלב הקוקוס, הקארי הירוק והאדום, הכוסברה, עשבי תיבול והתבלינים מן המזרח. המנות המעניינות ביותר בתפריט מגיעות ממחוז איסן, שהמטבח שלו חריף במיוחד ומתאפיין בשימוש בחומרי גלם טריים ועונתיים בלבד: אטריות שעועית שקופות, פירות ים טריים או פרוסות בשר לבן צלוי למחצה. כל מה שמגיע עם רוטב האיסן המסורתי של נענע, בצל אדום, כוסברה, פלפלים אדומים חריפים ולימון, פשוט נפלא. החריפות הותאמה לישראלים ולא לתאילנדים יורקי אש, אם כי בימי רביעי מוגשות מנות מיוחדות מחוץ לתפריט, שיכולות לאתגר גם אותם. מי שרוצה להתנסות בכל זאת, יכול להזמין מרק מסחוס של צוואר עגלה ואטריות שחורות או נקניקים מיוחדים. ולמי שבכל זאת מסיים את הארוחה בפה בוער יש קינוח מעודן ומרענן של אננס, טפיוקה וחלבקרא עוד


עוד מסעדות